Ποιος ήταν ο πρώτος σας δίσκος/cd?

Σε βινύλιο από ένα δισκάδικο στην Σόλωνος που φυσικά δεν υπάρχει πια το Synchronicity των Police.

Λοιπόν 100% δε θυμάμαι γιατί αγόραζε η αδερφή μου που είναι μεγαλύτερη, έτσι μπορεί να ήταν κ η κασέτα Alice Cooper - Trash, μπορεί να ήταν κ το Bad του Michael Jackson...

Για σίγουρα όμως το πρώτο cd Που αγόρασα εγώ με χαρτζιλίκι που μάζεψα, πρέπει να ήταν Guns n Roses Use your Illusion II (το οποίο το σκεφτόμουν 2 ώρες κρατώντας κ το crossroads του Bon Jovi,  ώστε ν αποφασίσω τι να πάρω...)

Νομίζω δηλαδή... πωπω δε θυμάμαι 100%... Αλτσχάιμερ από τώρα... :/

(Ναι στα 7 άκουγα μουσική κ το πρώτο τραγούδι που με αναστάτωσε κ μου έδειξε πως η μουσική είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα ήταν όταν άκουσα για πρώτη φορά το Love in an Elevator των Aerosmith)

Πηρα πακετο 2 βινιλια

1. PINK FLOYD - DARK SIDE OF THE MOON

2. LED ZEPPELIN - 4

Πρωτο απο το ραφι παντως διαλεξα τους floyd και αφου εφταναν τα λεφτα απο τα καλαντα, πηρα και zeppelin.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Bon jovi "Keep the faith"  ;D ;D ;D σε cd, Μηλιώκας "για το καλό μου" σε βινύλιο  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Nirvana "Nevermind"  8) 8) επίσης βινύλιο

Pink Floyd -Dark side of the moon (ναι το παραδέχομαι τον αγόρασα γιατι μ αρεσε το εξώφυλλο....lol lol lol)

motorhead - ace of spades...

θυμαμαι τον ακουγα με τα ακουστικα για να με παρει ο υπνος γιατι δεν κοιμομουν αλλιως

1) 45 Rpm / Down down- Status Quo

2) 33 Rpm / The Beatles- 1962-1966

3) Cd / Still got the blues- Gary Moore

Αμαν φετος ειναι τα 20 χρονια απο την πρωτη κασσετα που αγορασα,Dr Feelgood.

Πωπω αυτο το Kickstart my heart πρεπει να ακουγα 25 ωρες σερι οταν πρωτοπαιξα την κασσετα.  :D

Kramer Tele o Mick ε?

Νικος Καρβελας - Ολα η τιποτα + Phil Collins - But seriously ( την ιδια μερα οποτε δε ξερω ποιος ειναι πρωτος κ ποιος δευτερος)

Πρωτος δισκος? Ποιος ηταν να δεις... Νομιζω πως ηταν ενας των Megadeath. Δεν θυμαμε τιτλο.

Πολυ μεταλο να ουμε (τοτε...)

Τo 1ο μου Βινύλιο...

..."Bon Jovi - Slippery When Wet" και το είχα λιώσει!! :) :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
1η μούφα (κόπια κασέτα): Χρήστος Δάντης - Δακτυλικά αποτυπώματα

Αλλά επειδή όταν πήγαινα τρίτη δημοτικού την είδα πολύ "η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική" αγόρασα αυθεντικότατη 100% κασέτα Θάνου Καλλίρη - Κάποιο καλοκαίρι. Περιττό να σας πω ότι τα ακούω ακόμα πορωμένα. 8)

Τα ελληνικά 90s θα μείνουν στην ιστορία. Απλά τα πράματα.

P.S. Τώρα που το σκέφτομα καλύτερα πρέπει να είχε πέσει στα χερια μου πριν ακόμα από το Χρηστάρα μία κασέτα της Sandra - In the heat of the night (είχε ήδη παλιώσει το κομμάτι)

Αυτά κι είμαι και περήφανος. Cheers!

iron maiden - a real live one

ειχε μεσα και την υπερκλασικη εκτελεση του Fear of the Dark απο το Ελσινκι!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back