Ποιά αυτή που μου κάναν συνοικέσιο ή η που όλοι γίναν γκόμενοι της;;Ρε παιδιά ποια είναι αυτή;
Όταν παίζεις punk δε γίνεται να τραγουδάς τριαλαλότριαλαλά :lol: :lol: :lol:οταν πρωτοάκουσα ντιστιλερς νόμιζα πως τραγουδάει άντρας. :lol: όταν έμαθα ότι στο συγκρότημα τραγουδάει γυναίκα νόμιζα πως τραγουδάει σε ΟΛΑ τα τραγούδια εκτός απο αυτό που είχα ακούσει... :lol: :lol:
οταν το κατάλαβα πως τραγουδάει γυναίκα μου ήρθε πολύ περίεργο..
μεταξύ μας εχει πολυ μητσοςονταλικέρης φωνή η "κοπέλα"...
Δεν έχω ακούσει distillers αλλά έπαθα σχεδόν το ίδιο με τους Otepοταν πρωτοάκουσα ντιστιλερς νόμιζα πως τραγουδάει άντρας. :lol: όταν έμαθα ότι στο συγκρότημα τραγουδάει γυναίκα νόμιζα πως τραγουδάει σε ΟΛΑ τα τραγούδια εκτός απο αυτό που είχα ακούσει... :lol: :lol:
Εγώ με τους Arch Enemy :lol: :lol:Δεν έχω ακούσει distillers αλλά έπαθα σχεδόν το ίδιο με τους Otepοταν πρωτοάκουσα ντιστιλερς νόμιζα πως τραγουδάει άντρας. :lol: όταν έμαθα ότι στο συγκρότημα τραγουδάει γυναίκα νόμιζα πως τραγουδάει σε ΟΛΑ τα τραγούδια εκτός απο αυτό που είχα ακούσει... :lol: :lol:
Τι μου θύμησες τώρα... Όταν είχα πρωτοακούσει Motorhead (πολλά φεγγάρια πριν...) ήμουν σίγουρος ότι τραγουδούσε γυναίκα! Μιλάμε για μεγάλη απογοήτευση όταν είδα την αγριόφατσα του Lemmy...οταν πρωτοάκουσα ντιστιλερς νόμιζα πως τραγουδάει άντρας. :lol: όταν έμαθα ότι στο συγκρότημα τραγουδάει γυναίκα νόμιζα πως τραγουδάει σε ΟΛΑ τα τραγούδια εκτός απο αυτό που είχα ακούσει... :lol: :lol: