Προσοχή: Θέμα Ακατάλληλου Περιεχομένου

Paidia, sas kalosorizo. Eimai i Evaggelia. Pros ti oles autes oi photo? Pros terpsin tou koinou? Kai de briskete kati se live morfi? :wink:

ma.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Γεια σου Ευαγγελία!!!Όταν το κοινό είναι κατα 99% άντρες καταλαβαίνεις τι γίνεται :wink:
Να σε διορθώσω εδώ.

Το ποσοστό των γυναικών μελών είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που φαντάζεσαι. Σίγουρα είναι μειονότητα, αλλά σε ποσοστά που ξεπερνούν το τρίτο κόμμα στη βουλή.

Προς Ευαγγελία:

Καλώς όρισες αγαπητή Ευαγγελία! Οι φωτό που παραθέτουμε έχουν μοναδικό σκοπό να δείξουν στο καφρικό (!) και φαλλοκρατικό (!) κοινό του noiz πως και οι γυναίκες έχουν έντονη παρουσία στην μουσική σκηνή, και όχι μόνο στο σκοινί της μπουγάδας!

Πρός Μενέλαο:

Αν συνεχίσεις έτσι θα καταντήσεις χειρότερος και από τον blue. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι.

Προς Janick:

Τσου ρε φασιστάκο κρυφοφεντερόφιλε που έκανες και γκάλοπ!!! :lol: :lol: :lol:

Γεια σου Ευαγγελία!!!Όταν το κοινό είναι κατα 99% άντρες καταλαβαίνεις τι γίνεται :wink:
Να σε διορθώσω εδώ.

Το ποσοστό των γυναικών μελών είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που φαντάζεσαι. Σίγουρα είναι μειονότητα' date=' αλλά σε ποσοστά που ξεπερνούν το τρίτο κόμμα στη βουλή.[/quote']

Τώρα θα σε μαλώσω λίγο...Αντι να πεις τη δεσποινίδα να γράφει με ελληνικά κάθεσαι και μου τι λες;;;;; :lol:

Δηλαδή όχι 99% αλλά 94% όχι Γιάννης Γιαννάκης. :D :D :lol: :wink:

Ειδικά αν μιλήσουμε για ενεργές συμμετοχές πάμε στο 99,99%:lol:

Kwsta πρώτον μη μου κλέβεις τις ατάκες και δεύτερον Fenderόφιλο να πεις το πρώτο σου παιδί. :lol: :lol: :lol:

Kwsta πρώτον μη μου κλέβεις τις ατάκες και δεύτερον Fenderόφιλο να πεις το πρώτο σου παιδί. icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Τσου ρε φασιστάκο κρυφοφεντερόφιλε που έκανες και γκάλοπ!!!
μην τους πιστευετε κυριοι προσπαθουν να ριξουν σταχτη στα ματια του κοσμου με τους δηθεν τσακωμους τους.

Φημες μαλιστα λενε πως εχουν cover band, που ο kwstas με jazz bass του ΄74 και ο janick με strat του ΄68 παιζουν SRV και Gallagher :lol: :lol: :lol:

Μπράβο Μενέλαε!

Με τέτοια μωρά που ποστάρεις,διατηρείς ζωντανό το τόπικ 8)

Βάλε και τίποτα σε Κοντολίζα Ράις να αρρωστήσουμε :wink:

(Ρε πόσο καλά περνάω!!!) :lol:

Aς επιβάλλω την τάξη... γιατί μου παραχαλαρώσατε...

11Jennifer08221.jpg

JenniferYork.jpg

KDbostonLive.jpg

KDCABass.jpg

hrw2005-015.jpg

Odette-Rebels.jpg

hrw007.jpg

541cb810.jpg

4-6-20%20exit%20ycsl%20bass%20girl%20left.jpg

woman.jpg

hunns_01.jpg

dec73.jpg

Ήρθε το τέλος πιά για αυτό το topic. Παρακάλεσα τον yameth να το σβήσει εντελώς, πράγμα που δεν ξέρω αν και πότε θα το κάνει, ελπίζω πάντως να το κάνει. Να είστε όλοι καλά...

Ήρθε το τέλος πιά για αυτό το topic. Παρακάλεσα τον yameth να το σβήσει εντελώς' date=' πράγμα που δεν ξέρω αν και πότε θα το κάνει, ελπίζω πάντως να το κάνει. Να είστε όλοι καλά...[/quote']
8O :roll: 8O 8O :roll:

Come again?? Τι έγινε κώστα? Τι έπαθες...? Παιδιά ξεκολλήστε.. Γιατί επικρατεί αυτή η αρνητική ατμόσφαιρα?..

EDIT: Kαι ελπίζω με αυτό (να είστε όλοι καλα..) να μην εννοείς τίποτα.. Γιατί πολλά βλέπουμε τελευταία... :( 8O

Απλά νομίζω ότι έχω δεχτεί αρκετές επιθέσεις για αυτό το θέμα.

Επίσης νομίζω ότι δεν ταιριάζει τελικά στο φόρουμ.

Έκανα λάθος από την αρχή! Θεωρήστε το σαν ένα κακόγουστο αστείο.

Νομίζω πως οι 175 απαντήσεις και οι 9710 αναγνώσεις δηλώνουν κάτι άλλο... Αλλα.. It's your call chief... :D

Να συμπληρώσω, επειδή κάποιοι μπορεί να σκεφτούν πονηρά, ότι αυτή μου η απόφαση ουδεμία σχέση έχει με τα τελευταία γεγονότα στο φόρουμ.

Εγώ ψηφίζω να μείνει και οι κακεντρεχεις να πάνε να πλέξουν.Πολύ σοβαροφάνεια ρε παιδιά :evil:

Trending...

Νέα θέματα

Back