Εσύ αυτόν τον ήχο δεν τον έχεις, να τον τσεκάρεις μόνος σου? 856,775 VSTs έχεις ρε Cos, με 30Κ ήχους το καθένα, αυτόν δεν...??Και στο space insects να είναι που λέει ο PAL αν και δεν ακούμε τον ήχο, νομίζω δεν είναι το ηχητικό που έβαλε αν και μοιάζει πολύ, αν είναι το space insects θα τους ρίξουμε ΤΕΖΑ
Προβολή συνημμένου 47069και ΤΕΖΑ τα INSECTS??
ΕΥΓΕ νέε μου!!!??Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εγώ έχω πέσει με τα μούτρα στο Hydrasynth και δίνω άσχημο πόνο
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
Δεν μπορώ να ψάχνω τώρα. Τον ίδιο ακριβώς μπορεί να μην τον έχω. Μπορεί και ναι. Δεν έχω και κάνα κλώνο του Obenheim. Πολλά patches, ατέλειωτα. Άπειρα. ?Εσύ αυτόν τον ήχο δεν τον έχεις, να τον τσεκάρεις μόνος σου? 856,775 VSTs έχεις ρε Cos, με 30Κ ήχους το καθένα, αυτόν δεν...??
Αντε κατέβασε τονα, ξέρεις εσύ πως και από που...???Δεν μπορώ να ψάχνω τώρα. Τον ίδιο ακριβώς μπορεί να μην τον έχω. Μπορεί και ναι. Δεν έχω και κάνα κλώνο του Obenheim. Πολλά patches, ατέλειωτα. Άπειρα. ?
Να το αγοράσουμε. Αρκεί να ξέρουμε ποιο ακριβώς είναι.Αντε κατέβασε τονα, ξέρεις εσύ πως και από που...???
Λιώστο, κέντησε το. Το είχα παίξει και εγώ στον Χελιδόνη που μας ξέχασε. ?Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εγώ έχω πέσει με τα μούτρα στο Hydrasynth και δίνω άσχημο πόνο
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
Μπα...Οι arpeggiators των Montage/MODX (8 ταυτόχρονα) είναι State-Of-The-Art, οι οποίοι εκτός των "απλών" arpeggios με νότες μπορούν να ελέγξουν/τρέξουν και πλήθος synth παραμέτρων, δυνατότητες που δεν βρίσκεις στην πλειονότητα των υπόλοιπων arpeggiators. Με λίγα λόγια, οι συγκεκριμένοι arpeggiators κάνουν ΠΑΠΑΔΕΣ. Όποιος βαριέται να φτιάξει τα δικά του arpeggios, κάθεται και παίζει με κάποια από τα...10,239 (10,922 στο Montage Μ) preset arpeggios.?Θα το ξεχάσεις το Montage. μόλις ανοίξεις τον arpeggiator και αρχίζεις να διαλέγεις patterns
Κώστα...δεν ξέρω εάν σε δικαιώσω, αλλά με ένα δάκτυλο (άντε ενάμισυ) το έπαιξα, δεν είμαι για παραπάνω. Εφέ και τέτοια δεν ξέρω να χρησιμοποιώ...είμαι γενικά μυρωδιάς από τα πλήκτρα! Σας ευχαριστώ όλους για τη προσπάθεια...ακόμα και για τα κινέζικα που γράφετε που δεν καταλαβαίνω....?Θα πει ο marathon πως το έπαιξε, θα με δικαιώσει και θα προχωρήσουμε.
Τον έκαψες...Κώστα...δεν ξέρω εάν σε δικαιώσω, αλλά με ένα δάκτυλο (άντε ενάμισυ) το έπαιξα
Τον έκαψες...
Ε, ηταν arpeggiator. Με το delay μσζι μου έκανε σαν να το έπαιζες. Σε αυτό έκανα λάθος. Έκαμα λάθος. Όλες οι διάνοιες στην ιστορία έκαναν λάθη, καταχρήσεις.Κώστα...δεν ξέρω εάν σε δικαιώσω, αλλά με ένα δάκτυλο (άντε ενάμισυ) το έπαιξα, δεν είμαι για παραπάνω. Εφέ και τέτοια δεν ξέρω να χρησιμοποιώ...είμαι γενικά μυρωδιάς από τα πλήκτρα! Σας ευχαριστώ όλους για τη προσπάθεια...ακόμα και για τα κινέζικα που γράφετε που δεν καταλαβαίνω....?
