Να σε διορθώσω εδώ.Γεια σου Ευαγγελία!!!Όταν το κοινό είναι κατα 99% άντρες καταλαβαίνεις τι γίνεται :wink:
Να σε διορθώσω εδώ.Γεια σου Ευαγγελία!!!Όταν το κοινό είναι κατα 99% άντρες καταλαβαίνεις τι γίνεται :wink:
Το ποσοστό των γυναικών μελών είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που φαντάζεσαι. Σίγουρα είναι μειονότητα' date=' αλλά σε ποσοστά που ξεπερνούν το τρίτο κόμμα στη βουλή.[/quote']
Τώρα θα σε μαλώσω λίγο...Αντι να πεις τη δεσποινίδα να γράφει με ελληνικά κάθεσαι και μου τι λες;;;;; :lol:
Δηλαδή όχι 99% αλλά 94% όχι Γιάννης Γιαννάκης. :lol: :wink:
Ειδικά αν μιλήσουμε για ενεργές συμμετοχές πάμε στο 99,99%:lol:
Kwsta πρώτον μη μου κλέβεις τις ατάκες και δεύτερον Fenderόφιλο να πεις το πρώτο σου παιδί. :lol: :lol: :lol:
Kwsta πρώτον μη μου κλέβεις τις ατάκες και δεύτερον Fenderόφιλο να πεις το πρώτο σου παιδί. icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
μην τους πιστευετε κυριοι προσπαθουν να ριξουν σταχτη στα ματια του κοσμου με τους δηθεν τσακωμους τους.Τσου ρε φασιστάκο κρυφοφεντερόφιλε που έκανες και γκάλοπ!!!
Ήρθε το τέλος πιά για αυτό το topic. Παρακάλεσα τον yameth να το σβήσει εντελώς' date=' πράγμα που δεν ξέρω αν και πότε θα το κάνει, ελπίζω πάντως να το κάνει. Να είστε όλοι καλά...[/quote']
8O :roll: 8O 8O :roll: