Ποιος την είδε και δεν την ερωτεύτηκε!!!

Ορίστε! Και με αποδείξεις κύριοι. ;D ;D ;D

Το θέμα πήγε στο "Περί ανέμων...." γιατί δεν υπάρχει ειδική κατηγορία "Περί αερίων..."

Miα χαρά θεματάκι ξεκίνησε και μας το γυρίσατε στην κ#$^ά με αποδείξεις.Απο τα μπάσα στις κλ@%ές.Μας στείλανε στο περι ανέμων και συνεχίζεται να κλ#$#$ε.Πφφφφφφ....δεν σας αντέχω άλλο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ρε σεις εδώ κ$%^ει η Αντζελίνα και δεν θα κ$%^ουν αυτές που μεταξύ μας

είναι και μπάζα και αν δεν πεταγόταν ο βυζομπαλίξ πάνω από το μπάσο

χ3$μένες θα τις είχαμε

εγώ λέω να αφήσουν το μπάσο και να πάνε τουαλέτα γιατί απ το σφίξιμο μας φλομώσανε

Όντως, δεν είναι και κάτι το απίστευτο, πιάνει την βάση, οκ, αλλά μέχρι εκεί.

Η φίλη του bloody είναι καλύτερη, και έχει μεγαλύτερα βυζιά.

Στο κάτω-κάτω τόσο υλικό σας έχω δώσει, εκεί κολλήσατε;

jmone, μόνο εσύ με νοιώθεις τελικά.

Η αντζελίνα το μόνο που έχει κατ εμέ (εκτός από μπόλικη ανωμαλία) είναι ένα ζευγάρι νατουράλε τσ#$@%#$χειλα, τέλος.

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΗΣΕΣ ΣΩΣΤΑ.. ;) 8)..Ετσι λοιπόν.. 8) 8)...Συμφωνούμε ρε Κωστή...

Βασικά γιατί όλες οι γυναίκες να είναι Angelina Jolie?Άλλες αγάπες δεν υπάρχουν σ'αυτό το φόρουμ?Μ 'αυτή ξεροσταλιάζετε όλοι?Τι να κάνει αυτό το έρημο χειλάκι θα το ξεφουσκώσεται ναουμ.

Πείτε και τπτ αλλες αφού δεν μπορούμε να δείξουμε τα μπάσα-μπάζα να δείχνουμε τα πειραγμένα @#$%χειλα.

ΚΩΣΤΗ ΚΑΙ FatalK ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ??????

mr-and-mrs-smith-23.jpg

mr-and-mrs-smith-22.jpg

mr-and-mrs-smith-21.jpg

mr-and-mrs-smith-20.jpg

Δεν νομίζω, δέν νομίζω....

Το photoshop κάνει καλή δουλειά ρε Λάμπρε.Επίσης και ο κορσές βοηθάει αρκετά.Υπερασπίζει τους αδύναμους.

ΧΑΧΑ πάνε και παρέα με το avatar σου ρε blue.Δώσε κιάλλα.Πιο σκληρά αυτή τη φορά.

Η πάνω μοιάζει με διασταύρωση Καρβέλα και Χαριτοδιπλωμένου.

Η κάτω μοιάζει με διασταύρωση (ή μάλλον τριασταύρωση) Έβερτ, Πάγκαλου και φάλαινας.

labrogg δεν είπα ότι δεν είναι θεά, απλά όχι η top of the top. 8)...

Σε συμμερίζομαι ρε φίλε... ;)

Παρατήστε τα γκομπιούτερς και τραβάτε καμιά βόλτα λεω γω.

We love Filis street!!!

Απο ταινία είναι οι φωτό (mr and ms smith). Και μην μου πείτε ότι κάνει καλή δουλειά και το Premiere γιατι θα δαρθούμε.

Φυσικα και δεν είναι τόπ, αλλα δεν είναι και ένα ζευγάρι τσιμπουκόχειλα όπως προαναφέρθηκε.

και βόλτα να βγούμε, πάλι απλώς θα κοιτάμε. Οπότε γιατί να μην κοιτάμε απο το σπίτι μας, με την πυτζαμούλα μας, καθιστοί και αραχτοί, αλλα να τρέχουμε στους δρόμους να ξεπαγιάζουμε?

Μπορείς και να μην μείνεις στο κοίταγμα, ξέρεις.... Αν βγεις εξω εννοώ. Δε δαγκώνουν. ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back