- Πόντοι
- 6
Καλημέρα/καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το παρακάτω θέμα:
Θέλω να κάνω ηχογραφήσεις στο σπίτι μου και για αυτό το λόγο έψαξα και βρήκα (και κατέληξα) σε κάποια μηχανήματα:
KORG MK2 (16κάναλο)
BOSH BR1600 CD (16κάναλο)
TASCAM 2488 (24κάναλο)
Μήπως όμως τελικά θα ήταν προτιμότερο να "φτιάξω" ένα καλό PCάκι;
Αυτό που θέλω να κάνω είναι καμμιά καλή εγγραφή με πολλά όργανα (μπάσο, κιθάρα κ.τ.λ.)μόνος ή με φίλους, αλλά να μη χρειαστεί να "σπουδάσω" ηχολήπτης για να μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου.
Θέλω κάτι εύχρηστο και με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα (π.χ. να αποφύγω τα crashαρίσματα των υπολογιστών).
Επειδή όμως όσο περισσότερο το σκέφτομαι τόσο περισσότερο μπερδεύομαι, μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
PC ή πολυκάναλο και ποιό από τα τρία ;
Χαιρετισμούς
Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το παρακάτω θέμα:
Θέλω να κάνω ηχογραφήσεις στο σπίτι μου και για αυτό το λόγο έψαξα και βρήκα (και κατέληξα) σε κάποια μηχανήματα:
KORG MK2 (16κάναλο)
BOSH BR1600 CD (16κάναλο)
TASCAM 2488 (24κάναλο)
Μήπως όμως τελικά θα ήταν προτιμότερο να "φτιάξω" ένα καλό PCάκι;
Αυτό που θέλω να κάνω είναι καμμιά καλή εγγραφή με πολλά όργανα (μπάσο, κιθάρα κ.τ.λ.)μόνος ή με φίλους, αλλά να μη χρειαστεί να "σπουδάσω" ηχολήπτης για να μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου.
Θέλω κάτι εύχρηστο και με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα (π.χ. να αποφύγω τα crashαρίσματα των υπολογιστών).
Επειδή όμως όσο περισσότερο το σκέφτομαι τόσο περισσότερο μπερδεύομαι, μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
PC ή πολυκάναλο και ποιό από τα τρία ;
Χαιρετισμούς