Ψώνιο είσαι Cos, και κάποιος πρέπει να στο πει. "Εγώ, Εγώ, Εγώ..." Έλεος, λυπήσου μας.?
Αν κάποιος απαξιώνει κάτι εδώ μέσα είσαι εσύ και η προσπάθεια απαξίωσης του hardware synth τομέα.
καμία σχέση. Εγώ τα έχω συλλέξει ήδη, τις ανακρίβειες που έχεις γράψει.
Καμία σχέση η απαξίωση. Το hardware το τιμώ περισσότερο από έσενα στο forum και πιο σωστά. Χωρίς ανακρίβειες. Εσύ κάνεις αυτό που κατηγορεις. Απαξιώνεις το software και με άλλα απίθανα που λες, όλοι πιστεψέ με έχουν σχηματίσει την αντίστοιχη γνώμη.
Εγώ δεν είμαι ψώνιο. Για το ταλέντο που είμαι, είμαι και ταπεινός.
Εσύ πρέπει να βρεις την πραγματική σου θέση και να μην το παίζεις γκουρού και να αφήνεις να αναπτύσσεται η κουβέντα στα θέματα σωστά, κάτι για το οποίο εγώ είμαι πολύ πιο φημισμένος. Ιδιαίτερα με την παλιά διοίκηση του forum.
Εσύ, εσύ, εσύ. Εσύ λυπήσου τους άλλους.
Και κόψε τον υπέρμετρο εγωισμό. Δεν κάνουμε διαγωνισμό. Απλά αν κάναμε, ξέρουμε όλοι ποιος είναι ο νικητής μεταξύ εμού και εσού. Μόνο εσύ δεν το ξέρεις. ?
Να σου πω κάτι άλλο μήπως το καταλάβεις καλύτερα. Στο δικό σου κλασσικό ύφος.
Αν ο Vangelis έβλεπε εσένα και εμένα να παίζουμε και άκουγε και τις παραγωγές μας ξέρεις τι θα έκανε?
Θα έλεγε σε εμένα. Είσαι το παιδί που θα ήθελα να είχα.
Και σε εσένα. Κώστα, άντε να μας φέρεις τους καφέδες, έχουμε δουλειά εμείς .Εσυ, τράβα φωτογραφίες ?????????
Άντε, καληνύχτα. Φεύγω από το φόρουμ