- Πόντοι
- 38
αλλα ολα ενα και ενα... 8)

Polyphonic Octave Generator...Takis το POG equalizer είναι;;
Polyphonic Octave Generator...
Δινει 1 οκταβα κατω' date=' 2 πανω και Drive/fuzz. Exει και φιλτρο για να δινει εφφε organ[/quote']
To οποίο organ ακούγεται και πολύ καλά το άτιμο...εντάξει δεν είναι και hammond αλλά έχει φοβερή φάση σαν ήχος... :lol:
Καλα ρε παιδια μια απορια..........ολοι σε μονοκατοικιες μενετε? Και αν οχι πως εχετε εκπαιδευσει τους γειτονες να μην αντιδρουν?που να φανταστώ εγώ ότι μετα το τέλος του παιξίματος του Τάκη θα έφευγα με έντονους πονοκεφάλους και κατά 15% μειωμένη την ακοή μου !!! :lol:
από τις 4 μέχρι τις 8.30 δεν σταματησε να παίζει...ξέρετε σε τι εντάσεις...
Μη τη ψάχνεις ο Τάκης είναι ειδική περίπτωση!!!Καλα ρε παιδια μια απορια..........ολοι σε μονοκατοικιες μενετε? Και αν οχι πως εχετε εκπαιδευσει τους γειτονες να μην αντιδρουν?
"Εεεεεεεεε ' date=' γεια σας...σας παιρνω απο Ελλάδα...τι? Που ειναι η Ελλάδα??? Τέλως παντων...θα ήθελα να κανω μια παραγγελία...2 ψυχεδελικά hot dogs, μια 3κιλη jazz πουτίγκα και έναν Germino με απ'ολα...τι? πως? Αν ειμαι σίγουρος οτι μου αρέσει η γευση του? Εχμμμμ...οχι...οχι ακριβώς...περιμένω να ανεβάσει κατι κλιπάκια...εχμμμ...οκ...θα πάρω αργότερα...ευχαριστώ..."[/i']...αλλα αυτος ο germino ειναι τοσο κ@υλα που χαλαλι του τα 40 βατ...sorry ρε freedom... 8)
aaa. nai kala pou mou to thimises...:lol: :lol: :lol: αλλο λιγο υπομονη... 8)
nai :wink:τι σου θυμησα εσενα ρε;για τα κλιπακια λες;