harilatron είπε:
Σε ρωτάω με ειλικρίνεια γιατί καταλαβαίνω ότι κατά βάση επιθυμείς τα ίδια μ' εμένα για τη χώρα και μου κάνει εντύπωση που θεωρείς καταστροφή αυτό που προσπαθούν να κάνουν τώρα.
Επανερχομαι γιατι:
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ,ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ;ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.
Οσο για την αντιπολιτευση και την συμπεριφορα της ,το ξαναλεω:Σ'αυτη την κοινωνια που ζουμε ,θα αναγκαστει να παιξει και με τους κανονες (επικοινωνιακα τρικ κλπ)των αλλων που κυβερνουσαν τοσα χρονια και μας ''νοικοκυρεψαν'' για τα καλα.
ΤΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΚΗ ΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕΣΑ.
Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ,ΗΤΑΝ ΧΟΡΗΓΙΑ.
ΕΣΕΝΑ ΑΜΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ;ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕ;
Ο Βενιζελος με το ''περι ευθυνης υπουργων '' και το ποθεν εσχες ,τα οποια και τα δυο ειναι για να προφυλαξουν τις απατεωνιες τους,πρεπει να ειναι στην κυβερνηση;ή στο προαυλιο ,βολτα με τον Ακη παρεα;
Κι ενα σωρο αλλα .Νομιζετε οτι θα γινει κατι με τις επιτροπες για Παπακωσταντινου και ΕΛΣΤΑΤ;Τιποτα.Το πολυ - πολυ να βαλουν μεσα κανα δυο ακομα ,οι οποιοι δεν εχουν ασσους στο μανικι σαν το Μαντελη ή τον Τσουκατο ,να μας (σας μαλλον) καθησυχασουν οτι η Ελλαδα αλλαζει και τα κυκλωματα και οι μασες θα συνεχιστουν στον αιωνα τον απαντα.
Οπως βλεπω μαλλον δεν σας εχει αγγιξει η κριση ,γι'αυτο γραφετε χαλαρα,σαν να μην τρεχει τιποτα για τα μετρα που παιρνονται για την φτωχοποιηση μας.Μακαρι αφου ειστε τυχεροι,αλλα μην ξαναγραψεις οτι τα μετρα ειναι αναγκαια και τι να κανουμε...κι οτι ο Τσιπρας θακανε τα ιδια.Αμα εισαι μελλοντολογος πες μου τα νουμερα απτο λοττο να το κερδισω.