Πω ρε παιδιά,τι μου θυμίσατε τώρα... Κατ' αρχήν χαιρετώ άπαντες,καθ΄ότι καινούριος...(γειά σου janick,ΛΑΜΠΕΙΣ ΜΠΑΜΠΗ ΜΟΥ,ΛΑΜΠΕΙΣ!!!) Πιστεύω καλό είναι ένα δύο ποτυράκια πριν το live.Πέρα απ' το ότι σε χαλαρώνει,βοηθάει στην αυτοσυγκέντρωση(είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι με καναδυό ποτηράκια ουίσκυ χαλαρώνει το χώρισμα μεταξύ δεξιού και αριστερού ημισφαιρίου του εγκεφάλου(το δεξί χαρακτηρίζεται σαν"ο καλλιτέχνης"και το αριστερό σαν"ο επιστήμονας")με αποτέλεσμα να συνεργάζονται καλύτερα τα δύο ημισφαίρια).Ουάου,είμαι και πολύ ντόκτορας...Αυτά χονδρικά,από επιστημονική σκοπιά.Απο εκεί και πέρα,εξαρτάται απο τον καθένα πόσο αντέχει και φυσικά ΑΝ θέλει να πιει.Προσωπικά,πάντα πριν το live χτυπάω 2 βότκες σκέτες(προτιμώ τις μπύρες,αλλα κατουριέμαι α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-α,και δε λέει αυτό όταν παίζεις...)και τουλάχιστον άλλες 2 κατά τη διάρκεια του live.Παλιότερα το παραπαράκανα,πρόπερσυ έπαιζα στο Funkey Θεσ/νίκη όλη τη σεζόν και θυμάμαι πολύ λίγα live...Πάντως εκτελεστικά δεν είχα πρόβλημα,μάλλον έπαιζα καλύτερα και πιο εμπνευσμένα στους αυτοσχεδιασμούς.Φέτος πάλι στο ίδιο μέρος,γίνανε αρκετά ευτράπελα λόγω ποτού,αλλά τουλάχιστον θυμάμαι τα περισσότερα!!!ΟΚ,κουραστικό όλο αυτό το μακρινάρι που έγραψα,οπότε συμπέρασμα:όσοι αντέχετε,δώστε του να καταλάβει!!!(τουλάχιστον στα live).Αυτά τα "ολίγα",όπως είπε και ο jmone "live κάνουμε ρε παιδιά το ρίχνουμε έξω".Πάντα σύμφωνα με τα όρια του καθενός.