ακομα περιμενω κατι αποε κεινη τυ συναντηση ε;;;...! ουτε ενα mp3 δεν ελαβα πμ!!!!!!!!!!Λιώστο, κέντησε το. Το είχα παίξει και εγώ στον Χελιδόνη που μας ξέχασε. ?
Καλώς ήρθες στο κλαμπ. Αυτοί οι κανάγιες οι πληκτράδες θέλουν συνέχεια ... μεταφραστή ?.ακόμα και για τα κινέζικα που γράφετε που δεν καταλαβαίνω....?
Το καλύτερο synth workstation είναι το Nautilus. Το Montage είναι δεύτερο και η Roland είναι δικη της κατηγορία με το Zen core που μοιράζονται τα μοντέλα της. Απλά και ελληνικά ?Wild guess... Montage? ?
Γιατί να μαντέψεiς? Google Translate is your friend...?Wild guess... Montage? ?
Απλά και...γραφικά, γιατί βλέπω ότι κάποιοι καταλαβαίνουν μόνο με εικόνες: ?Το καλύτερο synth workstation είναι το Nautilus. Το Montage είναι δεύτερο και η Roland είναι δικη της κατηγορία με το Zen core που μοιράζονται τα μοντέλα της. Απλά και ελληνικά ?
Δεν βλέπω κανέναν συσχετισμό. ?Γιατί να μαντέψεiς? Google Translate is your friend...?
Απλά και...γραφικά, γιατί βλέπω ότι κάποιοι καταλαβαίνουν μόνο με εικόνες: ?
Σαν Workstations, τα Nautilus κ' Fantom μπορούμε να τα παρομοιάσουμε σαν μαχητικά 5ης γενιάς, όπως το F-35. Το Montage M είναι το Rafale της κατηγορίας, μαχητικό 4,5ης γενιάς.
Προβολή συνημμένου 47076
Σαν Synths τώρα, τα Nautilus κ' Fantom παίζουν στην κατηγορία των...Spitfire και Yakovlev Yak-3, ενώ το Montage M στην κατηγορία του F-22, του Νο1 μαχητικού του πλανήτη.?
Προβολή συνημμένου 47077
Απλά και κατανοητά, να μας καταλαβαίνουν ακόμα και τα 10χρονα.?
Κι αυτο είναι το μέγα πρόβλημα σου. Γι αυτό και γράφουμε τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια εδώ κι ένα χρόνο, αλλά εσύ, χαμπάρι. Η υπομονή μου εξαντλείται...?Δεν βλέπω κανέναν συσχετισμό. ?
?Δεν βλέπω κανέναν συσχετισμό. ?
Το Νautilus λόγω των μηχανών και της δομής του ειναι πιο synthesizer
Cos, στη λέξη ΑΓΝΟΙΑ στο λεξικό Μπαμπινιώτη έχει τη φάτσα σου δίπλα. Η "γιαγιούλα" AWM2 άρχισε από δύο elements/oscillators sta '80s και έφτασε στα 128 x16. Η "αντίστοιχη" rompler παπαριά που βρίσκεται μέσα στα Korg άρχισε με δύο oscillators και σήμερα έχει...ακόμα δύο oscillators. Αν δεν βλέπεις την μεγαλύτερη -τερατώδη- εξέλιξη των romplers σε ένα Montage M, παράτα τα synths και ασχολήσου με κάνα μπουζούκι.Οι δύο που έχει το άλλο μαζί με την μια που είναι ξεπατικωμενη?από τα αρμονία, η γιαγιουλα η AWM2 είναι πιο απλή προσέγγιση στον ήχο.
Τα "ψόφια" effects είναι VCM (Virtual Circuitry Modeling), είναι καρα-high tech και προέρχονται από κονσόλες οι οποίες κοστίζουν όσο το σπίτι σου και το εξοχικό σου μαζί. Η μία.Και τα effects είναι πιο φλατ, ψόφια.
Ναι, μόνο 3μιση λεπτά boot. Πανίσχυρη μαλακία, τι να σου πω...Πλήρης πανίσχυρος και ας αργεί να φορτώσει
"Παραπληροφόρηση" is your middle name.Δεν παραπληροφορω