harilatron είπε:
Γιατί αν κάποιος ρωτάει: "Ενας φίλος μου πήρε ντραμς και κάνει φασαρία στην πολυκατοικία και του είπα να βάλει κουβέρτες... έκανα καλά?" αυτό απειλεί περισσότερο την εικόνα μας από ότι λίγο πλακίτσα.
Ουδείς έχει εργαστεί περισσότερο για την διασφάλιση της καλής εικόνας του noiz από τους modulators. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Όχι μόνο ένεκα του πλήθους των συμμετοχών, αλλά
κυρίως ένεκα της αποφασιστικότητας και της καρτερίας τους να δέχονται τις επιθέσεις όλων σχεδόν των υπολοίπων, αλλά κυρίως εκείνων που είναι ξεκάθαρα κομπλεξικοί.
Ο κ. ΤΑΜΑ(μ)
με τα ελάχιστα ποστ του, έχει αντίστοιχα ελάχιστη συμβολή στην όποια (καλή ή κακή) εικόνα του noiz και συνεπώς δεν δικαιούται δια να ομιλεί περί αυτού του ζητήματος.
Απλά, στη συγκεκριμένη συζήτηση, ο εκ' των υστέρων ισχυρισμός του ανθρώπου αυτού ότι είναι δυσλεκτικός, μας φέρνει (υποτίθεται) σε δύσκολη θέση, διότι του κάναμε πλάκα. Εφ' όσον λοιπόν πέρασαν τόσες ημέρες και δε λέτε να ησηχάσετε, πάρτε τα παρακάτω:
-
Αποσύρω τη συγνώμη μου. Δεν με ενδιαφέρει το πως συμπεριφέρθηκα σε κάποιον ΠΡΙΝ μάθω ότι είναι (αν είναι) δυσλεκτικός. Δηλαδή, αν κάναμε πλάκα σε κάποιον για ένα απόγευμα και μετά αυτός έβγαινε και έλεγε, "παιδιά, σήμερα πέθανε ο αγαπημένος μου σκύλος" ποιος θα ήταν λάθος, εμείς που κάναμε πλάκα ή εκείνος που δεν δήλωσε εγκαίρως ότι εκείνη η ημέρα είχε κάτι το ειδικό;
-
Η δυσλεξία δεν είναι πνευματική αναπηρία. Κάποιος δυσλεκτικός μπορεί να απολαύσει το χαβαλέ και να συμμετέχει σε αυτόν, με ίσους όρους όπως και ένας μη-δυσλεκτικός. Άρα, επί της ουσίας, δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, μην το παρουσιάζετε σα να κοροϊδεύαμε έναν κουτσό επειδή δεν μπορεί να τρέξει.
- Η αρχική ερώτηση
είναι ο ορισμός της νεο-ελληνικής καφρίλας και θα σήκωνε πλάκα / κράξιμο / λοιδωρία ακόμη και αν την έκανε καθηγητής πανεπιστημίου.
- Προσπαθείστε (ειδικά όσοι αποδεδειγμένα έχετε βραχεία μνήμη) να θυμάστε ότι εδώ μέσα δεν είμαστε με μισθό.
Συμμετέχουμε για τη χαρά της συμμετοχής, άρα έχουμε δικαίωμα και να κάνουμε πλάκα όταν γουστάρουμε και να δεχόμαστε πλάκα όταν οι άλλοι γουστάρουν να μας κάνουν.
Αυτά.