Προσοχή: Θέμα Ακατάλληλου Περιεχομένου

+1 ¶λλωστε δεν κλειδώθηκε :wink: Ή μήπως δεν το πήρα χαμπάρι;

Ειδικά αφιερωμένο στον kwstas 79!

N_McQueen1.jpg

Αυτό το thread δεν πεθαίνει ποτε!!! Δεν πρέπει να πεθανει! Βάλτε υλικό!

(πως ανεβάζω εικόνα στο thread; τα εχω ψιλοχοντρομπερδέψει ελαφρώς..) :?

Για να δούμε θα τα καταφέρω τώρα; Sam την πρώτη στη χρωστάω ;)

Thanks for the hint...

jenna10_large.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και ένα άλλο νέο ταλέντο προς τέρψιν του σεβαστού κοινού αυτού του thread..

Diana.jpg

Και ένα άλλο νέο ταλέντο προς τέρψιν του σεβαστού κοινού αυτού του thread..
Diana.jpg
Λες να ήρθε η ώρα να άρω το εμπάργκο;;;

Να και κάτι σε ροζάκι για glam/sleaze τύπους... :wink: :wink: 8)

girls_sibyl1.jpg

ρε παιδια βοηθηστε με και μένα λιγακι τον καινούργιο πως κανω upload εικόνες?

ρε παιδια βοηθηστε με και μένα λιγακι τον καινούργιο πως κανω upload εικόνες?
Ανοιγεις σε μια σελιδα την εικονα που θελεις' date='μονη της.Αν εχεις Mozilla πατα Ctrl+T για καινουρια καρτελα,μετα view image στην αντιστοιχη φωτο.Oσο εισαι στην 'απαντηση' του thread,πατας το κουμπι [img'] απο πανω.Κανεις copy-paste το Link οπου βρισκεται η φωτο,και μετα ξαναπατας το [/img].Πατας υποβολη και εισαι οκ.Εεεεεεεεελα,φρεσκο φρεσκο,να σπαρταραει! :lol: :lol: [/b]

ω ρε pastelius με μπέρδεψες χειρότερα... με internet explorer πως το κάνω?? τις εικόνες τις έχω στο εντάξει?

ρε παιδια παω να μπω να δω τα pm και μ λέει πως πρέπει να είμαι μέλος... sorry και για τα πολλα άχριστα post...

είμαι ηδη συνδεδεμένος στα forum και πατάω να δώ τα pm μου και μ λέει πως πρεπει να είμαι μέλος... κι οταν πατάω login μ λέει λαθοσ κοδικόσ μόνο π ο κωδικός που βάζω είναι σωστός...

Το mail με τον κωδικό που σου εστάλη όταν γράφτηκες μέλος το έχεις; Κάνε copy-paste και το user name και το password απο εκεί και εννοείται οτι πρέπει να αντιγράψεις και τον αριθμό που σου βγάζει κάτω από το πλαίσιο που βάζεις το password σου. Αυτός ο αριθμός αλλάζει κάθε φορά που κάνεις login.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back