πέρα από τους γέλωτες, ποιός σου εγγυάται (και) στο yahoo ότι μια μέρα δεν θα σου πούν κάτι αντίστοιχο του στυλ, έχεις πολλά mail αγόρασε χώρο?Kαι δεν γελάς? Γέλα όσο θες, καλό κάνει.? Επίσης μπορείς να γελάς όσο θες χρησιμοποιώντας και το Chrome σου...?
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να έχουμε μόνο έναν client.
Όπως και το γιατί να χρησιμοποιούμε μόνο έναν browser.
ποιός σου εγγυάται (και) στο yahoo ότι μια μέρα δεν θα σου πούν κάτι αντίστοιχο του στυλ, έχεις πολλά mail αγόρασε χώρο?
Το yahoo έχει διαφημίσεις.
Το πολύ πολύ να σου πουν να πληρώσεις αν δεν θέλεις να τις βλέπεις.
είναι εντελώς αντιεπαγγελματικό (αν είσαι επαγγελματίας) και αντιπαραγωγικό γενικότερα
Tα τελευταία 25 χρόνια δεν μου έχουν πει κάτι τέτοιο. Επίσης σαν δικαιολογία δεν κολλάει, καθώς ο χώρος που μου δίνει free είναι...1ΤΒ (σε αντίθεση με το Gmail που δίνει 15GB? μοιρασμένα σε Gmail, Google Drive και Google Photos).πέρα από τους γέλωτες, ποιός σου εγγυάται (και) στο yahoo ότι μια μέρα δεν θα σου πούν κάτι αντίστοιχο του στυλ, έχεις πολλά mail αγόρασε χώρο?
Δεν σε εμποδίζει κανείς να χρησιμοποιείς ό,τι και όσα θες. Εγώ χρησιμοποιώ Vivaldi σαν main browser και ελαφρώς Opera και Firefox για 2-3 παράλληλες δουλειές, κι αυτο πιο πολύ από συνήθεια απ΄την μαύρη εποχή που έτρεχα Chrome.Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να έχουμε μόνο έναν client.
Όπως και το γιατί να χρησιμοποιούμε μόνο έναν browser.
μα και το gmail σου λέει δώσε να έχεις χώρο.
Εγώ θα έλεγα ότι δεν είναι.
Αλλά δεν είμαι επαγγελματίας.
Αντιπαραγωγικό γιατί?
Tα τελευταία 25 χρόνια δεν μου έχουν πει κάτι τέτοιο. Επίσης σαν δικαιολογία δεν κολλάει, καθώς ο χώρος που μου δίνει free είναι...1ΤΒ (σε αντίθεση με το Gmail που δίνει 15GB? μοιρασμένα σε Gmail, Google Drive και Google Photos).
Dim, σύνελθε ρε φίλε, σοβαρά τώρα....?Το θέμα είναι η παντελής αναξιοπιστία του yahoo
γιατί δεν μπορείς κάθε τόσο να λές ο χ θα μου στείλει στο ψ και ο ζ στο ξ.
Αν θες να τακτοποιήσεις την αλληλογραφία σου η όλη ιστορία γίνεται οπίσθιο
σε ποιο δωμάτιο είμαστε ξάπλα βλέποντας "My Style Rocks"....
Ναι ενω πριν δε μαζευε προσωπικα δεδομενα το φουμπου...
Δεν έχω κάποια αγαπημένη από τις παίχτριες. Το Σοφάκι είναι η αδυναμία μου...Προβολή συνημμένου 40265Προβολή συνημμένου 40267
Λίγα λόγια για το Σοφάκι φίλος, το μεγαλύτερο φρύδ....μοντέλο της Ευρώπης...?Όχι ρε ...
Όχι την στρίγγλα ...
Λίγα λόγια για το Σοφάκι φίλος, το μεγαλύτερο φρύδ....μοντέλο της Ευρώπης...?