Προσοχή: Θέμα Ακατάλληλου Περιεχομένου

oracle7az.jpg

Δεν το πιστεύω ότι σ' αυτό το κιθαροκρατούμενο forum, δεν ανέβηκε ούτε μία φωτογραφία της απόλυτης γυναίκας shredder. Η μήπως σας τρομάζει τόσο πολύ... :-)

guit36b.jpg

Και για να σπάσει η ... κιθαροκρατία, πάρτε και λίγο από Sheila E. (όχι, στην πρώτη φωτογραφία δεν είναι η Βανδή...).

sheilae.jpg

sheilae7.jpg

sheilae45.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και για να σπάσει η ... κιθαροκρατορία' date=' πάρτε και λίγο από Sheila E. (όχι, στην πρώτη φωτογραφία δεν είναι η Βανδή...).[/quote']
Ασφαλώς και ΔΕΝ είναι η Βανδή.

Η Κοκκίνου είναι. :lol: :lol:

Εγω δε φοβάμαι το λέω :lol: :lol: :lol:
τσ τσ τσ, κρυμένος πίσω από την ανωνυμία.... Θα πάει να πιάσει τον κακομοίρη τον Janick και μετά να δούμε....

Βλέπω είσαι του δόγματος vivere pericolosamente. Εύγε νέε μου!

Γιατί όμως βρε παιδί μου δεν επέλεγες κάτι λιγότερο extreme, όπως η ελεύθερη πτώση για παράδειγμα...

Την είδες καλά; :-)

Κοιταω αυτο το υπερκαμμενο thread και ανρωτιεμαι γιατι δεν εχω λαβει μερος ακομα...... 8O 8O

τσ τσ τσ' date=' κρυμένος πίσω από την ανωνυμία.... Θα πάει να πιάσει τον κακομοίρη τον Janick και μετά να δούμε....[/quote']
Βλέπω είσαι του δόγματος vivere pericolosamente. Εύγε νέε μου!Γιατί όμως βρε παιδί μου δεν επέλεγες κάτι λιγότερο extreme' date=' όπως η ελεύθερη πτώση για παράδειγμα...

Την είδες καλά; :-)[/quote']

Θα βάλω στο mp3 Slipknot και θα μπω στο καμαρίνι γεμάτος αυτοπεπείθηση και θα τις πω

"Κούκλα;;Ξέχνα το.Δεν είμαι για την κούτρα σου"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Να προσέχεις όμως μη σου αρέσει και σου μείνει κουσούρι μετά και ανήκεις κι εσύ στο κλαμπ του μαστιγίου, αλυσίδων και υαλοχάρτου χοντρού χοντρού! :lol: :lol: :lol: :lol:

brody24.jpg
μαρεσει πιο πολυ αυτη η φοτο να σου πω αλλα δεν κραταει κιθαρα μαμωτω 8)

Trending...

Νέα θέματα

Back