Ποιος ειναι ο αγαπημενος σας ντραμερ?

konio είπε:
Μια χαρά φαντασία έχει ο Derek. Υποθέτω τον κρίνετε απ'το βιντεάκι μονάχα και δεν τον έχετε ακούσει σε τίποτε άλλο.
φυσικα δεν τον εκρινα απο ενα μονο video ειδα και τα τραγουδια του. παρε ενα παραδειγμα.

Και δεν είναι μόνο ο hellhammer σε αυτούς με φαντασία, αλλά τέλος πάντων, ο καθείς ότι θέλει λέει, δίχως να ξέρει, οπότε το αφήνω εδώ...
μαλλον δεν παρατηρησες τι ακριβως εγραψα. εγραψα οτι "οι ντραμερ που παιζουν black metal ειναι γεγονος οτι δεν εχουν φαντασια ( τουλαχιστον ως τωρα δεν ειδα εξαιρεση)"
εχμ, μάλλον εσύ δεν παρατήρησες ότι το δεύτερο quote που έχεις βάλει δεν είναι δικό μου αλλά του φίλτατου boukaw7  :(

Και δεν είναι μόνο ο hellhammer σε αυτούς με φαντασία, αλλά τέλος πάντων, ο καθείς ότι θέλει λέει, δίχως να ξέρει, οπότε το αφήνω εδώ...

Πάντως συμφωνώ με Konio ότι η ταχύτητα δεν είναι το παν σε κανένα όργανο. Αλλά ο Derek Roddy ξέρει και άλλα εκτός από ταχύτητες, όπως αυτό το κουλό με την δίκαση και το hihat που κάνει πχ

Και ναι jase συνήθως 1 βιντεάκι-τραγούδι-δίσκος-συμμετοχή σε γκρουπ φτάνει φαίνεται για να γίνει κριτική, απ' ότι φαίνεται  ::)

Jasemeister είπε:
Μια χαρά φαντασία έχει ο Derek. Υποθέτω τον κρίνετε απ'το βιντεάκι μονάχα και δεν τον έχετε ακούσει σε τίποτε άλλο.
φυσικα δεν τον εκρινα απο ενα μονο video ειδα και τα τραγουδια του. παρε ενα παραδειγμα.

μαλλον δεν παρατηρησες τι ακριβως εγραψα. εγραψα οτι "οι ντραμερ που παιζουν black metal ειναι γεγονος οτι δεν εχουν φαντασια ( τουλαχιστον ως τωρα δεν ειδα εξαιρεση)"
εχμ, μάλλον εσύ δεν παρατήρησες ότι το δεύτερο quote που έχεις βάλει δεν είναι δικό μου αλλά του φίλτατου boukaw7  :(

Πάντως συμφωνώ με Konio ότι η ταχύτητα δεν είναι το παν σε κανένα όργανο. Αλλά ο Derek Roddy ξέρει και άλλα εκτός από ταχύτητες, όπως αυτό το κουλό με την δίκαση και το hihat που κάνει πχ

Και ναι jase συνήθως 1 βιντεάκι-τραγούδι-δίσκος-συμμετοχή σε γκρουπ φτάνει φαίνεται για να γίνει κριτική, απ' ότι φαίνεται  ::)
δικαιο εχεις. sorry. απευθεινομουν στον boukaw7 . το πανω ηταν για εσενα και το κατω για τον boukaw7 . :-\

χα είναι αυτό που λέμε μπλέξαμε τα μπούτια μας! :D :D

Αν και το συγκεκριμενο κλιπ εχει ποσταριστει ξανα πριν απο λιγο καιρο...και μια φορα την εβδομαδα να το ποσταρουμε καλα θα κανουμε. ;)

Joey Jordison (τρέχω και ποιός με πιάνει  ;D)

Danny Carey (O φτύνω και ο Joey πνίγεται στο σάλιο μου, τον θεωρώ τον τρισμέγιστο drummer  ;))

τον τελευταιο καιρο παρακολουθω

Carter Beauford-The Dave Matthews Band.

ωραιος και μετρημενος. 8)

Δεν ξέρω αν είναι ο αγαπημένος,αλλά τουλαχιστον τον 8εωρω μεγα παίχτη και μιλάω για τον Elvin Jones !!

Stewart Armstrong Copeland (POLICE)E ΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ BERCLEY kai φυσικα ο ντραμερ συνθετης

Lars Ulrich And justice for all πραγματικα ιδιοφυες παιξιμο στο συγκεκριμενο αλμπουμ.

kabamaru-x- είπε:
ο μουσιας απο less than human  :D
Yπάρχουν ακόμα αυτοι??

Επίσης να συμπληρώσω ότι ο Κολλιας παιζει σε brutal death metal μπαντα και όποιος λεει για φαντασια στα drums στο black metal ας ακουσει λιγο arcturus, ved buens ende, virus κλπ (παιζουν μπλακ μεταλ μουσικοι σε αυτα) και μετά τα ξαναλέμε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
` Τους βάζω τυχαία:

John Bohnam (τον ψάχνουν ακόμα στο δικό του πλανήτη)

Nick Mason (για την απλότητα και το μοναδικό του ήχο)

Steve Smith (όταν μάθετε ποια είναι η πραγματική και αυθεντική μουσική θα αναθεωρήσετε όλοι σας)

Martin Lopez (ένας απόφοιτος 2 σχολών - ωδείων jazz!!! - για όσους θέλονται να λέγονται ψαγμένοι!!!)

