κατ αρχην το δικαστηριο δεν ειναι κατι που εξυπηρετει ΚΑΝΕΝΑΝ.
αλλα αν θελετε να κανουμε μια κουβεντα απλα για την χαρα της κουβεντας, φανταζομαι με μερικες φωτογραφιες, μερικες μαρτυριες και με την αποδειξη πωλησης ειναι παναπλο να αποδειχθει.
αλλα για να μην λεμε και ο,τι θελουμε, ενα δικαστηριο για να ασχοληθει με κατι τετοιο θα χρειαστει και πολυ χρονο και πολυ χρημα για να αποφασισει μετα απο 654χρονια.
οποτε δεν νομιζω πως κανεις θα εχει διαθεση να αποφασισει να το τραβηξει ως εκει.
οσο για αυτο....
thanasis b είπε:
Και οπως ειπε και ο φιλος δεν εχω δει καποιον μεχρι τωρα να βγαινει και να λεει οτι πρεπει να ειναι επωνυμη η καταγγελια οταν πχ παραπονιουνται για προβληματα με thomann η και αλλα καταστηματα του εξωτερικου.
Συνεπως ας μην εχουμε δυο μετρα και δυο σταθμα, ξερουμε ολοι τι ειναι σωστο και τι λαθος αλλα μερικες φορες πεφτουμε σε αντιφασεις με αυτα που γραφουμε.
νομιζω εχει απαντηθει ηδη...
Φυσικά είναι εντελώς διαφγορετικό να πεις ότι ο τάδε μου καθυστέρησε την παραγγελία και ο τάδε μου πουλάει μεταχειρισμένο όργανο για καινούριο.
Το μεν πιθανόν παραπέμπει σε κακή οργάνωση το άλλο είναι ΑΠΑΤΗ.
τελος, θυμιζω οτι μια δυο φορες καποιοι εξυπνακηδες εχουν μπει στο παρελθον χωρις να πουν το ονομα τους και εχουν ''καταγγειλει'' πως εχουν ινσαιντ πληροφορηση απο το τομαν και πως πουλαει μπιστοκ και μεταχειρο πραγματα για καινουργια!
καταλαβαινουμε ολοι, πως αυτες οι καταγγελιες, ακριβως επειδη ηταν ανωνυμες, κατεληξαν εκει που τους αξιζε.στα σκουπιδια.
Πολύ σωστή άποψη για το ότι μπορει να χρησιμοποιήσουν το site ανταγωνιστές του καταστήματος για να το συκοφαντήσουν. Ομολογώ πως δεν το σκέφτηκα.
Αν χρειαστεί να δώσω τα στοιχεία μου, θα τα δώσω με ευχαρίστηση στον administrator του site.
αλλα μετα απο αυτο, νομιζω πως δεν εχουμε να πουμε κατι αλλο.
αυτος ειναι ο σωστος τροπος για να ''βγαζουμε στην σεντρα'' τους κοπανους που εδω και τοσα χρονια κανουν οτι τους κατεβει στις πλατες μας.
βεβαια, καλο θα ηταν να υπαρξει και μια επισημη απαντηση απο το μαγαζι, μιας και η ιστορια εχει αποδειξει πως οσοι εχουν πραγματι λερωμενη την φωλια τους, το μονο που καταφερνουν αν βγουν να μιλησουν ειναι να αποδειξουν ποσο απατεωνες αρπακολατζηδες και λαμογια ειναι, ενω οσοι εχουν το δικιο με το μερος τους, καταφερνουν να αποδειξουν την ''αθωοτητα'' τους.