- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,718
Και ποια είναι η καλή χρήση της οπλοκατοχής?
Οποτε παντως μπει μεσα στο σπιτι καμια σφιγγα απο αυτες τις τεραστιες, που εχουν απο πισω κατι κρεμασταρια σα ποδια ακριδας, ενα M4 θα ηταν χρησιμο.
καμμια, πρεπει να απαγορευτει,οπως ακριβως και ολα τα σοσιαλΜυΔια τα οποια ειναι εξισου επικινδυνα.
Εγώ νομίζω ότι είναι σαν τα μαχαίρια της κουζίνας.
Μπορείς να κόψεις το φαγητό σου, αλλά και τον λαιμό του άλλου.
Εξαρτάται από τον χρήστη.
το ιδιο ειναι και τα οπλα τοτε, μπορεις να σωσεις τη ζωη του παιδιου σου απο τον home invader αλλα μπορεις και να εισαι ο ιδιος home invader και να σκοτωσεις οποιον δεν σου δωσει το παιδι του για "δωρεα" οργανων
Απενεργοποιησα το adblock και με το καλημερα πηρα 5 δλ σερβιετας μεχρι να προλαβω να πατησω τους 29 κατασκευαστες.
Να σου πω Νίκο.
Αν για να σώσεις την ζωή του παιδιού σου, κάνεις ζημιά σε άλλον, ακόμα και αν αυτός είναι invader, εσύ πας μέσα, ακόμα κι αν δεν τον σκοτώσεις, ακόμα κι αν είσαι σε νόμιμη άμυνα.
Τουλάχιστον εδώ, γι' αυτούς που έχουν νόμιμη άδεια οπλοφορίας.
Δηλαδη dim ανοιξες το φουμπου κ σου εβγαλε κατευθειαν διαφημιση α λα γιουτιουμπ, που ή πρεπει να τη δεις ολοκληρη, ή πρεπει να περασουν καποια δευτερολεπτα για να την κλεισεις?Πως δεν συμβαινει τιποτα ιδιαιτερο?
Μια χαρα συμβαίνει.
Απενεργοποιησα το adblock και με το καλημερα πηρα 5 δλ σερβιετας μεχρι να προλαβω να πατησω τους 29 κατασκευαστες.
Μετα ξαναεβαλα το adblock και οι διαφημίσεις εφυγαν παλι μεχρι να το μυριστει ο μπιγκ.
Ενω τω μεταξυ ο βιβαλντι που μεχρι χτες έπαιζε τα πάντα χωρις αντμπλοκ με απείλησε να βγαλω τον αντμπλοκ και φυσικα τον παρατησα γιατι δεν ξερω πως να βγαλω αυτο που δεν εχω.
Μεσα στην τρελλη χαρα θυμηθηκα τον εντζ οχι των υ2 και του εβαλα να παιξει ενα βίντεο που το επαιξε μια χαρά.
Λοιπον απο σημερα το παιχνίδι λέγεται κρυφτό και ψαξε ψαξε δε θα με βρεις.
Τα περι ωραιότητας των διαφημισεων τα προσπερνω
Δηλαδη dim ανοιξες το φουμπου κ σου εβγαλε κατευθειαν διαφημιση α λα γιουτιουμπ, που ή πρεπει να τη δεις ολοκληρη, ή πρεπει να περασουν καποια δευτερολεπτα για να την κλεισεις?
Και δε θα υπάρχουν καν βιντεάκια στο γιουτουμπ για να μας κουνάει ο παρουσιαστής το κεφάλι με δυσπιστία όπως τώρα, πώς είναι δυνατόν να κάναν ηλεκτροσοκ για τη θεραπεία ψυχικών νόσων...Ειναι τετοιος ο βαθμος εθισμου, που τη βλεπω τη δουλεια στο μελλον να απορουν για το πως ηταν καν νομιμα.
Ναι στο γιουτιουμπ ειναι σπαστικο πολυ.όχι αυτά που γράφω τώρα αφορούν το yt.
Γιατί όλα αυτά αφορούν το ένα το άλλο.
Το yt μου τα έκανε αυτά.
Στο fb κλειδώθηκαν σε όλους τους browsers οι εφαρμογές, εκτός του fb lite στο κινητό.
