ποιουs dimarzio να βαλω?

satrianidis

Νέο μέλος
Πόντοι
8
Γεια σαs!!!

θελω να παρω να δοκιμασω κ γω τουs "περιβοητουs" dimarzio.Ειμαι αναμεσα σε καποιουs οπωs:

bringe

1)tone zone

2)d-sonic

3)super distortion

neck

1)paf joe

2)paf pro

θα θελα να ναι ευελικτοι δηλαδη οσο γινεται απο rock-blues,shredies μεχρι thrashies.

με βαρβατα γκαζια λαμπερο ζεστο ηχο κ οχι ψηφιακα τζιτζικια.

ποιοι απο αυτουs που γραφω πιο πανω προσεγγιζει αυτο που ζηταω?

εσειs τι προτεινετε?

thanks!!!

Κοινώς θες ΕΝΑ μαγνήτη για ΟΛΑ...

Γκάζια έχουν όλοι όσοι έβαλες. Και υπεραρκετά μάλιστα, εκτός αν ψάχνεις για Χ2Ν καταστάσεις. Οι δύο paf στη neck θα σε βγάλουν και για blues κλπ. με τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Καθαρά τρελά μην περιμένεις από τέτοιους γκαζωμένους μαγνήτες, εκτός κι αν σπλιτάρεις (ειδικά ο d-sonic έχει πολύ ωραίο ήχο split-αρισμένος).

Επειδή γενικά σε κόβω να κλίνεις περισσότερο προς τα γκάζια, δοκίμασε συνδυασμό d-sonic (b) + air norton (n) ή paf pro (n), αν και προσωπικά θα προτιμούσα ένα ζευγάρι breed.  :)

εγώ δεν ξέρω από αυτά τα παλιογκάζια παιδί μου αλλά δεν είναι ανάγκη να πάρεις δυνατό μαγνήτη για να θρασάρεις. πάρε έναν που σου αρέσει ο ήχος του (η απόκριση κλπ): στο σάιτ της dimarzio έχει αναλυτική περιγραφή και sound clips. τη βρώμα τη βάζεις εσύ μετά.

Π.χ. από τους πιο low output μαγνήτες είναι οι HS2/3 του malmsteen!

Πρώτα θα μας πεις και με τι ενισχυτή παίζεις... αν δεν είναι τσι προκοπής, πρώτα αποκτάς έναν και μετά έρχονται οι καστομιές.

Dimarzio..

οι μαγνητες που χρησιμοποιω απο Dimargio

ειναι οι BREED

checkare tous.

Ο Tone zone ειναι "δυνατος" κ σχετικα all around,εμενα θα ηταν η πρωτη μου επιλογη απο DiMarzio.

Kostas-5150 είπε:
Ο Tone zone ειναι "δυνατος" κ σχετικα all around,εμενα θα ηταν η πρωτη μου επιλογη απο DiMarzio.
Και μαμω ο τονιζονις σουπερ μαγνητης. Ειδικα πανω σε Charvel σκιζει

Super Distortion dp100 (b) και Paf pro (n)... Αλλά δεν μας είπες κιθάρα και ενισχυτή οπότε σου πρότεινα τι θα έβαζα εγώ στην δικιά μου κιθάρα (ibanez rg320fm).... Αν σε βολεύει κάτι τέτοιο....

λοιπον κιθαρα για τουs dimarzio δεν εχω ακομα(ψαχνω κ μια φτηνη κιθαριτσα μεχρι 500euro να τουs δοκιμασω πανω).προs το παρων τουs θελω να τουs εχω στην ακρη κ να σκεφτω που να τουs βαλω.γιατι θελω να πουλησω κ κατι rockfield fat ass set οποτε....ενισχυτη εχω τον valveking 212,κιθαρα βασικη εχω την fender hm strat tb-4 bringe k sh2 jazz neck.επισηs εχω μια οlp petrucci k ibanez rg320.οι ibanez καλο μανικι αλλα κατα τ αλλα μακρια απο μενα  ;)

εγω ρωτησα για μαγνητεs την χροια τουs τα γκαζια τουs τα καθαρα τουs,τωρα με το τι παιζω ειναι αλλο θεμα.μπορει να τουs βαλω σε μια χ κιθαρα κ σε εναν χ ενισχυτη κ μετα να τουs αλλαξω σε μια ψ κιθαρα κ ψ ενισχυτη :P

satrianidis είπε:
λοιπον κιθαρα για τουs dimarzio δεν εχω ακομα(ψαχνω κ μια φτηνη κιθαριτσα μεχρι 500euro να τουs δοκιμασω πανω).προs το παρων τουs θελω να τουs εχω στην ακρη κ να σκεφτω που να τουs βαλω.
Φθηνη κιθαρα 500 ευρω? Μια χαρα σε βλεπω! :D

Φθηνη κιθαρα 500 ευρω? Μια χαρα σε βλεπω! :D

ε ναι οταν οι "καλεs" εχουν ανω 1500euro τοτε τιs λεs "ψιλοφθηνη" δηλαδη το λεω οπωs εχει,οσο αναφορα ομωs την τσεπη μου ειναι  "καλη"    :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back