Mike Portnoy (όχι για το παίξιμο (που είναι μοναδικό εδώ που τα λέμε) αλλά κυρίως για την καλλιτεχνική του ιδιομορφία. Παίζει ταυτόχρονα σε 100 γκρούπ δοκιμάζοντας έτσι πολλά είδη μουσικής και δεν είναι κολλημένος μόνο σε ένα όπως πάρα πολλοί)

Neil Peart (δύσκολα θα τον φτάσει κάποιος, κυρίως τεχνικά)

Phil Ehart (ξέρω θα λέτε όλοι: ποιος είναι αυτός; ο ντράμερ των θρυλικών και ανεπαληπτων kansas)

Bill Bruford (o ντάμμερ του ανεπανάληπτου και ίσως του μεγαλύτερου progressive σχήματος των '70s, YES!!!!)

Elvin Jones  (από τους μεγαλύτερους jazzίστες που πέρασαν από τον πλανήτη μας)

Tony Williams (ομοίως)

Ringo!!! (μην ξεχνάμε ότι με τον ήχο του δημιούργησε το κρουστό κομμάι των Beatles!)

Vinnie Colauita (μεγάλος νταμερ και αυτός από τη μεγάλη των fusionάδων σχολή)

εγώ!!!!!!

Neil Peart, John Bohnam κυρίως..Όσο για τα extreme είδη, οι περισσότεροι κατά κοινή παραδοχή πλέον τριγκάρουν (Joey Jordison), όσο για το power...Στην ιστοσελίδα της Roland ανέφερε ότι ο ντράμερ των dragonforce έχει τις 2 κάσεις διακοσμητικές, καθώς παίζει τριγκαρισμένες δίκασσες....Έτσι παίζω και γω....ΧΑΧΑ

JoeyX είπε:
Neil Peart, John Bohnam κυρίως..Όσο για τα extreme είδη, οι περισσότεροι κατά κοινή παραδοχή πλέον τριγκάρουν (Joey Jordison), όσο για το power...Στην ιστοσελίδα της Roland ανέφερε ότι ο ντράμερ των dragonforce έχει τις 2 κάσεις διακοσμητικές, καθώς παίζει τριγκαρισμένες δίκασσες....Έτσι παίζω και γω....ΧΑΧΑ
Έχεις την εντύπωση ότι το triggering κάνει το παίξιμο ευκολότερο??Εγώ πάντως όσους drummer έχω ηχογραφήσει,δεν είδα να τους διευκολύνει...Η μόνη διευκόλυνση που παρέχει κατά την άποψη μου(εκτός της επιλογής ήχου)είναι στον ηχολήπτη κατά το editing AN μόνο ΑΝ έχει φροντίσει να μην έχουν τα triggered,bleed στα overhead και γενικά στα mic των φυσικών τυμπάνων..

Και μια και μίλησα.....Vinnie Colaiuta!!!

Τα triggers το παίξιμο σίγουρα δεν το κάνουνε πιο εύκολο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός τους άλλωστε. Όσο δύσκολα ή εύκολα θα παίξεις με, θα παίξεις και χωρίς.

Γνωρίζω πως χρησιμοποιούνται στις μεγάλες ταχύτητες μιας και γενικά όσο ανεβαίνει η ταχύτητα τόσο μικρότερη κίνηση κάνει το πόδι, συνεπώς τόσο μικρότερη η ένταση του χτυπήματος. Χρησιμοποιώντας triggers (χωρίς δυναμικές) το κάθε χτύπημα μεταφράζεται σε έναν ήχο μιας στανταρ έντασης ανεξάρτητα της ταλάντωσης του δέρματος. Οπότε, παίζεις πολύ χαμήλα, αλλά με τα triggers ο ήχος είναι ο ίδιος όπως αν έπαιζες σε ένα μικρότερο tempo επομένως δυνατότερα.

(Αυτά ξέρω, αυτά λέω...)

On topic για μένα είναι οι:

Martin Lopez, Mike Portnoy, Vinnie Colaiuta και John Bonham.

Αν και ειμαι κιθαριστας (ουουουουυυοουου οξω απο το θεμα μας ρεεεεεε), για μενα ειναι απολαυση να ακουω και να βλεπω τον Buddy Rich και βεβαια τον αγαπημενο μου (και ΠΟΛΥ επηρεασμενος απο τον Buddy) Ian Paice  ;D  ;D  ;D

Εγώ παιδιά δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα αλλά ο Mike Johnston με έκανε να τον λατρέψω από την πρώτη φορά που τον είδα.Είναι η απλότητα των κινήσεών του που όλα φαίνονται απόλυτα ελεγμένα και εύκολα σε αντίθεση με κάποια άλλα "ρομπότ" που έχω δει.

anti_3 είπε:
Εγώ παιδιά δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα αλλά ο Mike Johnston με έκανε να τον λατρέψω από την πρώτη φορά που τον είδα.Είναι η απλότητα των κινήσεών του που όλα φαίνονται απόλυτα ελεγμένα και εύκολα σε αντίθεση με κάποια άλλα "ρομπότ" που έχω δει.
Εμένα μου φαίνεται πολύ ρομπότ ο Neil Peart ρε γμτ, γι' αυτό δεν μου αρέσει κιόλας.

Neil Peart= Απεριοοοοοοοοοοριστο RESPECT ακομη κι αν ηταν cyborg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back