- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,843
Εγω τυχαία το άνοιξα το ραδιόφωνο και ήμουν στο αμάξι. Και μετά το δεύτερο τηλεφώνημα ο δημοσιογράφος είχε λίγο αγχωμένη φωνή και είπε εγω βέβαια δεν συμφωνώ. Φοβήθηκε φαίνεται μην του πουν από το ΣΚΑΙ να περάσει από το λογιστήριο το πρωί που αφησε τα γεροντακια να μιλήσουν. ??? Την ακρίβεια δεν αντέχουν τα καημένα και την αισχροκερδεια ?? και επειδή κρυώνουν και φοβούνται πόσο θα τους έρθει το ρεύμα και δεν είχαν να πληρώσουν το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, θέλουν να τιμωρήσουν την κυβέρνηση πριν κλείσουν τα μάτια τους απογοητευμένα που ενω δούλεψαν και απεκαμαν μια ζωή, το κράτος και η ΕΕ τους κλειδωσε μέσα, τους τάραξε στα εμβόλια?, τους έκανε τη ζωή ακριβή και τους γύρισε την πλάτη. ???Μάλλον δύο γεροντάκια με Αλτσχάιμερ, που έχουν ξεχάσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τους πέρασε τις συντάξεις από την πριονοκορδέλα ?
Ετσι σκέφτονται τα γεροντακια. Αμα είναι να με εμβολιασατε για να σωθω από τον covid και με έχετε φυλακισμένο χεσμενο ? και πνιγμένο στην ακρίβεια και την πείνα, δεν με αφηνατε να πεθάνω καλύτερα...... ??? Χαχαχαχαχαχα ????????