πως η τραπ "νίκησε" τις μουσικές βιομηχανίες

???

Άνθρωπος, έτσι απλά;

Δεν ήταν επαναστάτης, αυτός που θα έκανε την ανατροπή στην Ευρώπη, που τον έβλεπαν ξένες τράπεζες και funds και περδόντουσαν μέντες, αυτός που θα άλλαζε τον πλανήτη, που με μια χρατς θα έσκιζε τα μνημόνια, θα έσβηνε τα χρέη; 
Ναι, ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ και θα επιστρέψει δικαιωμένος. ?

Το έχω πάθει και εγώ πολλές φορές.

Και τον Χριστό τον χλεύασαν, τον χτύπησαν, τον ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ και μια μέρα γύρισε και τους εκδικήθηκε όλους. ??

JESUS 2 - The Wrath of Nazareth?

?

θα επιστρέψει δικαιωμένος.
Αν επιστρέψει με το κότερο (ξέρεις, το γνωστό που έκανε την έρευνα του για την κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας), να μου πεις που θα αράξει για να πάω τον υποδεχθώ. ?

Αν επιστρέψει με το κότερο (ξέρεις, το γνωστό που έκανε την έρευνα του για την κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας), να μου πεις που θα αράξει για να πάω τον υποδεχθώ. ?
Όταν είσαι αριστερός και αναλαμβάνεις από δεξιά πρωθυπουργός παραλαμβάνεις και ένα πρωτόκολλο.

Αυτό περιλαμβάνει και κότερα και κοστούμια.

Πολίτες με κότερα δεν υπάρχουν?

Είναι ευχάριστο που ως πρωθυπουργός αριστερός ήταν και σε αυτούς προσιτός. ?

Περικοπή ανελαστικών δαπανών λέγεται αυτό.

Ε ,εντάξει για να λαιμΕ και του στραβού το δίκιο τα περισσότερα  ...γεροντάκια στην Ελλάδα από τα 45 αντε βαρια βαρια 50 συνταξιούχοι είναι οπότε με τόσο άραγμα δεν παθαίνουν και τίποτα από λίγο...κρύο τώρα στα στέρνα...ίσα ίσα σφίγγουν και τα προκοιλια :)

Σκέψου πόσο ΑΕΠ έχουν ΡΟΥΦΗΞΕΙ τόσα χρόνια.....αντέχουν.  

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Φίλοι πουρουπουπούδες, αφήστε τώρα τα γεροντάκια, την τραπ και τα αποδέλοιπα... ?

Το αφεντικό τρελάθηκε λαίμαι και χαρίζει πλήκτρα. 

Σπεύσατε να λάβετε μέρος στην κλήρωση (ξανά) λαίμαι ?

Φίλοι πουρουπουπούδες, αφήστε τώρα τα γεροντάκια, την τραπ και τα αποδέλοιπα... ?

Το αφεντικό τρελάθηκε λαίμαι και χαρίζει πλήκτρα. 

Σπεύσατε να λάβετε μέρος στην κλήρωση (ξανά) λαίμαι ?
Ήδη το έχω κάνει και πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος. Είναι πολύ ωραίο συστηματάκι και έσπευσα να δω κυρίως το συνοδευτικό software και σοβαρά μου έπεσαν τα σαγόνια. Και μόνο το 1GΒ samples που δίνει πέραν των άλλων από αυτή τη συνδρομητική βιβλιοθήκη και δυο μήνες αν είδα καλά free subscription.....................

Πραγματικά θα ήθελα να το κερδίσω.

Δίνω και 50 ευρώ λάδωμα δηλαδή. ?

Για τα λεφτά του αυτό που προσφέρει σαν controller-άκι είναι αντικειμενικά θεϊκά.

Εξαιρετική ιδέα να κλείσει έτσι η χρονιά με μια τέτοια κλήρωση!!!! ?

έχουν ΡΟΥΦΗΞΕΙ τόσα χρόνια.....αντέχουν.  
Δούλεψαν, τους τα πήραν και τώρα δεν έχουν να τους δώσουν

Και όταν θα είμαι εγώ γεροντάκι που σιγά σιγά παίρνω σειρά ....... ξέρω τι θα μου πουν, το είπα.

Αγαπητέ, έχεις περιουσιακά στοιχεία.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα?

Ενώ οι Βέλγοι, οι Ολλανδοί και οι Αυστραλοί ασούμε φτιάχνουνε παπάδες.

