Πάλι ο/η βιολόγος σε προσπάθεια απάτης σε δικιά μου αγγελία. Δείτε το email που μου έστειλε:
Marianthi Lina
Από:[email protected]
Προς: εμενα
Παρ 12 Δεκ στις 1:41 μ.μ.
Γεια σας,
Ευχαριστώ για την απάντηση, είμαι ικανοποιημένος με την κατάσταση και είμαι σύμφωνος να σας πληρώσω τα 400€ για το όργανο. Θα πραγματοποιήσω την πληρωμή μέσω τραπεζικής μεταφοράς απευθείας στον τραπεζικό σας λογαριασμό και θα κανονίσω εγώ την παραλαβή και την αποστολή. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου τώρα με τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού, ώστε να μπορέσω να προχωρήσω με την πληρωμή και στη συνέχεια ο μεταφορικός πράκτορας θα επικοινωνήσει μαζί σας για το πότε να έρθετε για την παραλαβή και την αποστολή. Θα χρειαστώ επίσης τη διεύθυνσή σας, ώστε να μπορέσω να την προωθήσω στην μεταφορική εταιρεία, όπως απαιτείται για την αποστολή.
Όταν ζήτησα το κινητό για να επικοινωνήσουμε, έστειλε αυτό το email:
Γεια σας
Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα πλοίο στη θάλασσα στην Ολλανδία, λόγω της εργασίας μου ως θαλάσσιος βιολόγος και δεν μου επιτρέπεται να χρησιμοποιώ το τηλέφωνό μου στη δουλειά. Μπορείτε όμως να επικοινωνήσετε μαζί μου και στον αριθμό WhatsApp: +31 617 287 150.
Οπότε προσοχή!