Αν το 79 στο nick σου φίλε Κώστα είναι το έτος γέννησης σου... τότε να ξέρεις ότι είμαι... 11 χρόνια πιο κοντά από σένα στη γέννηση του Μέταλ.Σεβαστή η άποψή σου' date=' έχε υπόψιν σου όμως ότι το metal δεν είναι "χτεσινό" είδος μουσικής... από το '70 υπάρχει... Τέλος πάντων, αναγνωρίζψ ότι αυτό το θέμα είναι [b']τελείως[/b] υποκειμενικό, οπότε ότι και να πούμε είναι λόγια του αέρα...
Απο το 1969!!!!Απο την πρώτη νότα του "black sabbath" του ομώνυμου συγκροτήματος και απο τον ομώνυμο δίσκο.το metal δεν είναι "χτεσινό" είδος μουσικής... από το '70 υπάρχει...
Δίκιο έχεις... πάω να αυτομαστιγωθώ τώρα...Απο το 1969!!!!Απο την πρώτη νότα του "black sabbath" του ομώνυμου συγκροτήματος και απο τον ομώνυμο δίσκο.
Μια παρατήρηση: οι περισσότεροι από τους νεώτερους φίλους' date=' όχι τυχαία, επέλεξαν μεταλλικά γκρουπ και κιθαρίστες. Αν μου επιτρέπουν, και πολύ πολύ φιλικά, ιδιαίτερα περιορισμένη επιλογή...
[/quote']
Αυτό δε μειώνει όμως το riff του μέταλου όμως έτσι; :wink:
Με κάνει εντύπωση που δεν αναφέρατε τον Ray Davies για το riff του "Υou really got me".Εντάξει δεν ειναι "καθημερινός" αλλά όσο να ναι απο εκεί ξεκίνησαν τα riffs όπως τα ξέρουμε σήμερα
Μίλησα για το συγκεκριμένο κομμάτι όχι για όλα :roll:Ω ναι....
Τα απιστευτα riffs των Kinks....
Κι εγω για περισσοτερα...Μίλησα για το συγκεκριμένο κομμάτι όχι για όλα :roll:Ω ναι....
Τα απιστευτα riffs των Kinks....
Όχι βέβαια! Έλα ρε Μπάμπη' date=' πιστεύω θα έχεις καταλάβει ότι μόνο να μειώσω την αξία της προσφοράς του σκληρού Ροκ δεν θα επεδίωκα... Από τη στιγμή που αυτό το ιδίωμα ήταν που διατήρησε ένα ολόκληρο κομμάτι της κληρονομιάς του Ροκ μέσα σε 2 δεκαετίες! :wink:Αυτό δε μειώνει όμως το riff του μέταλου όμως έτσι; :wink:
Αυτό ακριβώς που γράφεις εννοούσα κι'εγώ! Να μη μένουμε σ'αυτό που έχουμε γνωρίσει αλλά να κοιτάμε και λίγο πίσω προς τις ρίζες του... Πόσοι ας πούμε από μας που μας αρέσει η instrumental κιθαριστική μουσική, έχουμε στο μυαλό μας τον Hank Marvin όταν ακούμε;Με κάνει εντύπωση που δεν αναφέρατε τον Ray Davies για το riff του "Υou really got me".Εντάξει δεν ειναι "καθημερινός" αλλά όσο να ναι απο εκεί ξεκίνησαν τα riffs όπως τα ξέρουμε σήμερα