Πριμαρισμα μαγνητη

magicu

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπερα,

εχω μια ibanez grg170 dx της οποιας προσφατα αποφασισα να αλλαξω τα φωτα  ;D

(καταρχην να δηλωσω οτι ειμαι αρχαριος στα θεματα ηλεκτρικων της κιθαρας)

αγορασα καινουργια pots,καλλωδια,ενα 3θεσιο επιλογεα(ειχε 5θεσιο αλλα ηθελα να βγαλω τον μεσαιο μαγνητη αφου με ενοχλουσε) και jack.μετα απο πολυ προσπαθεια καταφερα και τα κολλησα ολα σωστα και ειχα καθαρα ηχο!

Τωρα στο προβλημα...ο μαγνητης bridge εχει γινει παρα πολυ πριμος(να προσθεσω πως στην θεση neck  εχω βαλει εναν μονο απο μια strat)ενω ο neck ακουγεται τελεια!(τοσο τελεια που σκεφτομαι μπας και κοψω τους διπλους λολ)καμια ιδεα για το τι μπορει να φταει?

ναι,αλλα επειδη ξεχασα να παρω απο το μαγαζι που ειχα παρει και τα αλλα πραγματα εβαλα το παλιο.Μηπως να αλλαξω πυκνωτη?να βαλω εναν μεγαλυτερο?

Όχι, αν έβαλες τον παλιό, μια χαρά είσαι. Σκέφτηκα, μήπως είχες βάλει κανένα άλλο.

Θα έλεγα να τσεκάρεις καλά τις κολλήσεις σου....

θα το κοιταξω αν και ο μονος μαγνητης παιζει κανονικα.ισως στα καλλωδια του διπλου.αλλη μια λεπτομερια ειναι οτι τον πυκνωτη τον εννωσα με τα ποτ με καλλωδιο(και οχι απευθιας οπως ηταν πριν).λεω μπας και εχει καμια σχεση.

αν θυμαμαι καλα και το υψος του μαγνητη παιζει ρολο.

δοκιμασες να ανεβασεις-κατεβασεις το μαγνητη?

Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα, με έναν S.Duncan SH5 σε μια Strat, ο bridge μαγνήτης ακούγεται επίσης πολύ πρίμος (όχι λόγω χαρακτήρα, αλλά ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ενοχλητικά πρίμος)

Θα μπορούσα να είχα ανοίξει με την ίδια ερώτηση κάποιο thread, οπότε αναμένω επίσης απαντήσεις κάποιου ομοιοπαθή!

PS: Φίλτατε magicu περαστικά μας!  :D

Μαλλον δεν κολλησες σωστα τα 4 καλωδια του bridge. Ψαξε στο net για σχεδια της κιθαρας (ή αντιστοιχης) και ξανακολλησε τα

ο bridge εχει 3 καλλωδια.το ενα το πηγα στον επιλογεα και τα αλλα δυο σε γειωση.να σημειωσω οτι εχω 2 μαγνητες.

magicu γιατι μας ταλαιπωρεις;.. Το πρόβλημα σου άρχισε από την αλλαγή της καλωδίωσης ΚΑΙ του ή των μαγνητών. Πες μας ΤΙ μαγνήτες έχεις βάλει και ΠΩΣ, για να μπορέσει να καταλήξει κάποιος που προσπαθεί να σε βοηθήσει στο αν υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα.

Λοιπόν, βάλε φωτογραφίες απ'την καλωδίωση που έκανες και πες μας τι μαγνήτες είναι και αναμείνατε στο ακουστικό σας. ;D

yameth είπε:
magicu γιατι μας ταλαιπωρεις;..
σορρυ για την ταλαιπωρια,δεν ειχα προθεση...

πως μπορω να ανεβασω φωτο?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back