ποσοι στο νοιζ απο βολο?

dkall είπε:
Τι να φωναξουμε ??  με τα ποδηλατα ερχομαστε στο Περιβολι 
Τρελη φυσικη κατασταση οι νοιζαδες βλεπω  ;D (αν και γαιδουρακια θα ειναι πιο πολυ μεσα στο κλημα :P)!

Α ρε λαμόγια βολιώτες τυχερούληδες, και γαμώ τα οικόπεδα έχετε λέμε, έμενα άνετα μόνιμα και χωρίς μπανανοφυτείες.

Για μένα πάντως τέλος οι συχνές επισκέψεις στον Βόλο, το άτομο που με φιλοξενούσε πήρε πτυχίο και φεύγει... Κωλοζωή.

παίδες κανεις απο Βόλο που να έχει τον blues junior η τον peavey classic 30 κ προσφερεται να με δεχτεί δεκα λεπτακια να τον ακούσω πριν παραγγείλω? 

Φοβάμαι μην κάνω αγορα κ δεν με παίρνει απο πλευράς εντασης  :-\ :-\ :-\

Fender Champion, Super Six Reverb, Laney Extreme, Line6 Spider III/75.

Αν θέλεις να ακούσεις....

thx  :) αλλα μαλλον για εναν απο τους δυο λεω...

Τελικα τον super reverb τον πηρες?αυτος που μου είχες πει είναι?

Δεν τον πήρα ακόμη, τον έκλεισα....

Αυτός που έχω είναι αρκετά μεγαλύτερος...... σαν ψυγείο.  ;D

Τελικά θα γίνει το 1ο Volos city jam στις αρχές Αυγούστου που θα είμαι κι εγώ στα μέρη σας;

elavd είπε:
Τελικά θα γίνει το 1ο Volos city jam στις αρχές Αυγούστου που θα είμαι κι εγώ στα μέρη σας;
Τι ακριβως ειναι αυτο?? Δεν εχω ιδεα!

Για πες λεπτομερειες θα μαι κι εγω στην πατριδα τοτε  :P

Εννοείται....

Αν κι εγώ είμαι απαίσιος παίκτης.... ίσως σας τραγουδήσω κάτι  ;)

Εεεεεεεεε κι άλλος από Βόλο εδώ! Για πέτε λεπτομέρειες για το Volos City Jam τώρα που κατεβαίνουμε κάτω για διακοπές!!!

Ψηθήτε κ για τζαμιάρισμα, ειδικά αν θα χουμε κ έξαρχο ετοιμαστείτε για ακρόαση με ζουμιά, απλά παιδιά αρχίστε να κλείνετε καμμιά ημερομηνία απο τώρα για να ξέρουμε τι γίνεται.Γράψτε τις περιόδους που θα βρισκόσαστε στο βόλο ώστε να μπορέσουμε να γνωριστούμε-πιούμε-παίξουμε ή τπτ άλλο άν έχετε.Κ καραβάκι αν έχουμε πάμε κ μια βόλτα μέσα προς τα βαθιά με να βάλουμε κ βάθια στον εξαρχο να μας παίζει τον καραβίσιο τον vai.

Υ.Γ.Στούντιο φκαριστώ για την εξυπηρέτηση που θα μού κανες αλλα τον πήρα αν είδες τον ενισχυτούλη.

To είδα και χάρηκα πολύ για σένα.... ;)

1-7 Αυγούστου θα είμαι στο Βόλο.

Ψήνεστε για τσιτσιραβλο-τσιπουρο-jam?

εγώ θα μείνω αθήνα λόγω δουλειάς  :(  στις 12 μαλλον θα πάω βολο με αδεια.

αααααχ  :(

εγώ είπα ειδοποιήστε με κ έρχομαι να σας δώ ρε παιδιά.Ανετα στείλτε πμ. τηλέφωνο η σας δίνω το δικό μου το πολύτιμο κ βρισκόμαστε.

Το θέμα είναι να δούμε πόσοι είμαστε διαθέσιμοι και αν όντως είμαστε διατεθημένοι να ρίξουμε καμιά πενιά...

Μη κουβαλάω τζάμπα κιθαρόνια από Γιάννενα ;D

REGARDS

trigga είπε:
Μόκο κι εσύ ρε Λάκη.  :-X

Είναι μικρός ο κόσμος ρε. Θα 'ρθω τοίχο-τοίχο και θα σε πετύχω...Θα σου ρθω νύχτα στΛάρσα να σκλέψω τχανγτστρομ

REGARDS

LAKHDES, ANTI NA TZAMAΡΕΤΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, GET A LIFE OR BETTER GET A WOMAN. ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ. :P

ΥΓ. Στην πραγματικότητα ζηλεύω. Αν ήμουν Ελλάδα ίσως έκανα ένα τσαφ.  :-[

aderfos leei hagstrom gtp gia jazz me paf 50 isws gia punkorap.H oxi?

Κρέμα ο PETER

REGARDS ΛΑΚΗΣ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back