Προς όλους

block

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Όσο το site δέν έχει πολιτικό χαρακτήρα και απαγορεύεται η ανάπτυξη πολιτικών θεμάτων , θα ήθελα να μου πέι κάποιος τί θέλει ένα τέτοιου είδους avatar όπως του kwstas79 στο site ? Ευχαριστώ .

Μπορεί να πίνανε μαζί μπύρες στο Μπουγκερτσχάγκεν, μαζί με τον Model, τον Wenck, Guderian, Paulous, Himler, Fegelein, Borman, Richthofen, κ.α από την παλιοπαρέα των μισητών Φασιστών! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πάντως ναι είναι ολίγον προκλητικό, αν και χωράει πολύ κουβέντα ο Β' παγκόσμιος, γιατί τα γεγονότα δεν έχουν καμία σχέση με τους πραγματικούς στόχους,

Και δεν νομίζω ότι είναι πολίτική αυτό μετά 70 χρόνια! Μάλλον κάτι ψόφιο είναι. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

....είναι απο αυτούς του ελεεινούς μαλλιάδες μωρέ με τις περίεργες ιδέες....να τον κάψουμε... 8)

βλεπω ενα avatar με τα αρχικα απο τη φραση "Shut The Fuck Up". δεν βλεπω καποιο πολιτικο νοημα στην φωτο αυτη...

Πήραν τ' @@ μου φωτιά μήτσε.
Να στα αερίσω?(ατάκα Metalira:δε μου αερίζεις τα @@ λέω εγώ?) :lol:

Ούτε και γω διακρίνω κάτι στο avatar του κώστα.Το μόνο που μπορεί να σε ενοχλεί είναι ότι έβγαλε τις γκόμενες και έβαλε έναν γερμανό που πίνει κάτι και κάποιος από πίσω του λέει βγάλε το σκασμό και πίνε :idea:

βλεπω ενα avatar με τα αρχικα απο τη φραση "Shut The Fuck Up". δεν βλεπω καποιο πολιτικο νοημα στην φωτο αυτη...
Είχε βάλει μωρέ το χίτλερ. Σε κάποια αποστροφή του λόγου σε ένα άλλο thread μάλιστα έγραψα :

......

Kwsta' date=' βγάλτον αυτόν τον πούστη.

[/quote']

Αυτό βέβαια πριν δω το παρόν thread.

Γιατί αφού το είδα συγχίστηκα.

Ρε block......ήμαρτον. Λες και είναι κανένας νεοΝαζί ο Kwstas79 και κάνει παιδομάζωμα.

Αν έβαζε το Σταλιν δηλαδή θα άνοιγες thread να διαμαρτυρηθείς?

Εγώ το ίδιο φρικάρω και με τους 2.

SAM ξέρεις αυτό το υπερκομμάτι απο metallira?:lol::lol::lol:
¶λεξ, σε φάγαν οι γκόμενες ρε πούστη.

Mpoy xa xa se phran xampari fasistako!

Gia ta greeklish ypomonh mia mera akomh! Moy erxetai pisw to kolopc moy!

Μα εγώ το έχω δηλώσει εξαρχής, τώρα με πήραν αυτοί χαμπάρι; Τσκ τσκ τσκ...

Πάω να ακούσω κανά nsbm άσμα τώρα με τις φίλες μου, την Brunhilde και την Alberta, να χαλαρώσουμε λιγάκι...

Trending...

Νέα θέματα

Back