πόρτα και στο φουμπου

Μα το πιο ενδιαφέρον πράγμα στο FB είναι οι διαφημίσεις.
Έχω να δω διαφημίσεις στο FB χρόνια. Είπαμε, "F.B. Purity". Πολυεργαλείο με το οποίο αφήνεις απ'έξω άπειρα σκουπίδια του συγκεκριμένου μέσου.

Ένα μικρό παράδειγμα παρακάτω για να δείτε από τι σε γλυτώνει αυτό το μικρό extension:

image.png

Στη Ρωσία έχουν απαγορέψει την Meta και όλα της τα μπιχλιμπίδια... να ένα καλό του πολέμου

Έχω να δω διαφημίσεις στο FB χρόνια. Είπαμε, "F.B. Purity". Πολυεργαλείο με το οποίο αφήνεις απ'έξω άπειρα σκουπίδια του συγκεκριμένου μέσου.

Ένα μικρό παράδειγμα παρακάτω για να δείτε από τι σε γλυτώνει αυτό το μικρό extension:

Προβολή συνημμένου 40260
Εμενα μου μου αρέσουν, και όλες είναι (προφανώς βάσει αλγορίθμου) των ενδιαφερόντων μου.

Εμενα μου μου αρέσουν, και όλες είναι (προφανώς βάσει αλγορίθμου) των ενδιαφερόντων μου.
Αν σ'άρεσουν, πάσο. Αλλά οι διαφημίσεις τελικά είναι το λιγότερο στο FB, τα έξτρα "σκουπίδια" που σου παρουσιάζει είναι πολύ χειρότερα.

αν κάνουν πως κόβουν και το gmail ...εκεί θα σφίξουν τα οπίσθια

Κάτι αλλαγές διάβασα και γι' αυτό, και οι χρήστες ήταν έξαλλοι, αλλά δεν θυμάμαι τι.

Δεν έδωσα σημασία γιατί δεν έχω gmail.

Εν ολιγοις και το φουμπου ζητησε συνδρομη αλλιως... διαφημισεις.
Eτσι κι αλλιως εβλεπες διαφημισεις.

Σου λένε ότι αν δεν πληρώσεις συνδρομή, θα χρησιμοποιούν τις πληροφορίες σου για διαφημίσεις.
Ετσι κι αλλιως χρησιμοποιουσαν τις πληροφοριες σου για να σου δειχνουν τις διαφημισεις που σου  "ταιριαζουν".

Αυτο που συμβαινει ειναι οτι σου προτεινουν να πληρωσεις για να σταματησουν αυτα.
Αλλιως συνεχιζεις οπως ηταν με το "Free"
Ενας σοφος ειπε οτι οταν κατι ειναι δωρεαν, το εμπορευμα εισαι εσυ.
Λογικο.

.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το πρόβλημά του κόσμου γενικά είναι ότι χρησιμοποιεί Firefox αντί για Chrome.

Eτσι κι αλλιως εβλεπες διαφημισεις.

Ετσι κι αλλιως χρησιμοποιουσαν τις πληροφοριες σου για να σου δειχνουν τις διαφημισεις που σου  "ταιριαζουν".

Αυτο που συμβαινει ειναι οτι σου προτεινουν να πληρωσεις για να σταματησουν αυτα.
Αλλιως συνεχιζεις οπως ηταν με το "Free"
Ενας σοφος ειπε οτι οταν κατι ειναι δωρεαν, το εμπορευμα εισαι εσυ.
Λογικο

Ποια νομοθεσία στην περιοχή μου έχει αλλάξει όμως?

Γιατί έμπαινα και έψαχνα "νόμοι στο Πόρτο Ράφτη" και δεν μου έβγαζε τίποτα ο γούγλης.

αν κάνουν πως κόβουν και το gmail...
...θα κάνω ένα πάρτυ, μα τι πάρτυ. Τριήμερο!?

Με αφορμή το ποστ σου κοίταξα να δω ποιο είναι το top 5 των email clients σήμερα. Το αποτέλεσμα τραγικά απογοητευτικό (όχι ότι περίμενα κάτι καλύτερο?). 

image.png

Το πρόβλημά του κόσμου γενικά είναι ότι χρησιμοποιεί Firefox αντί για Chrome.
Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει -και χρησιμοποιείται ακόμα- αυτό το..."πράμα" που λέγεται Chrome.??

...θα κάνω ένα πάρτυ, μα τι πάρτυ. Τριήμερο!?

Με αφορμή το ποστ σου κοίταξα να δω ποιο είναι το top 5 των email clients σήμερα. Το αποτέλεσμα τραγικά απογοητευτικό (όχι ότι περίμενα κάτι καλύτερο?). 

Προβολή συνημμένου 40262

δεν κατάλαβα γιατί να κάνεις πάρτυ?

θα κάνεις πάρτυ επειδή θα κόψουν σε μένα ή σε άλλους 10 το gmail?

και για εξήγα τι βλέπουμε εδώ, γιατί εγώ κάτι απογοητευτικό δεν βλέπω

Ο κόσμος χρησιμοποιεί Chrome, λίγοι χρησιμοποιούν Firefox... εγώ για παράδειγμα, τι σε πείραξε ο Firefox με το 3% που έχει?
Στο noiz, λόγω εγγενούς αντίδρασης στο κατεστημένο, είμαστε μειοψηφία σε πολλά πράγματα. Εμένα σε τίποτα δε με πείραξε ο Firefox, αλλά μια και πολλή συζήτηση για ad blocking έχει πέσει τελευταία, τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα, ο chrome είναι έτη φωτός μπροστά.

δεν κατάλαβα γιατί να κάνεις πάρτυ?

θα κάνεις πάρτυ επειδή θα κόψουν σε μένα ή σε άλλους 10 το gmail?
Έτσι μόνο θα ξεκολλήσεις απ'το χειρότερο email client του πλανητικού μας συστήματος, το Gmail.? 

Δες το σαν ευκαιρία να πας σε κάποιο καλύτερο και επείρως πιο αξιόπιστο client...?

Έτσι μόνο θα ξεκολλήσεις απ'το χειρότερο email client του πλανητικού μας συστήματος, το Gmail.? 

Δες το σαν ευκαιρία να πας σε κάποιο καλύτερο και επείρως πιο αξιόπιστο client...?
which might be....?

Yahoo φυσικά, Yahoo.???????✌️

Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ, αλλά δεν το πολυεμπιστεύομαι.

Έχει φάει τρελές χακιές στο παρελθόν.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back