Ποιος ειναι ο αγαπημενος σας ντραμερ?

Επίσης Vinnie Colaiuta!!!

E νομίζω John Bohnam. Κατά τα άλλα Mike Portnoy, Doane Perry, Roger Taylor και άλλοι ...

//edit: OMG ξέχασα τον Ένα...: Ginger Baker 8O

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ είχα ξεχάσει να αναφέρω στο ποστ μου τον Dave Grohl και τον απίστευτο (και τρελό :twisted: , λογικά η αφορμή για να φτιαχτεί το Animal στο Muppet Show...) Keith Moon των Who.

Re aftos o Kollias.....eipame......den tin palevei, einai alli klasi o patriotis...!!!

Btw, to kainourio NILE mou arese poli.

Padws gia na sibathisw enan drummer, metraei kai to stil tou...!! Kai pio cool stilaki apo ton Daniel Erlandsson den iparxei.. To palikari me kanei na psinomai na arxisw drums, paizei KATAPLIKTIKA, oxi aparaitita iper-texniika, apla se kanei na agapiseis ta tibana...!

Alex Holzwarth ( Rhapsody OF Fire ) και Thoman Stauch (πρωην BlinD GuardiaN).

Ο πρώτος είναι σταθερός και χωρίς υπερβολές μέσα στα κομμάτια ενώ ο δεύτερος έχει τόσο φαντασία στο παίξιμο του και αλλάζει τόσο ομαλά ρυθμούς μέσα στο κομμάτι που πραγματικά είναι εντυπωσιακός.

Steve Smith

Vinnie Colaiuta

Virgil Donati

μετα το χαος...

John Bohnam

danny carey

steve gadd

colaiuta

donati

peter erskine

trilok gurtu

ian paice

tony williams

Rich Buddy

kostas anastasiadis(the best-deite youtube na katalabete gia poion milao)

Ρε παιδιά συγνώμη αλλά δεν κρατιέμαι. :lol:

Για μια στιγμή γέμισε η αρχική σελίδα με drums θεματάκια. Καιρό είχα να χαρώ τόσο.

Αλλά το καλύτερο είναι πως γέμισε με konio. Εκεί ανησύχησα λίγο. Βρε είστε καλά ή πάθατε δηλητηρίαση;

Έπειτα αρχίσαν τα θέματα να τρέχουν πάλι και ησύχασα....

Drums drunk the konium...από τα γνωστά ξέρετε.

Λοιπόν καψωνάκι υποδοχής στον νέο φίλο. konio welcome, χωρίς παρεξήγηση.

Α! ναι: Paice, Bohnam ο μπαμπάς.

Ρε παιδιά μου φάνηκε απίστευτο ότι έπρεπε να φτάσω στην 16η σελίδα για να δω το όνομα του αγαπημένου μου drummer...

GINGER BAKER, φυσικά.

Μπράβο φίλε που το έγραψες. Το παληκάρι σκίζει!

Αν και άρρωστος Zeppelinάκιας, ο Bohnam είναι ο δεύτερος αγαπημένος μου... :D

Ρε παιδιά συγνώμη αλλά δεν κρατιέμαι. :lol: Για μια στιγμή γέμισε η αρχική σελίδα με drums θεματάκια. Καιρό είχα να χαρώ τόσο.

Αλλά το καλύτερο είναι πως γέμισε με konio. Εκεί ανησύχησα λίγο. Βρε είστε καλά ή πάθατε δηλητηρίαση;

Έπειτα αρχίσαν τα θέματα να τρέχουν πάλι και ησύχασα....

Drums drunk the konium...από τα γνωστά ξέρετε.

Λοιπόν καψωνάκι υποδοχής στον νέο φίλο. konio welcome, χωρίς παρεξήγηση.

Α! ναι: Paice, Bohnam ο μπαμπάς.
καμια παρεξηγηση. μολις εμαθα αυτο το site μου αρεσε τοσο πολυ που δεν μπορω να ξεκολησω... :wink: μου αρεσει να απανταω σε διαφορα θεματα και

μαθαινω καποια πραγματα που δεν ηξερα απο αλλους... :D

έτσι και αλλιώς είναι τα αρχικά του ονοματεπώνυμου μου kon- Κωνσταντίνος io-Ιωαννίδης.....

John Bohnam!!!! Έκανε απίστευτα πραγματα για την εποχή του. Να 'σαι καλά John εκεί που είσαι...!! Επίσης μου αρέσει πολύ ο Steve Smith, o Antonio Sanchez, o Neil Peart και ο δικός μας Λεωνίδας Πλιάτσικας.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back