Στα άλλα έπρεπε να κάνω αποδοχή των όρων για να ανοίξουν ξανά.
Σχετικά με το YouTube κάτι που είπα και σε προηγούμενο thread (που κλειδώθηκε πριν λίγες ημέρες)Το yt μου τα έκανε αυτά.
Αν για να σώσεις την ζωή του παιδιού σου, κάνεις ζημιά σε άλλον, ακόμα και αν αυτός είναι invader, εσύ πας μέσα, ακόμα κι αν δεν τον σκοτώσεις, ακόμα κι αν είσαι σε νόμιμη άμυνα.
Τουλάχιστον εδώ, γι' αυτούς που έχουν νόμιμη άδεια οπλοφορίας.
Τωρα, σαφως και θα ηταν καλυτερο να μην υπηρχαν οπλα ελευθερα στις ΗΠΑ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ομως που υπαρχουν, δεν μπορεις να τα απαγορευσεις. Διοτι μονο οι νομοταγεις πολιτες θα εφαρμοσουν την απαγορευση, οι τρελοι, τα πρεζακια και οι συμμοριτες θα την γραψουν στα παπακια τους, και θα ειναι η κατασταση ακομα πιο ανεξελεγκτη.
Γι' αυτό, επειδή έχουν μαζευτεί αρκετά τέτοια άλυτα φιλοσοφικά αδιέξοδα σαν κι αυτό, και έχουν μαζευτεί όλα τα πιόνια αφάγωτα στο κέντρο της σκακιέρας, σαν σε αγώνα φούτμπολ να μην περνάει κανείς ούτε δώθε ούτε κείθε με τα άλογα φαγωμένα, περιμένουμε τον Κιμ πότε θα το πατήσει. (Μπας και βρούμε δουλειά και μεις οι πνευστοί δηλαδή μετά. Σαμπλερ; οφφ. Υπολογιστές; οφφ; κιθάρες χωρίς ενίσχυση; χαχαχα οφφ. Θα τους νικάμε όλους στα dB, άρα, προφιτ. )ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ομως που υπαρχουν, δεν μπορεις να τα απαγορευσεις. Διοτι μονο οι νομοταγεις πολιτες θα εφαρμοσουν την απαγορευση, οι τρελοι, τα πρεζακια και οι συμμοριτες θα την γραψουν στα παπακια τους, και θα ειναι η κατασταση ακομα πιο ανεξελεγκτη.
Μα καλά, εσύ δεν έπαιζες κυνηγητό μικρός; η αυτοάμυνα στην ελλάδα είναι να κάνεις οτι κοιμάσαι. Είναι όπως η "φωλιά" του κυνηγητού, δεν μπορεί να σε βλάψει στη φωλιά κανένας, εκτός αν είναι πολύ ζαβολιάρης, οπότε μετά όλοι του κρατάνε μούτρα, που είναι η χειρότερη τιμωρία.Οπως φυσικα και στην Ελλαδα θα πρεπει μεσα στο σπιτι σου να ειναι νομιμη η αυτοαμυνα με καθε μεσο.
Μα καλά, εσύ δεν έπαιζες κυνηγητό μικρός; η αυτοάμυνα στην ελλάδα είναι να κάνεις οτι κοιμάσαι.
Εναλλακτικά, μπορείς να προσλάβεις τον cos_dr να σε φυλάει.
Ούτε μύγα δεν θα περνάει.
Γενικα δεν ειμαι φιλος με την ολη φαση. ΟΚ, οταν πρωτοβγηκε ειχε μια πλακα που εβρισκες κοσμο που ειχες χασει, αλλα στην πορεια καταλαβαινες οτι καλυτερα που τους ειχες χασει.
Με αυτους που θελω να εχω επαφη εχω πραγματικη επαφη, τα μηνυματα στα social δεν ειναι επαφη, ειναι ναχαμε να λεγαμε και ναχαμε να πουμε.
Εγώ το είχα βάλει λίγο το 2008, "έκλασα στο μαξιλάρι" μερικών, μετά σκέφτηκα λίγο πιο σοβαρά, λέω, τι νόημα έχει αν δεν την μυρίζουν; Και το παράτησα.