Αυτοί με τα καλά τους και τα στραβά τους (που είναι αρκετά) παράγουν ευκαιρίες. Ξέρεις ότι αν πας εκεί και σου γίνει ο λωκός ΝΑ με το συμπάθιο, όλο και κάτι θα καταφέρεις για τον εαυτό σου. Η Ελλάδα όχι απλά δε φτιάχνει ευκαιρίες, αλλά καταστρέφει κιόλας.

Και τίποτα άλλο να μην παρήγαγαν αυτές οι χώρες, που δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο (tech, biotech και λοιπά hubs είναι σε αυτές τις χώρες), και μόνο η ΑΙΛΠΙΔΑ που προσφέρουν αρκεί.

Αυτοί με τα καλά τους και τα στραβά τους (που είναι αρκετά) παράγουν ευκαιρίες. Ξέρεις ότι αν πας εκεί και σου γίνει ο λωκός ΝΑ με το συμπάθιο, όλο και κάτι θα καταφέρεις για τον εαυτό σου. Η Ελλάδα όχι απλά δε φτιάχνει ευκαιρίες, αλλά καταστρέφει κιόλας.

Και τίποτα άλλο να μην παρήγαγαν αυτές οι χώρες, που δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο (tech, biotech και λοιπά hubs είναι σε αυτές τις χώρες), και μόνο η ΑΙΛΠΙΔΑ που προσφέρουν αρκεί.

Καμία αντίρρηση Bill μου.

Για άλλο λόγο το ανέφερα αυτό, και άλλο εννοούσα από αυτό που κατάλαβες.

Καμία αντίρρηση Bill μου.

Για άλλο λόγο το ανέφερα αυτό, και άλλο εννοούσα από αυτό που κατάλαβες.

Πολύ πιθανό να μην κατάλαβα καλά, διάβασα 10 σελίδες μονοκοπανιά γιατί είμαι Ελλάδα για τις γιορτές και προσπαθώ να απέχω από υπολογιστή όσο γίνεται.

Πάντως δεν είναι απαραίτητο να έχεις βαριά -παραδοσιακή- βιομηχανία για να είσαι οκ οικονομικά. Αυτό ήθελα να πω εγώ. Ειδικά στις μέρες μας υπάρχουν βιομηχανίες και κλάδοι με τρελά περιθώρια κέρδους, η τεχνογνωσία και η όσο το δυνατόν λιγότερη διαφθορά είναι τα ζητούμενα.

αλλά αυτά δεν υπόκεινται στο τι ορίζουμε "βαριά" βιομηχανία.

Οι ΕΞΑΓΩΓΕΣ μας νοιαζουν οχι η βιομηχανια,ας εχει θετικο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ μια χωρα και ας εξαγει και....ελιες....? με σταθερο 70% εισαγωγες-30% εξαγωγες απο το...1831 (δηλαδη και ΠΡΙΝ μπουμε στην....κακια ΕΕ) δουλεια δεν καΜνομεν στο Γκριχενλαντ......

Οι ΕΞΑΓΩΓΕΣ μας νοιαζουν οχι η βιομηχανια,ας εχει θετικο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ μια χωρα και ας εξαγει και....ελιες....? με σταθερο 70% εισαγωγες-30% εξαγωγες απο το...1831 (δηλαδη και ΠΡΙΝ μπουμε στην....κακια ΕΕ) δουλεια δεν καΜνομεν στο Γκριχενλαντ......
Θα μας αφήσουν ως προτεκτοράτο να κάνουμε βιομηχανία με εξαγωγές.

Εγώ είδα πως διαλύσανε την ελληνική βιομηχανία και ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ με ΕΞΑΓΩΓΕΣ.

Μας έχουν κάνει καρπαζοεισπράκτορες και ουσιαστικά Φέουδο των FUNDS είμαστε. Γιατί να αφήσουν μια χώρα να γίνει ανταγωνιστική? Αφού της κάνουν δανειακή αφαίμαξη? με δανεικά που της δίνουν και τα δανεικά είναι εξ ορισμού λογιστικά? ? Λογιστικά δανεικά μας δίνουν σε ένα χειραγωγούμενο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Ελέγχεται και διαμορφώνεται από τους μεγαλοκεφαλαιούχους, αυτοελέγχεται και αγοράζει παγκοσμίως κατά το δοκούν το πολιτικό σύστημα για να παρεμβαίνει στους θεσμούς. Στους αρμούς της εξουσίας και του ελέγχου.

