Project Squier Telecaster

shelter είπε:
Ωραίος!

Όταν ξεκίνησες το θέμα σκέφτηκα ‘‘Να δεις που τον πήρα στο λαιμό μου τώρα και δεν θα ταιριάζουν οι τρύπες‘‘! ;D

Αλλα έκανες ωραία δουλεια. Προσωπικά θα βαριόμουν όλες αυτές τις αλλαγές. Αν ξαναφτιάξω partcaster θα την αναθέσω σε μάστορα. Βαριέμαι πολύ.
Thnx! Δεν με πηρες στον λαιμο σου, ισα ισα καλα εκανες και μ εβαλες στην πριζα να το ψαξω παραπανω. Αν ειχα ακουσει τον (αγαπητο παντα) SF, καβαλαρη δεν θα αλλαζα.

Οσο αφορα την βαρεμαρα δεν εχεις αδικο. Τελευταια κουραστηκα κι εγω λιγο. Οχι το λαθος ακρυλικο, οχι οι τρυπες και τα σκαψιματα... Τεσπα, πιστευω πως θα κατσω στα αυγα μου τωρα (για κανα μηνα... αν τα καταφερω!).

Πραγματι. Εϊναι εντελώς διαφορετική τρέλα το να γουστάρεις να μαστορεύεις όργανα και άλλη το παίξιμο.

RayDTutto είπε:
Σου χω πει ότι σε σιχαίνομαι...; Και ότι θέλω κι εγώ; :D :D :D
Τι να τη κάνεις...σε λίγο θα σε σιχαίνεται εκείνος ;) ;D

Mεγειά! Όμορφο το χρώμα αλλά θα ταίριαζε μάλλον περισσότερο με maple ταστιέρα.

Η γέφυρα είναι αρκετά μακρύτερη απο τις κλασικές ή έτσι φαίνεται?

shelter είπε:
Εϊναι εντελώς διαφορετική τρέλα το να γουστάρεις να μαστορεύεις όργανα και άλλη το παίξιμο.
Δυστυχώς έτσι είναι, μπορείς να μαστορέψεις μόνος σου αλλά να παίζεις μόνος σου δεν... :-\

bihlas87 είπε:
Mεγειά! Όμορφο το χρώμα αλλά θα ταίριαζε μάλλον περισσότερο με maple ταστιέρα.

Η γέφυρα είναι αρκετά μακρύτερη απο τις κλασικές ή έτσι φαίνεται?

Δυστυχώς έτσι είναι, μπορείς να μαστορέψεις μόνος σου αλλά να παίζεις μόνος σου δεν... :-\
Περασε απ το μυαλο μου maple ταστιερα αλλα κρατηθηκα για οικονομικους λογους. Ισως καποτε την αλλαξω, ιδωμεν. Ναι, η γεφυρα ειναι μακρυτερη (και σκληροτερη... ;D ;D ;D)

Σου χω πει ότι σε σιχαίνομαι...; Και ότι θέλω κι εγώ; :D :D :D
Κι εγω σε σιχαινομαι! Αλλα δεν το κανω και θεμα. ;D ;D

Σε περιμενω για jam. Nα πουμε και στον solega και οποιος αλλος γουσταρει. Bihla σε περιμενω να δω απο κοντα το ροζ κατασκευασμα σου! Κουκλι ειναι (χωρις πλακα - η ολα η τπτ, σωστα?)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back