Warhead είπε:
Επιτέλους, μια σοβαρή απάντηση...
Αμάν πια με τα θέματα που για να βρείς κάποιον που postάρει με σκοπό να ΒΟΗΘΗΣΕΙ και όχι να ειρωνευτεί, πρέπει να προχωρήσεις 4 σελίδες.
Στην τελική αν θέλετε να συμμετέχουν στο forum μόνο ορθογραφημένα άτομα, παράλληλα με το Sign Up, βάλτε και ένα test ορθογραφίας και ανάλογα με το score, αποδεχτείτε/απορρίψτε τα υποψήφια μέλη.
Απάντηση προς εσένα και προς όλους τους άλλους καλοθελητάδες.
α) Μάθετε
πρώτα τι είναι ειρωνεία και μετά μιλείστε για την ειρωνεία. Η πλάκα είναι ένα πράγμα, η ειρωνεία (και μάλιστα η κακοπροαίρετη) είναι άλλο πράγμα. Μόνο άνθρωποι που κυρίως τους ειρωνεύονται όσοι τους μιλάνε, καταλήγουν να μη βλέπουν τη διαφορά ανάμεσα σε αυτά τα δύο.
β) Δεν χρειάζεται να διαβάσεις τέσσερις σελίδες. Το
δεύτερο ποστ έχει την απάντηση στην ερώτηση που έγινε. Η δική μου επιλογή να κάνω πλάκα (ενώ δίνω την απάντηση) δεν δεσμεύει κανέναν: μπορείς να απαντήσεις και εσύ αν θέλεις, με όποιον τρόπο θέλεις.
γ) Το θέμα για την ορθογραφία έχει ξανασυζητηθεί. Ναι, είναι προαπαιτούμενο
αν θέλεις να σου απαντούν και οι άλλοι με ορθογραφία. Αλλιώς είναι δικαίωμά τους να γράφουν όπως θέλουν, όπως άλλωστε και εσύ θα γράφεις όπως θέλεις.
δ) Το παιδί λέει ότι έχει δυσλεξία. Δεν είμαι γιατρός. Μάθετε όμως δύο πράγματα: ότι στο παρελθόν είχαμε πάλι ανθρώπους με δυσλεξία και ότι τώρα έχουμε έναν (τουλάχιστον). Δεν ξέρετε ποιος είναι διότι ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ. Επίσης (όπως ξέρετε) έχουμε πολλούς που
δεν έχουν δυσλεξία, οπότε δεν έχουν δικαιολογία για το πως γράφουν.
ε) Σε αντίθεση με ότι νομίζετε, ο κύριος λόγος που μπήκα στο κόπο να κάνω πλάκα δεν ήταν ο τρόπος γραφής, αλλά το κυρίως θέμα: θεωρώ απαράδεκτη καφρίλα νεοελληνικού τύπου να θέλει κάποιος να παίζει ντραμς σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, είτε με κουβέρτες, είτε με pads, είτε με οτιδήποτε άλλο. Επίσης, απαγορεύεται από το νόμο, όπως απαγορεύεται και κάθε είδος θορύβου που αφορά οποιαδήποτε υπερβολή. Ολοι σας (και εγώ) αν είχαμε τέτοιο γείτονα θα είχαμε γίνει κολλητοί του αστυνομικού τμήματος μέχρι να τον πετάξουμε έξω, αλλά αυτό
δεν το λέτε (που είναι και το μόνο ουσιώδες), απλά βρίσκετε την ευκαιρία να πείτε εξυπνάδες και να κάνετε κριτική στο noiz και τους modulators.