ποσοι στο νοιζ απο βολο?

Καλες σπουδες τοτε.

Το θεμα ηταν για να δουμε ποσοι ειναι βολο και περιχωρα και τελικα καναμε μια συναντηση τα μελη του νοιζ της περιοχης και τα ειπαμε.Επομενως δεν ξερω τι αντιληφθηκες αλλα πρεπει να εισαι εκτος κλιματος.

Το posh ειναι το μοναδικο που παιζει τετοια πραγματα βολο.Τουλαχιστον εγω θυμαμαι να παιζει ψαγμενα μπιτια οχι εμπορικα.Πειραματικα και γενικοτερα πειραματικη μουσικη.Δεν ξερω αν αλλαξε υφος.

thanks gia tis euxes!! :) h alhtheia einai oti k tis 15 selides me ta sxolia de tis diabasa! Oso gia to posh na sou pw prothmousa to programma ths pempths pou htan ligo pio emporiko.

επισης καλως ηρθες στο φορουμ και καλη διαμονη.

Φροντισε να ριξεις μια ματια και στους κανονες λειτουργιας.Αυτα τα greeklish προσπαθουμε να μην τα εχουμε....

Σε ποια σχολη εισαι?

01.jpg

Αμάν ρε Ηλία... στο βάθος ποιος είναι;;.... ο Darth Vader ;;;

Έτσι μάλιστα... δε φαινόταν ο άνθρωπος...

Κακοπερνάγατε βλέπω...

:)

μας ξεμπροστιασες?Καμμια αλλη πιο καλλιτεχνικη τρίγκικη δεν παιζει?Τπτ χταποδατες βαρβατοπηρουνιες ?

Ρε ξαδερφε το μαραφετι μονο τοση αναλυση πιάνει?Βαλε μας εκει μια ολοσωμη να χουμε να καμαρώνουμε.Τι μονο οι αλλοι με τις μπυροποσιες θα χουνε?

ααααατσαααααα εδω εισαι θελω κι αλλο και βαλε κ λιγο χταποδοξυδο μεσα :P

Εχει κι ο νικόλας 1-2 στο κινητο του.Οταν ερ8ει κι αυτος θα κανει τα κουμάντα.

Booty το στησιμο το στρατανιωτικο του αρχιτζαβέλαρου δεν το χανει ομως κουφαλιντίσκ τζόκεϊ.Θα σε καψω την τονελάμπ μπρε!!!

αντε την επόμενη φορά ακόμη περισσότεροι με κιθαρούλες παραλία κ φωτιές  ;D

ετοιμαστείται για triggojamarismata!

Να βάλουμε και τίποτα στο στόμα μας (σε ποιά ταινία το έλεγε ο Λαυρέντης?) αααα στον εξυπνάκια...

studio54GR είπε:
Να βάλουμε και τίποτα στο στόμα μας (σε ποιά ταινία το έλεγε ο Λαυρέντης?) αααα στον εξυπνάκια...
Αν αναφέρεσαι σε εμένα, δεν ειχα τη πρόθεση να προσβάλλω. Ήταν μόνο χιούμορ, εμπνευσμένο από σκηνή του πόλεμου των άστρων.

:)

Καμμιά παρεξήγηση φίλε μου  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Απλά δεν ήσουν παρόν να δείς τα rifs του Trigga με το πιρούνι.....

;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Απαιτούνται λεζάντες στος φωτό. Who is who.

Υ.Γ. Ζήλεια με το ούζο... Κρίμα που δεν βρέθηκα πιό πάνω τη συγκεκριμμένη νύχτα γμτ.

Κατα σειρα ειμαστε ο στουντιος54 aka φεντεράκιας G&Lάκιας,τρίγκερ το ανορθοδοξο πηρούνι,μπούτις ο κουνελάκης,nicolasath ο γραβατωμένος,giorgosvolos ο blackheart καψοκαλώδιος.

ρε  παιδια τα χειλια μου πως ειναι ετσι? στην αρχη νομισα οτι φαινοταν τα δοντια μου αλλα οταν το προσεξα καλυτερα ειδα οτι γυαλιζουν τα χειλια μου. τι διαολο εφαγα.

Μαλλον επειδη ηταν νυχτα η μηχανη εβαλε αυτοματα μικρη ταχυτητα , κι εγω απ'οτι θυμαμαι μιλουσα καθως ποζαρα. αρα μαλλον ειναι τα δοντια μου πατσαρισμενα πανω στα χειλια μου....

Μπαγκς μπανι φτυστος .

ασε τις δικαιολογιες ρε τωρα σε καταλάβαμε ολοι......Καροτάκι να κεράσω??

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back