ποσοι στο νοιζ απο βολο?

yameth είπε:
Απαιτούνται λεζάντες στος φωτό. Who is who.

Υ.Γ. Ζήλεια με το ούζο... Κρίμα που δεν βρέθηκα πιό πάνω τη συγκεκριμμένη νύχτα γμτ.
01.jpg

Από αριστερά προς τα δεξιά:

NikolasAth

Mrs Nikolas Ath

Mrs Elavd

Elavd

Χρήστος (Φίλος Studio54gr)

Studio54gr

Boody

Trigga the jazzikofagos

GiorgosVolos

ΥΓ: Τη φωτό την έβγαλε ο σερβιτόρος...Για αυτό είναι έτσι όπως είναι...:(

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το αφεντικό την έβγαλε.....

Ο φίλος μου λέγεται Χρήστος.  ;)

studio54GR είπε:
Το αφεντικό την έβγαλε.....
Μικρή η διαφορά, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο ... ;D

Πολύ καλό....  ;D

Να πάρω κι εγώ καναδυό να φοράω στην δουλειά...

Ωραία πράγματα! Άντε να έρθει ο οκτώμβριος να ανέβω για κανά τσιπουράκι. ;D

27/12 έως 3/1 θα είμαι Βόλο.

(Ξανα)ψήνεστε για τσιπουροjam; ;D

κανονιστε κ κανα τζαμαρισμα ρε ομως.Κιθαρα κ τσιπουροφαϊ.Ειναι δυνατον να λεγομαστε νοιζ μονο με τη μασαμπούκα?

Γιατί??? δεν κάνουν νoiz οι μασέλες μας?  ;D  :D  ;D

Αν είμαι εδώ.... καραμέσα.

εδω θα ειμαι κι εγω . οπότε ειμαι μεσα . 27 ειναι σαββατο , νομιζω καλυτερα ειναι να βρεθουμε σαββατο γιατι δευτερα δουλευουμε καποιοι.

Είμαι Βόλο, κανονίστε συνάντηση Βολιώτεεεεεεεεες :)

Εγώ είμαι μέσα.....  ;)

Κτύπα τηλ Ηλίαααα.

Η σύναξη έγινε μετά καφέδων σπίτι μου, Μας τίμησαν με την παρουσία τους Elavd, Trigga, GeorgeVolos.

Oι πενιές είχαν χρώμα Jazz Rock Blues.

Περάσαμε ενα πολύ όμορφο απογευμα στο φιλόξενο σπίτι του Δημήτρη!Οι ενισχυτές ηταν στο standby κ οι κιθάρες κουρδισμένες περίμεναν! ;)

P.S Δημήτρη πρόσεχε την Burny γιατι μας αρεσε πολυ κ στους τρεις!!  ;D :D :-*

Σας είπα ρε παιδιά... μπορεί να την πλέρωσα 1000 ευρά +200 περίπου οι EMG αλλά είναι όπλο.

Έχει μπράτσο δέντρο (58άρας μάλλον) και είναι Custom, η ρουφιάνα στριγκλίζει για πλάκα.....

ΦΦ Μάκη σε πιάσαμε Κώτσο  :P  ;D  :D

Τα περάσαμε όμορφα, όμορφα, όμορφααααα...

Από όλα είχε ο μπαχτσες, καφεδάκι, μελομακάρονα, κουβεντούλα, blue-notes από Trigga, G&L, Burny, Strats κλπ κλπ...

Ευχαριστούμε τον Studio54 για τη φιλοξενία, και την οικογένειά του για την υπομονή που έδειξε...:) ;D

ΥΓ: Επιφυλλάσσομαι να ανεβάσω μια φοβερή photo :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σιγά ρε Ηλία, απλά ήμουν απροετοίμαστος, την επόμενη φορά θα παιξει και μεζεδάκι, τσιπουράκι κλπ.

Και θα κατεβάσω και καναδυό κιθάρες ακόμα με καναδυό ενισχυτάκια να γίνει τζερτζελές....  :D ;D  :D ;D  :D ;D

Ο στουντιοδημητρης ειναι κ πολύ ατομο ναπούμ.Ξεκανονισε για μας οτι ειχε φτιαξει κ μας εβγαλε και........5 κιθαρονια για το καλημέρα σας.Το μελομακάρονο μέτρησε ασχημα και παιζει να ηταν απ τα καλύτερα τα φετινα.

Ολα μια χαρα κ ευχαριστω κ γω τους κατοίκους της 2οροφης κατοικίας που δεν πετάξανε ντομάτα φρέσκια απ το παρτέρι :P

Υ.Γ.Τα λεμε οταν αξιωθει η HOL και μου το φτιαξει το ιντερνετ.Κι αμα ξαναφύγω απο οτε χεσε με.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back