Το θεμα ηταν για να δουμε ποσοι ειναι βολο και περιχωρα και τελικα καναμε μια συναντηση τα μελη του νοιζ της περιοχης και τα ειπαμε.Επομενως δεν ξερω τι αντιληφθηκες αλλα πρεπει να εισαι εκτος κλιματος.
Το posh ειναι το μοναδικο που παιζει τετοια πραγματα βολο.Τουλαχιστον εγω θυμαμαι να παιζει ψαγμενα μπιτια οχι εμπορικα.Πειραματικα και γενικοτερα πειραματικη μουσικη.Δεν ξερω αν αλλαξε υφος.
thanks gia tis euxes!! h alhtheia einai oti k tis 15 selides me ta sxolia de tis diabasa! Oso gia to posh na sou pw prothmousa to programma ths pempths pou htan ligo pio emporiko.
Κατα σειρα ειμαστε ο στουντιος54 aka φεντεράκιας G&Lάκιας,τρίγκερ το ανορθοδοξο πηρούνι,μπούτις ο κουνελάκης,nicolasath ο γραβατωμένος,giorgosvolos ο blackheart καψοκαλώδιος.
ρε παιδια τα χειλια μου πως ειναι ετσι? στην αρχη νομισα οτι φαινοταν τα δοντια μου αλλα οταν το προσεξα καλυτερα ειδα οτι γυαλιζουν τα χειλια μου. τι διαολο εφαγα.
Μαλλον επειδη ηταν νυχτα η μηχανη εβαλε αυτοματα μικρη ταχυτητα , κι εγω απ'οτι θυμαμαι μιλουσα καθως ποζαρα. αρα μαλλον ειναι τα δοντια μου πατσαρισμενα πανω στα χειλια μου....
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.