Run to the toileeeeetRun to the toileeeeet...Run for your liiiives.....
Το Live της ζωης μου...Τι ωραια να παιξω καποτε στον Λυκαβηττο με πανσεληνο... light τσιγαρο δεν υπαρχει για εμας τους μαχιμους! :roll: :roll:και αν ειναι το live της ζωης σου τοτε κανεις και μισο τσιγαρο και αυτο light
Ο Μενελαος θα αναμετρηθει μαζι μου.Θα πεταξω τη..μπασσαρα μου οξωθα ηθελα να σου πω οτι ειναι σωστα αυτα που λες αλλα ο menelaos θα με μαλωσει αρα αυτος ειναι ο υπευθηνος που μπορει να σου απαντηση :lol: :lol: :lol: μαχιμους τι εννοεις? :?:
Λοιπόν είστε όλοι σας πολύ καθάρματα :lol: :lol: :lol:
Σοβαρά πάντως' date=' σε περίπτωση που έστω και ένας σας ενδιαφέρεται: τσάι, σοκολάτα, γάλα, αλκοόλ, καφές κλπ δεν "επιτρέπονται" πριν τραγουδήσεις. Σου στεγνώνουν το λαιμό σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ βαθμό οπότε μετά απλά τον γδέρνεις (το λαιμό) με κάθε νότα...[/quote']
Σαλεπάκι;;;
Λοιπόν είστε όλοι σας πολύ καθάρματα :lol: :lol: :lol:
Σοβαρά πάντως' date=' σε περίπτωση που έστω και ένας σας ενδιαφέρεται: τσάι, σοκολάτα, γάλα, αλκοόλ, καφές κλπ δεν "επιτρέπονται" πριν τραγουδήσεις. Σου στεγνώνουν το λαιμό σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ βαθμό οπότε μετά απλά τον γδέρνεις (το λαιμό) με κάθε νότα...[/quote']
Ορθά, οτιδήποτε περιέχει γάλα, οινόπνευμα και ανθρακικό είναι ψιλοθάνατος. Όχι πως θα πάθεις ζημιά, αλλά αν το live σου έχει απαιτήσεις θες να είσαι σε τέλεια φόρμα. Εγώ πάντως σε όλα τα live μπυρίτσα πίνω μαζί με τόνους νερού...το αλκοολ της μπύρας δεν ειναι αρκετό για να στεγνώσει τον λαιμό μου (ειδικά σε συνδυασμό με το πολύ νερό) και με χαλαρώνει αρκετά ώστε να μην έχω άγχος και να εκφράζομαι καλύτερα on stage.
Αυτό με το χαμομήλι που λες είναι όντως βάλσαμο ειδικά για κουρασμένες φωνές.