Superfunk είπε:
τελικα οντως δεν καταλαβαινεις...
ο Μπουγατσατζης (οι υπεραριθμοι ΔΥ,οι φοροφυγαδες και οι κλεφτες) ειναι η ΑΙΤΙΑ της χρεοκοπιας...(και της υπαρξης του ελλειματος) η ΑΠΟΚΡΥΨΗ και ακομα περισσοτερο η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ελλειματος ειναι η ΑΦΟΡΜΗ...(για αυτο οι πρωτοι που πρεπει να πανε μεσα ειναι αυτοι που ελεγαν στους ξενους οτι εχουμε μονο 6% ελλειμα) οπως και η ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ τους 9 μηνες πριν ερθει το ΔΝΤ η οποια αντι να ΔΡΑΣΕΙ προληπτικα (οπως οι Ισπανοι π.χ.) εβαλε στο παιχνιδι το ΔΝΤ για να μην επωμισθει τα ..αντιλαϊκα μετρα αλλα να πιστεψει ο λαος οτι..οι....Γερμανοι τα εβαλαν...
Αν η κυβερνηση ΓΑΠ ειχε δανειστει τα χρηματα που χρειαζονταν η χωρα με τα λογικα επιτοκια που εβρισκε πριν βγει και αρχισει να ουρλιαζει οτι ειμαστε....απατεωνες... για ενα ετος και προχωρουσε σε ΓΕΝΝΑΙΑ μετρα μειωσης του δημοσιου τομεα..ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ..και αυτο στο ΥΠΟΓΡΑΦΩ.
Αντι για αυτο μετετρεψε μια κριση ΧΡΕΟΥΣ σε κριση ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ,και εκτοξευσης των spread.....
Τελος σου υπενθυμιζω οτι οταν "φουσκωθηκε" (δεν εχει αποδειχτει ακομα) το ελλειμα απο 12% σε 15% ημασταν ΗΔΗ στο μνημονιο....ετσι κι αλλοιως τα επιπλεον μετρα που ληφθηκαν λογω του φουσκωματος ισα ισα καλυψαν τους στοχους οποτε θα παιρνονταν ετσι κι αλλοιως... αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να ελεγχθουν αυτοι που φουσκωσανε το ελλειμα κατα την αναθεωρηση του,ΑΝ επαναλαμβανω το φουσκωσανε.
Λογικά σε αυτό αναφέρεσαι
Συμφωνώ με το φινάλε- με 10% έλλειμμα πας για επιτήρηση σύμφωνα με τα κελεύσματα της Ε.Ε Thats it.
Εδώ όμως έγινε «πατητή» εκ των έσω...
Και θα σου πω όμως ότι εγώ προσωπικά, αυτά περί αδράνειας του ΠΑΣΟΚ, τα βλέπεω λίγο αλλιώς... Αδράνεια ναι, επί τούτου, αλλά με δόλο.
Ας πούμε...
Τις συζητήσεις με τον Στρος- Καν τις είχε κάνει δύο μήνες πριν της εκλογές (περί ΔΝΤ) και τον «έδωσε» ο ίδιος ο Στρος Καν.
Εγώ ως γνωστός μη καλοπροαίρετος, θα σου πω ότι η μηχανή είχε στηθεί από τότε. Ή μάλιστα από πολύ πιο παλιά...
Τα email Giorgos-Mother, τα είχαμε δει από το 2000. Η Mother του έλεγε, Giorgos θα φέρεις εδώ τον Σόρος»...
Επί ΓΑΠ ο Σόρος ήρθε δύο φορές στην Ελλάδα- την μια στα μουλωχτά.
Θα μου πεις και γιατί να μην έρθει, επιχειρηματίας είναι όπου θέλει πάει...
Μαζί σου, όμως θα μου επιτρέψεις να έχω ένα reasonable doubt. Μπορεί να μην έτρεξε και τίποτα, αλλά μπορεί και να έτρεξε...
Και ΟΚ αυτά μπορεί να είναι στην σφαίρα της συνομοσιολογίας- που δεν ήταν δηλαδή, καθώς τα email δημοσιεύτηκαν, ήταν προϊόν υποκλοπής, έγινε δικαστήριο και έπεσε καταδίκη.
Αυτό όμως με το δημοψήφισμα τι ήταν; Νοέμβριος 2011, μόλις έχει γυρίσει από την σύσκεψη που έχει γίνει ο κακός χαμός γιατί αν δεν μας έδιναν το χρήμα θα έβρεχε βατράχια, θα γινόταν λοιμός και καταποντισμός.
Πέφτει το πακέτο ΙΙ... αφού έχουν βγει μαχαίρια στην σύνοδο και μας έχουν ταράξει στην σφαλιάρα.
Και έρχεται πίσω ο Τιτάνας και τσαμπουνάει περί δημοψηφίσματος για παραμονή στο ευρώ;
Ήταν... γλωσσικό ολίσθημα; Ε, όχι... μπουκέτο στα μούτρα της ευροζώνης ήταν.
Για να στο πω έτσι όπως το νοιώθω: Άφεση αμαρτιών- του στιλ το παιδί ήταν χαζό, δεν ήξερε- δεν δίνω. Ούτε στον GAP, ούτε στο πράσινο παρεάκι του...
Και τα αγόρια της ΕΛΣΤΑΤ παραπέμπονται για κακούργημα- ΔΟΛΟΣ- και όχι λαθάκι, πταίσμα, πλημμέλημα, έχασα το CD, αχ συγνώμη έσπασα το στικάκι...