- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 993
Εγώ έχω το NT1-A και είμαι υπέρ-ευχαριστημένος, αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία σε μικρόφωνα. Ακούγεται πάντως πολύ ισορροπημένο για τα λεφτά του.
πσ. για commercial χρήση, ακόμη και αποκλειστικά για φωνές η λογική θα έλεγε το AT
Γιώργο το ΑΤ2035 δεν χρωματίζει τόσο , είναι περισσότερο all around . Θα το προτιμούσα για εμένα . Και το RODE είναι οκ .Και εγώ ψάχνομαι για μικρόφωνο.
Πρώτες επιλογές το lewitt 240 και το ΑΤ2035. Το πρώτο είναι πιο πριμάτο, με λιγότερο bottom end. Το δεύτερο είναι πιο φλατ. Τρίτη επιλογή είναι το ΝΤ1Α όπου στα αυτιά μου είναι κάπου μεταξύ των δυο ηχητικά, σε brightness.
To θέλω για φωνητικά και για ακουστικά εγχορδα όργανα. Ποιο θα ταιριάζει καλύτερα στη φωνή μου? Το πιο μπασάτο 2035, το οποίο έχει πολύ smooth ψηλες συχνότητες? Ή το 240 που έχει κάπως λιγότερο "σώμα" και παραπάνω πρίμα? Ή μήπως η χρυσή τομή είναι το rode? Στην ακουστική κιθάρα, τα τσιμπημένα πρίμα είναι επιθυμητά?
Αυτο σκεπτομουν και γω αλλα ηθελα και αλλες γνωμες. Βασικα εχω ενα πιστωτικο απο τον Thomann και με τρωει το χερι μου...αλλα μαλλον θα κατσω φρονιμα και θα ζητησω επιστροφη χρηματων.Να κατσεις στα αυγα σου
Βασικα εχω ενα πιστωτικο απο τον Thomann και με τρωει το χερι μου.
Αν θελεις να ηχογραφεις σολο ακουστικη ή κλασσικη κιθαρα, που δεν ντουμπλαρεις (Overdubbing) οπως οταν γραφεις ρυθμικα, και θελεις να ακουγεται "γεματα" και στερεο, ψαξε λιγο την ηχογραφηση με mid/side miking.εβαλα στοχο να βρω λιγο χρονο και να ασχοληθω πιο ενεργα. Ηχογραφηση φωνων, ακουστικης / κλασικης κιθαρας/ ηλεκτρικης κιθαρας απο λαμπατο ενισχυτη.