trolley είπε:
Καίτη (
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
) πολύ νωρίς το πρωί, το διάβασα πέντε φορές μέχρι να καταλάβω ποια είναι η απορία σου, οπότε θα επιδιώξω μία απάντηση[/size]
Αν και με μπέρδεψες ,δεν με λένε Καίτη ,Αγλαία με λένε ;D,την πιάσατε την απορία μου κι εσύ και ο ΣΦ.
Καίτη λοιπόν αδειούχος μετά από 14 ώρες στη δουλειά γύρισα και βρήκα καμιά 15αριά σελίδες ενδιαφέροντος διαλόγου.
Ξεπέρασα τις 12πμ ,οπότε τι να απαντήσω και σε ποιόν ;D
Δεν υπάρχουν κιόλας απαντήσεις ,κοινές αγωνίες για τις ζωές μας και των παιδιών σας .
Παραταύτα αστειευώμενος και χωρίς να μπορώ να στηρίξω με σαφή στοιχεία το συλλογισμό μου ,υποθέτω πως αυτοί που θα κληθούν να μας φτάσουν στα ίσια μας -όπως και οι βυζαντινο-οθωμανοί στο παρελθόν-έχουν αρχίσει ήδη να ζηλεύουν τα μουχαμπέτια μας .
Είπε πχ ο ΣΦ κάποια στιγμή ''τι νομίζεις πως θα κάνει η χοντρή,μόλις γίνουν οι εκλογές ,θα μας τραβήξει και ένα βαρβάτο κούρεμμα'' Ελληνικότατη πατέντα νομίζω και θα έπρεπε να της ζητήσουμε και δικαιώματα για το πως πολιτεύονται πλέον οι ηγέτες των σύγχρονων δεμοκρατιώνε ;D ;D ;D
.........Και κάτι στα σοβαρά ,είτε το αποφασίζει ο εντολοδόχος ,είτε ο εκάστοτε υπαλληλίσκος του .
Αποφασίζεις περικοπές ,περιστολές κλπ κλπ . Οκ δεκτόν καθότι η γενική παραδοχή είναι πως ξεφύγαμε με τα μπούνια . Βάλε ένα δύχτι προστασίας ,η 30 οικονομία του πλανήτη είναι ;D, μην αφήνεις το κόσμο στο έλαιος του ΣΚΑΙ, της αρχιεπισκοπής και του κάθε τυχαίου ,γιατί στο τέλος δεν θα μείνει κόσμος ,ή και αυτός που θα μείνει θα είναι υπήκοος και όχι πολίτης ευνομούμενης πολιτείας .
ΥΓ Μου έλεγε ένας πελάτης πριν καιρό για έναν συγγενή του που πήγε στο Αμέρικα τέλη 60 κατόπιν προτροπής των συγγενών του απ το χωριό ,προκειμένου να μη μείνει εδώ και πεινάσει .
Εφτασε Κυριακή πρωί ,τον υποδέχθηκαν οι εκεί συγγενείς ,τονε τρατάρανε καφέ κλπ και αυτός μετά επέμενε να τον πάνε να δει τη δουλειά και το εργασιακό περιβάλλον ;D
Παρά τις προτροπές των δικών του ,πως κι αύριο μέρα είναι ,κάτσε να ξεκουραστείς ,αυτοί υποχρεώθηκαν να τον πάνε στο ιδιόκτητο εστιατόριό τους . Το ξενάγισαν στη σάλα ,τον πήγαν στη κουζίνα ,του έδειξαν και τη λάτζα. Είδε και τη πίσω πόρτα που βγάζει στο μπακ άλει ,του άνοιξαν να του δείξουν που πετάν τα σκουπίδα και καθώς βγήκε ,μέσα απ το κάδο πετάχτηκε ένας μαύρος ..............και είπε ο άνθρωπας ,''εδώ ήρθα για να μην πεινάσω?''
Άσχετο