Τα ιδια ειπα και εγω πιο πριν αλλα δεν εδωσε κανεις βαση (τυχαιο?? δεν νομιζω!!)RayDTutto είπε:Όχι. Δεν μιλάω για συγκεκριμένο ποστ. Δεκάδες ποστς έχουν περάσει από εδώ που θάβουν (και άλλα που εξυμνούν) μαγαζιά του εξωτερικού. Η δυσφήμιση είναι δυσφήμιση. Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις...
Επειδη δεν τα παω καλα με αυτα τα θεματα αυτο δεν ειναι παραβιαση προσωπικων δεδομενων? Νομιζω οτι χρειαζεται εισαγγελικη παρεμβαση για να βρεθουν αυτα τα στοιχεια και να δωθουν καπου.The Genius Loci είπε:Και γνωρίζεις φαντάζομαι ότι έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν τα στοιχεία σου από το διαχειριστή του site (τα οποία πολύ εύκολα θα γίνουν γνωστά μέσω του internet provider σου) ώστε να προβούν, αν το επιλέξουν, σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση?
οχι, χώνε έχεις δίκιο : έτσι είναι το πανκ. Αντίδραση κατά του μπλού, αστήρικτοι υπαινιγμοί για συμφέροντα και εκνευρισμός. Η έλλογη κρίση και η ανασφάλεια του τύπου "μήπως λέω μπαρούφες?" είναι για τους loserskleinmeiner είπε:Καλά, άλλη φορά θα σκέφτομαι πριν "μιλήσω". ΟΚ, τώρα; >![]()
Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι :Αυτό αφορά μόνο καταγγελίες για εγχώριους εμπόρους;
Ας τον μαζέψει κάποιος.The Genius Loci είπε:Και γνωρίζεις φαντάζομαι ότι έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν τα στοιχεία σου από το διαχειριστή του site (τα οποία πολύ εύκολα θα γίνουν γνωστά μέσω του internet provider σου) ώστε να προβούν, αν το επιλέξουν, σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση?
Εύγε.Steab είπε:Και να που το κρύψαμε το ονοματάκι του μαγαζιού.
...
Και είναι κι αυτή η "προστατευτικότητα" που συντηρεί την σαπίλλα της μαφίας πολλών λαμόγιων στον χωρο του μουσικού εξοπλισμού.
Αλλά δεν είναι τυχαίο που μόνο οι ανυποψίαστοι εμπιστεύονται πια τα σύνηθη ντόπια μαγαζία. Δεν ξέρω αν είναι ο κανόνας αλλά όσοι έχουν πάρε δώσε έχουν δει τι γίνεται.
Dv και thomann (ευτυχώς, αν και δεν νομίζω να βάλουν μυαλό) τους έχουν κοψει στη μέση την δουλειά όσο κάποιοι φοβάστε ή φοβίζετε τον κόσμο να μην γράψει τα ονόματων των μαγαζιών.
1.- Για την ποινική και αστική ευθύνη από δημοσιεύματα στο διαδίκτυο εφαρμόζεται αναλογικά η νομοθεσία για την ευθύνη όσων ασκούν την ελευθερία αυτή δια του τύπου.2.- Σύμφωνα με τη νομοθεσία αυτή, ο θιγόμενος έχει το δικαίωμα να εναγάγει (για αποζημίωση-αποκατάσταση) εκτός με τον συντάκτη του δημοσιεύματος και/ή τον διευθυντή-εκδότη του εντύπου. Αντίστοιχα, ως προς την ποινική ευθύνη του τύπου, ενέχεται και ο διευθυντής-εκδότης, αν υπάρχει συμμετοχή στο αδίκημα (η ποινική συνευθύνη δηλαδή δεν είναι "αντικειμενική", όπως η αστική, αλλά απαιτείται υπαιτιότητα και του εκδότη-διευθυντή, δηλ., δόλος ή αμέλεια).
3.- Τα αδικήματα που τελούνται δια του τύπου είναι αυτόφωρα. (ΚΠΔ 242).
Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2009/01/blogs-bloggers.html#ixzz0qsePYfP1
+1000Steab είπε:Ας τον μαζέψει κάποιος.
Καταγγελία που δεν ονομάζει δεν είναι καταγγελία. Αυτή η δήθεν προστατευτικότητα του ονόματος (ή των ονομάτων) των θιγόντων, είτε θελημένα είτε όχι, μυρίζει άσχημα. Πέσατε και το φάγατε το παιδί.
Και να που το κρύψαμε το ονοματάκι του μαγαζιού.
Καλό το παιχνίδι της τρομοκράτησης του τύπου "γράψε μας το όνομα σου αλλιώς δεν μπορείς να καταγγείλεις".
Και είναι κι αυτή η "προστατευτικότητα" που συντηρεί την σαπίλλα της μαφίας πολλών λαμόγιων στον χωρο του μουσικού εξοπλισμού.
Πάντα να γράφετε ποιοι είναι αυτοί που κάνουν ότι κάνουν αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα. Έλεος με την συκοφαντοφοβία. Ας βγούν τα άπλυτα της αληταρίας στον επαγγελματικό αυτό χώρο στη φόρα και θ' ανησυχήσουμε όσο θέλετε μετά. Γράψτο και θα το διαπιστώσουμε οι περισσότεροι αν ισχύει.
Αλλά δεν είναι τυχαίο που μόνο οι ανυποψίαστοι εμπιστεύονται πια τα σύνηθη ντόπια μαγαζία. Δεν ξέρω αν είναι ο κανόνας αλλά όσοι έχουν πάρε δώσε έχουν δει τι γίνεται.
Dv και thomann (ευτυχώς, αν και δεν νομίζω να βάλουν μυαλό) τους έχουν κοψει στη μέση την δουλειά όσο κάποιοι φοβάστε ή φοβίζετε τον κόσμο να μην γράψει τα ονόματων των μαγαζιών.
Όλα καλά λοιπόν, τo μπάσο θα το πάρει ένας καρμίρης που θα χαρεί οτι το αγόρασε καινούργιο, και το θέατρο καλά κρατεί. Τον σώσαμε τον εμποράκο.
:-*
εεεεε.....δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, το νοιζ διαμόρφωσε τις τιμές στην αγορά οργάνων?fleamail είπε:Πριν 7-8 χρόνια μέσα από το Noiz ξεκίνησε μια τεράστια καταναλωτική επανάσταση των μουσικών και διαμορφώθηκε η αγορά έτσι όπως είναι τώρα!
Η διαστροφή των λεγόμενών μου... άνευ προηγουμένου...Evilnye είπε:Για να συνεννοούμαστε, υποννοείς πχ ότι κάποιο ή κάποια καταστήματα δίνουν γραμμή εδώ να λέμε άλλα εδώ άλλα εκεί;
Να ξέρω δηλαδή ότι γράφω άδικα τόση ώρα.