Πόσοι έχουμε Kramer?

nikitas.t είπε:
τσουκ!!  ;D κληρονομια απο τον θειο!  ;D ;D
με δεχεται κ εμενα για ανηψιο? ;D ;D ;D

τυχερε,παντως τα σπαει ασχημα κ εκτος του οτι οι nightswan εχουν ηδη υψηλη μεταπωλητικη αξια,η συγκεκριμενη με το γκραφικ ειναι one of a kind...Αξιος. :D

ναι οντως αυτη ειναι πανεμορφη...Αλλα δεν εχω καταφερει απο οσο εχω δει να βρω παρομοια οποτε ειναι λογικα κατι custom απο τοτε που ηταν πιτσιρικος ο εικονιζομενος ...( ο οποιος στο farewell ballad tou wylde ειναι ο ηχοληπτης :P)

YΓ : Εγω εχω charvel αρα δεν επιτρεπεται να πανταω εδω :P :P

stageydeluxe1.jpg
]
stageydeluxe1.jpg

Uploaded with
http://imageshack.usImageShack.us

chris gti είπε:
Θέλω σαν τρελός το βινυλιο Εξόριστοι !!!! :P ;D

Θεά η Stagey btw
thanx!το Βινυλιο ειναι σε κατασταση αριστη,μια με δυο φορες εχει παιχτει ολες κ ολες.το βαλα ετσι για πλακα...(να θυμηθουμε το καραφλο-δαιμονα Κατη) 8) 8)

Ωραιος φιλε Scofield  ;)

Ρε παιδια επειδη δεν εχω παρει ακομα case...θελει θηκη για les paul ? γιατι το παλικαρι που την πηρα μου ειπε οτι Strat δεν θα κανει...

Rockid είπε:
Ωραιος φιλε Scofield  ;)

Ρε παιδια επειδη δεν εχω παρει ακομα case...θελει θηκη για les paul ? γιατι το παλικαρι που την πηρα μου ειπε οτι Strat δεν θα κανει...
Μια χαρά κάνει στη θήκη της Strat μου (μόλις τώρα τη δοκίμασα).  ;)

chris gti είπε:
Μια χαρά κάνει στη θήκη της Strat μου (μόλις τώρα τη δοκίμασα).  ;)

Σιγουρα ετσι? για την focus 1000 μιλαω  ??? μην την παρω τσαμπα την θηκη  :-\

Η Pacer και η Baretta μου χωράνε μια χαρούλα στη θήκη της Fender Strat (και αντίστροφα). Δεν έχεις κανά φίλο με θήκη strat για να το δοκιμασεις και μόνος σου?

σωστος...παω να δοκιμασω αυριο κιολας σε εναν κολλητο με μια Highway ;D

Λιγο εκτος θεματος αλλα μιας και μιλαμε για βαλιτσες να ριξω την ερωτηση.

Αν υπαρχει καποιος που εχει βαλιτσα kramer και τη δινει  για strat (pacer) ας μου το πει γιατι ψαχνω πολυ καιρο χωρις να εχω βρει κατι

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back