- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,493
Σε ευχαριστώ πολύ. Έχω ήδη μπολικό υλικό για να δουλέψω. Λέω να ξεκινήσω απο τα απλά, αυτα που αναφέρεις στο τελευταιο ποστ. Δεν εχω ιδεα περί τίνος πρόκειται, αλλά θα ψαξω.
Αυτά είναι 8α άρσεις?
Αυτά είναι παρεστιγμένα όγδοα στις κόντρες, σαν κλάβε. Αλλού πέφτουν θέσεις, αλλού άρσεις.Αυτά είναι 8α άρσεις?
Πρέπει να είναι όλα αρσεις?
Αυτά είναι παρεστιγμένα όγδοα στις κόντρες, σαν κλάβε. Αλλού πέφτουν θέσεις, αλλού άρσεις.
Αυτά είναι παρεστιγμένα όγδοα στις κόντρες, σαν κλάβε. Αλλού πέφτουν θέσεις, αλλού άρσεις.
Άλλο κόντρα άλλο άρση?
Τώρα μη στέκεσαι στη λέξη. Εγώ κόντρα λέω όποια ρυθμική σχέση ξεφεύγει από τη διαίρεση δια 2 και επαναλαμβάνεται. Πολλές κόντρες γυρνάνε στη θέση, άλλες όχι. Π.χ.:Άλλο κόντρα άλλο άρση?
εγώ να δεις...
Ανεβαίνεις mind level. Και μετά θα ακούς plain rock / plain blues και θα σου φαίνεται τρομακτικά βαρετό και προβλέψιμο.Δεν ξέρω τι με έπιασε τελευταίο διήμερο. Πάντως διασκεδάζω απίστευτα με αυτό το εναλλακτικό παίξιμο.
μετά θα ακούς plain rock / plain blues και θα σου φαίνεται τρομακτικά βαρετό και προβλέψιμο.
Παλεύω να συνηθίσω τα 8α στην άρση.
Που θα με ωφελήσει αυτό, είπαμε???
Ωραίος, μπράβο.
Στο "διαφορετικό" φραζάρισμα με συμβατικά υλικά.
Ήδη ακούω αυτό που έγραψες, και δεν μοιάζει ιδιαίτερα με @gkourmoul1.
Ήδη φραζάρεις διαφορετικά.
Γιατί με κάνεις tag, ενώ απαντάς σε μένα? Για να ενισχύσεις το επιχείρημα σου ότι είμαι άλλος ενώ μιλάς με μένα? ?