Αυτο το εμαθα παλια the hard way... Καπου Ιουλιο μηνα ειχαμε κατσει και πιναμε πιναμε εχοντας βαλει στοιχημα οτι θα αντεξουμε μεχρι να βγουν τσιτσιραβλα (που καποτε ειχαμε δοκιμασει και μας αρεσαν, ηταν και η λεξη περιεργη και η παρεα κολλησε και απλα ΕΠΡΕΠΕ να τα φαμε).IraklisZS είπε:εγώ που είμαι Ζαγοριανός πιάνομαι? ;D
ΥΓ: εχει περάσει η εποχή για τα τσιτσιραβλα..
Όχι όχι...Μία και καλήboody είπε:α επισης αφορα και τον ελαβντ επειδη ειναι πιστο παδακι και δεν κοροιδευει τα κοριτσοπουλα του κοσμου.Και αυτο το λεω επειδη θυμαμαι οτι και πριν χρονια που πρωτομιλησαμε στο νοιζ παλι με αυτην την κοπελα απο τον βολο ηταν. Εκτος βεβαια και αν τα φτιαχνει με διαφορετικες βολιωτισσες καθε φορα..
![]()
:-\ Τι είναι τα τσιριτσάβλα??studio54GR είπε:Tα φυλάμε σε γυάλα με σκορδοστούμπι....![]()
![]()
![]()
![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Τα τσιτσίραβλα είναι τα τρυφερά βλασταράκια ενός θάμνου τα οποία στο Πήλιο τα κάνουν τουρσί και τα φυλάνε μέσα σε ξυδάκι αραιωμένο με νερό. Είναι πεντανόστιμα, τραγανά και βοηθάνε τη χώνεψη. Τα βρίσκετε έτοιμα σε βαζάκια.bluesbreaker είπε::-\ Τι είναι τα τσιριτσάβλα??![]()
Φαίνονται πεντανόστιμα :-X ;D!εγώ πάλι προτιμώ κοκορέτσι,κοντοσούβλι με το ποτό σα γνήσιος ηπειρώτης-στρώνει το στομάχι!elavd είπε:Τα τσιτσίραβλα είναι τα τρυφερά βλασταράκια ενός θάμνου τα οποία στο Πήλιο τα κάνουν τουρσί και τα φυλάνε μέσα σε ξυδάκι αραιωμένο με νερό. Είναι πεντανόστιμα, τραγανά και βοηθάνε τη χώνεψη. Τα βρίσκετε έτοιμα σε βαζάκια.
http://www.eliasmamalakis.gr/recipe.asp?syntagi_cat_id=0&syntagi_id=26
Bluesbraker είσαι Συρρακιώτης?Μαριανα είπε:Δεν είσαι ηπειρώτης, είσαι βλαχάκι εκ Συρράκου.
Στο κέτσερλιμάρ...bluesbreaker είπε:Αχαχαχαχαχαχαχαχα!A ρε Ηλία ;D ;D ;D!!!εγώ λέω την επόμενη μπυροποσία να την οργανώσουμε στο Συρράκο!!
Ε ναι πλέον το χωριό απέκτησε και μπαράκια!!!εκσυγχρονισμός ;D!15 Αυγούστου θα είμαι σίγουρα εκείelavd είπε:Στο κέτσερλιμάρ...
Ωραίο ακουγεται!!εννοείται Δημήτρη όταν περνάς από Γιάννενα μας ειδοποιείςdkall είπε:Αφηστε τα αυτα Γιαννιωτες ....Τον Αυγουστο , τα ποδηλατα σας και στην
Βωβουσα .... το πρωι mountain bike , το βραδυ μπυρες και jam....