Και πρέπει να ζούμε με την παρηγοριά. Πάλι καλά να λέμε γιατί θα μπορούσαν να είναι χειρότερα τα πράγματα. Να εξυμνούμε αυτή τη ΧΥΔΑΙΑ μορφή καπιταλισμού που είναι ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ και ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΣΜΟΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ με φιλελεύθερο ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ. για να μην μας ξανάρθει κανας ΧΙΤΛΕΡ που στο τέλος θα τον φέρουν πάλι αφού ο λαός που πεινάει και αδικείται σε αυτά θα βρει καταφύγιο. Γιατί το αίσθημα δικαίου, το αίσθημα της αιδούς και των ηθών που είναι ΕΜΦΥΤΟ στον άνθρωπο ικανοποιείται μόνο με την ΤΙΜΩΡΙΑ αυτών που του τα στερούν, του τα καταπατούν και που προσπαθούν να του ρίξουν και ευθύνη αλλά και ενοχή.

Γι αυτό ότι και να μας νοιάζει, τους άλλους δεν τους νοιάζει. Το αντίθετο. Και μας μένει μόνο να κάνουμε τα καλά παιδιά, τα φρόνιμα, να λέμε ευχαριστώ και ΝΑΙ σε ΟΛΑ για να μας πετάνε κάνα ξεροκόμματο από το ΤΡΑΠΕΖΙ των ΠΛΟΥΣΙΩΝ που μας υποσχέθηκαν μια θέση ισότιμη και από πίσω μας φτιάχνουν τις προϋποθέσεις για να μας λένε ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ και να ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σε κράτάμε στη ζωή επειδή είμαστε ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΙ.

Έτσι είναι. ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ? είναι να νιώθουν πως κάνουν αγαθοεργίες και πως όλοι τους ευχαριστούν γι αυτό και πως θα μείνουν στην ιστορία έτσι. Ως φιλάνθρωποι. ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΦΥΤΟ τον ΦΟΒΟ ΘΕΟΥ και όταν έχει η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ θεωρούν πως ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΧΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧαχα?

Θα μας αφήσουν ως προτεκτοράτο να κάνουμε βιομηχανία με εξαγωγές.

Εγώ είδα πως διαλύσανε την ελληνική βιομηχανία και ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ με ΕΞΑΓΩΓΕΣ.

Το  1831 σου ξεφυγε παλι.... (εχεις παθει Κουμουνδουριαση και δεν προσεχεις παλι τα νουμερα ? )

Το  1831 σου ξεφυγε παλι.... (εχεις παθει Κουμουνδουριαση και δεν προσεχεις παλι τα νουμερα ? )
Δεν πειράζει. Τα βλέπει ο λαός και θα πράξει ανάλογα. Έρχονται εκλογές τώρα. ?

Τώρα θα λογαριαστεί ο εθνάρχης, θα του έρθει ο λογαριασμός. ?

Δεν πειράζει. Τα βλέπει ο λαός και θα πράξει ανάλογα. Έρχονται εκλογές τώρα. ?

Τώρα θα λογαριαστεί ο εθνάρχης, θα του έρθει ο λογαριασμός. ?

παντως δεν ειναι ποτε αργα...μπορεις να αρχισεις απο την αρχη ακομα και στην ηλικια σου  ?

https://www.public.gr/product/books/sholika-biblia/a-dimotikoy/mathimatika-a-dimotikou-teuxos-a-10-0007/0771986

παντως δεν ειναι ποτε αργα...μπορεις να αρχισεις απο την αρχη ακομα και στην ηλικια σου  ?

https://www.public.gr/product/books/sholika-biblia/a-dimotikoy/mathimatika-a-dimotikou-teuxos-a-10-0007/0771986
 Λέει για τις χειραγωγούμενες αγορές μέσα?

Για την ΕΕ του κεφαλαίου και της χρεοκρατίας που μας αραδιάζει αριθμούς ? και επιβάλλει συνθήκες πείνας στους λαούς και τα παίρνουν από το ΚΑΤΑΡ και κοιμούνται με πεντακοσάευρα στα σπίτια?

Αυτά και άλλα πολλά τα λέει μέσα?

Μας κάψανε και μας καταστρέψανε και το παίζουν πουριτανοί για την Τράπ.

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ η ΕΕ και ΛΟΜΠΙΣΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

Αυτά ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ μας οδήγησαν στη ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Λίγα τα ψωμιά τους όμως.

Λίγα ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back