πως να κανω να ακουγονται πιο λιγο τα ντραμς

Φιλε μου εσυ δεν καταλαβες,δεν με νοιαζει η κοντρα σου/σας με καποιους για το θεμα του δυσλεκτικου φιλου αλλα με αυτα τα ποστ κανετε δυσχρηστο το forum για καποιον που θα θελησει να ενημερωθει για ενα τετοιο θεμα.Εαν δεν το καταλαβαινεις και την βρισκεις με το να διαβαζεις τις απαντησεις σου λυπαμαι αλλα ημουν οσο ποιο κατανοητος γινοταν αστα να υπαρχουν.Απλα ειμαι drummer και ενημερωνομαι απο το συγκεκριμενο πεδιο που αφορα τα drums.Αν εσενα δε σου καιγεται καρφι κανε οτι γουσταρεις εγω αυτα που ειχα να πω τα ειπα.

Ένα thread που πήγε στο διάολο επειδή το 90% των απαντήσεων ασχολούνται με παπαριές αντί να απαντούν στην αρχική ερώτηση.

Επαναδιατυπώνω απλά το προφανές - κάτι που είναι καθήκον, όπως έλεγε και Όργουελ - αφού είμαι σίγουρος ότι κι αυτοί που έγραψαν τις παπαριές το ξέρουν.

Τώρα τέλος!

Haris είπε:
Επαναδιατυπώνω απλά το προφανές - κάτι που είναι καθήκον, όπως έλεγε και Όργουελ - αφού είμαι σίγουρος ότι κι αυτοί που έγραψαν τις παπαριές το ξέρουν.
Μπαααα, σύμφωνα με τον Όργουελ... δεν το ξέρουν. Είναι θύματα της "Διπλής Σκέψης".

Trending...

Νέα θέματα

Back