που θα βρω υλικα για ψευτικο νυχι

marilazi

Νέο μέλος
Πόντοι
16
καλησπερα φιλοι μου. ψαχνω να βρω το υλικο που φτιαχνουν ψευτικο νυχι ειναι ενα υγρο ακρυλικο και μια σκονη.ειναι το απαραιτητο νυχι του δεικτη που σπαει συνεχεια με την ακουστικη και δεν μπορω να μελετησω κλασσικη!πηγαινα σε μια ειδικη αλλα επειδη μου σπαει συνεχεια θελω να παρω τα υλικα να το φτιαχνω μονος μου γιατι και τρξιμο ειναι κ εξοδα.

Φίλε μου, πρέπει να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να πας σε ένα Hondos center.

Μίλησε τους ειλικρινά και θα σου πουν τι πρέπει να κάνεις. Αλλά να προσέχεις αυτές που ψεκάζουν με τα αρωματάκια στις πόρτες, να τις αποφύγεις πάση θυσία.

στης ομονοιας εχει και αντρες με μπουκαλακια!

με αυτους τι παιζει?

ξερουν απο νυχια?

καλα hondos εχω παει κ πηρα σκληρυντικια και τετοια αλλα δεν ειδα φως .ειναι συγκερκριμενο αυτο που ψαχνω.αλλα οκ ισως ξαναπαω.! ευχαριστω.!

+12039 για Hondos centre. Έχει διάφορες μάρκες και ποιότητες να διαλέξεις. ;D

Μέχρι πόσα δίνεις;  :P

Σκοπευεις να παιξεις metal με αυτο το νυχι και αν ναι, ποσο?

Σοβαρα τωρα, <a href=http://www.thomann.de/gr/dunlop_9011r_fingerring_kunststoff_mittel_weiss.htm>αυτα[/url] δεν σε βολευουν καθολου?

ναι τα θελω για πριν και μετα ΤΟ METAL!! βασικα στην κλασσικη χαλαει η αισθηση θες δικο σου νυχι αυτο π λεω ειναι ενα υλικο που μετα πλεον εινια ακριβως σα νυχι.

θα δει το thread καμια γιαγια θα λεει αυτοι οι μουισικοι οι κουνιστοι παπαπα οι γυναικοτοι.

blue γράψε ένα μήνυμα στις φιλενάδες σου να βοηθήσουν το παιδί....  ;D ;D

Eγω θα ησυχασω μονο οταν εφευρεθουν τα ψευτικα νυχια

που δεν "σκαβουν" το καπακι της κιθαρας... ;D ;D ;D

Πες τώρα ποια είναι η ντοματούλα79. Αυτό μόνο τέλος.

ΥΓ. Δε ρωτάς την αισθητικό να σου πει που να βρες υλικό, ή καμια φοιτήτρια αισθητικής;

ΥΓ2 Σορυ είχα πάντα κοντά νύχια!

http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=MAVALA+FOR+NAIL&_sacat=See-All-Categories

Αυτο βαζεις 2-3 φορες την εβδομαδα και θα στα κανει πέτρα. και μην ξεχνας παρε λιμα με 4 επιφανειες για να κλινεις τους πορους των νυχιων γιατι αν δεν τους κλείσεις θα μπαινει νερο και σπανε. Θα το βρεις στα Hondos ........αντε θα παρεις και ματι τα γκομενακια !!!!! ;D ;D

Προαισθάνομαι ότι θα το μετανιώσω, αλλά:

α) αυτό κάνει τα νύχια σου να γυαλίζουν κολασμένα

β) εμένα συνέχισαν να σπάνε... :(

δηλαδή όχι εμένα, ενός φίλου!

8)

menelaos είπε:

8)
Καλά...ενός φίλου...λέμε τώρα...

αυτό κάνει τα νύχια σου να γυαλίζουν κολασμένα
Βάζε και ίδιου τύπου κραγιόν και δεν θα το προσέχει κανένας ;D

χαχαχχα ελεος!!

΄'Οσο για το ειδος της επιφανειας του πινακα, επιτρεψε μου να διαφωνησω : ο ήχος που θελω να πετυχω παράγεται εξαιτίας της συνεχούς εναλλαγής μεταξύ της τριβής ολίσθησης και της στατικής τριβής. Οι πινακες για μαρκαδορο ειναι πιο λειοι απο τους ξύλινους για κιμωλια, δηλαδη εχουν χαμηλότερο συντελεστη τριβης. Με την κατάλληλη ποσπάθεια από μέρους μου θα μπορεσω να εξισορροπησω αυτη τη διοαφορα, τροχίζοντας ασύμμετρα τις ακρες των νυχιων μου για να αυξησω τον δικο τους συντελεστη.''

menelaos είπε:
Προαισθάνομαι ότι θα το μετανιώσω, αλλά:

α) αυτό κάνει τα νύχια σου να γυαλίζουν κολασμένα

β) εμένα συνέχισαν να σπάνε... :(

8)

Ο Χ Ι  σε καμια περιπτωση δεν γυαλίζει,δεν ειναι σκληρυντικό ειναι άχρωμο δυναμωτικό, μονωτικό, στεγανωτικο !!!! Αληθεια δεν γυαλίζει.... αν το συνδυάσεις με άχρωμη μάσκαρα θα λαμπυρίζεις στην σκηνη σαν να φοράς στρας !!!!!!

Εγω παντως το συνιστώ ανεπιφύλακτα 

Trending...

Νέα θέματα

Back