Πόσοι έχουμε Kramer?

Rockid

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Γεια χαρά Forum!

Ας ξεκινήσω με το δικό μου μωρό...

Kramer Focus 1000 ('85) + Kramer quadrail pickup  ;D

http://www.danwardmusic.com/Gallery/albums/My-Guitars/KramerFocus1000.jpg

(η φωτο ειναι απο νετ. μην αναρωτιεστε για τον μαγνητη  :P)

γράψτε μοντέλο , αν έχετε φώτο και πείτε την ιστορία σας  :P :P

εχω δυο.Μια stagey κ μια sustainer κ οι δυο απο τις american series.Δεν ειμαι ο πρωτος ιδιοκτητης καμμιας εκ των δυο,αλλα απο την στιγμη που τις αγορασα κ ηταν παικτικα κ λειτουργικα σε καλη κατασταση,no problem.Ηλικιακα θα μπορουσα να ειμαι πρωτος ιδιοκτητης,αλλα η πρωτη μου κιθαρα ηταν μια 90ς b.c.rich κ επιπλεον στην επαρχια που ζουσα,το να δεις κραμερ ηταν ονειρο θερινης νυκτος...την stagey την αγορασα απο Αγγλια,την sustainer απο Ελλαδα.Κ οι δυο διαφορετικες κιθαρες κατα την ταπεινη μου αποψη.Ευχαριστημενος ομως αρκετα κ απο τις δυο,δεν εχω παραπονο...κ επισης τις θεωρω (αυτες τουλαχιστον τις δυο που εχω) all around...ανετα μπορεις να παιξεις εκτος απο rock κ αλλα ειδη. ;)

20-25 χρονια πριν θα 'σασταν 10πλασιοι.  ;)

G.K. the Greek είπε:
ειναι οπως τωρα με τις gibson/schecter/jackson κ.α. που εχει ακομη κ η κουτση Μαρια... ;D

@studio54GR ομορφη! η υπογραφη..?

@scofield μια χαρα! εγω την δικη μου την πηρα πριν απο μερικους μηνες απο συμφορουμιτη.. πραγματικα αξιζει τα λεφτα και ισχυουν ολα οσα ειπες.. εψαχνα focus 1000 ασπρη κιολας πανω απο 1,5-2 χρονια και την βρηκα στο noiz  :P  περα απο το οτι ειναι παικτικα αριστη ειναι και πανεμορφη σαν χρωμα κλπ . πραγματικα απιστευτα οργανα...

@G.k. the greek ισχυει . απλα.  :-\

@ogunsoto9 πολυ ομορφα χρωματα αδερφε !  αν και γενικα παντα με τρελαινε το ασπρο-μαυρο στις super strats , πολυ vintage look και το ροζ μαυρο :)

scofield είπε:
ειναι οπως τωρα με τις gibson/schecter/jackson κ.α. που εχει ακομη κ η κουτση Μαρια... ;D
Οι Jackson την ιδια τυχη εχουνε. Οι Schecter ειχανε κανει αισθηση με τις Hellraiser πριν καποια χρονια αλλα ολους αυτους τους εχουν φαει τωρα οι LTD και οι Ibanez.

G.K. the Greek είπε:
20-25 χρόνια πριν αγόρασα τη δική μου, μια Kramer Pacer Dlx '86.  ;)

Καινούργια από το Λάζαρο και ήταν η πρώτη μου ακριβή κιθάρα.

Εξακολουθεί να είναι φανταστική κιθάρα (τώρα φοράει άλλους μαγνήτες βέβαια).

Γιώργο, μη το λες, "τότε" ήταν μέσα στη μόδα οι Kramer (λόγω EVH, κλπ), αλλά και πάλι ο πολύς κόσμος ψαχνόταν με F-word και G-word κιθάρες.  :P

Οι οποίες παρεμπιπτόντως, τότε, ήταν οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ κιθάρες που έβγαλαν αυτές οι εταιρείες στην Ιστορία τους...

Δυστυχώς η Kramer πέθανε σαν εταιρεία λίγα χρόνια μετά που απέκτησα την Pacer μου...

chris gti είπε:
Λευκή Baretta 85 και Vintage white Pacer Deluxe NOS 87... American αμφότερες.
That's what I'm talking about...  ;D

Rockid καλορυζικη... ;Dεστω κ καθυστερημενα...ναι δεν θα σου ελεγα ψεματα γιατι ειχα ο ιδιος αποψη,εχοντας κιολας δυο διαφορετικα μοντελα.Οταν μπορεσω θα ανεβασω κ γω καμμια φωτο.

ogunsoto9 μηπως εισαι ο riffraff? ;D

The Genius Loci είπε:
ο πολύς κόσμος ψαχνόταν με F-word και G-word κιθάρες.  :P
F*ucking Great? Afto ine?  ;D

Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα ομως η Kramer μπορει να πεθανε, αλλα μερικα σχηματα της ζουν ακομα υπο τη μορφη αλλων εταιριων ομως.

Ριξτε μια ματια πχ στην ESP Horizon.

Kramer voyager?

Γειαααα σου ρε καραμιτρούδη .. :P :P :P

απο οσο ξερω η horizon ξεπατικωσε τις stagemaster,το δε σχημα της κιθαρας του Καραμιτρουδη νομιζω λεγεται random star κναι λογικα κ αυτο το δανειστηκανε απο κραμερ...αλλα στην ουσια η ασημη τοτε ESP εφτιαχνε τα parts για την κραμερ απο μια χρονολογια κ μετα...οποτε ειναι λογικο. :D

φοβερες οι nightswan...αλλα το γκραφικ ειναι σιγουρα καστομ.Ποιος το εφτιαξε?

http://www.kramerguitars.com/images/Model-Spec-Assault-211FRCR.jpg

Kramer δεν έχω και λογικά δε θα αποκτήσω ποτέ αλλά αυτή είναι μία από τις ομορφότερες κιθάρες που έχει δει η αφεντιά μου. Και ας μη λέει τίποτα ποιοτικά

Nicholas_tsili είπε:

Kramer δεν έχω και λογικά δε θα αποκτήσω ποτέ αλλά αυτή είναι μία από τις ομορφότερες κιθάρες που έχει δει η αφεντιά μου. Και ας μη λέει τίποτα ποιοτικά
Γουστα ειναι αυτα...

Nicholas_tsili είπε:

οι τωρινες κραμερ δεν εχουν καμμια σχεση με τις τοτε...Απλα καπιλευονται το ονομα.Νομιζω ομως οτι το γνωρισετε ολοι....αλλο εργοστασιο,αλλοι εργαζομενοι.Αλλωστε  το 1990 η kramer στο new jersey εκλεισε κ μετα απο καποιο διαστημα καηκε απο πυρκαγια.Η κιθαρα που ποσταρες μαλλον ειναι καλη για starter ,αλλα μαλλον οχι για κατι περισσοτερο...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back