- Πόντοι
- 4,208
Βρίζω από μέσα τον εαυτό μου ...
Από μέσα, από μέσα?
Το "πόσο μλκας μπορεί να είσαι" έχει αντηχήσει τόσες φορές δυνατά, που οι γείτονες θα νομίζουν ότι είμαστε καμιά δεκαριά εδώ μέσα.
Βρίζω από μέσα τον εαυτό μου ...
Το πρώτο τακε που έβαλες στο νήμα με τα μπάκινγκ ήταν το καλύτερο κατ' εμέ
Αλλα αντι να σου λεμε εμεις συμβουλες δε μας λες εσυ συμβουλες καλυτερα στο πως να εφαρμοζεις αυτα που σε συμβουλευουμε? . Απιστευτος!
Η δουλεια η ρυθμικη γινεται κ χωρις κιθαρα.Δεν κάνω κάτι το ιδιαίτερο. Το σκέφτομαι όταν δεν παίζω και το δουλεύω στο μυαλό μου. Μπήκα πριν λίγο σπιτι, έπιασα μια τελε (πολύ σημαντικό!), και καταφερα αυτό.
Τώρα θα συνεχισω ακριβώς το ίδιο, αλλά θα προσέξω τις φράσεις, όπως ακριβώς μου περιγράψατε.
Σε ευχαριστώ για την ενθάρρυνση και τα καλά λόγια. Υπερβάλλεις, βέβαια... ?
Δεν ξέρω γιατί, αλλά οι φράσεις βγαίνουν πιο φυσικα, με τις αρσεις. Πιο ορθολογικά, με καλύτερη ροή.
Γιατί έτσι γκρουβάρει καλύτερα το παίξιμο. :classic_wink:
Μπράβο Γιώργο.
Το 'πιασες.
Πέρα από τη fusion, είναι καλό να το εφαρμόζω και σε άλλα είδη μουσικής πχ μπλουζ και ροκ? Ή δε συνηθίζεται?
Κ λεω κ γω γιατι τοση ωρα προσπαθω να παιξω φιουζιον κ μου βγαινει εννιαρι κ χιτζαζ..Για να μην ξεχνιόμαστε βέβαια, με κιθάρα κάτω από 5 χιλιάρικα, φιούζιον δεν παίζουμε. Άντε κανά ζεϊμπέκικο με minmaj7 το τονικό.
Κ λεω κ γω γιατι τοση ωρα προσπαθω να παιξω γιουζιον κ μου βγαινει εννιαρι κ χιτζαζ..
ΕΙπα με φρατζα, εχει φρατζα ο Ριβαλντο?
Ελα δε θελω τετοια, δεν εχω καμμια ορεξη (μπηκε κ ο Σταυρος μεσα) ν'αλλαζω νικ παλιΦωτη, σε μένα μιλάς ή στον @gkourmoul1??