Τον ακούω μια φορά την βδομάδα και κάθε φορά μου αρέσει όλο και πιό πολύ!Ελαφρύ, βολικό και σκυλάκι ;Dshelter είπε:Koch studiotone combo
Τον ακούω μια φορά την βδομάδα και κάθε φορά μου αρέσει όλο και πιό πολύ!Ελαφρύ, βολικό και σκυλάκι ;Dshelter είπε:Koch studiotone combo
και εγώ αυτό θέλω.... ;Djkstigma είπε:με 1000 ευρω αγοραζεις εναν μεταχειρισμενο Orange rockerveb 50w
Και αν καποια στιγμη δεν σου κάνει πιά..
τον κρατας για έπιπλο στο δωματιο σου
Ε αφου ειναι πανέμορφος ;D
+1jkstigma είπε:με 1000 ευρω αγοραζεις εναν μεταχειρισμενο Orange rockerveb 50w
Και αν καποια στιγμη δεν σου κάνει πιά..
τον κρατας για έπιπλο στο δωματιο σου
Ε αφου ειναι πανέμορφος ;D
Ισχύει αυτό. Για να αποδώσουν καλά πρέπει να τους ανοίξειςpan12 είπε:ενώ για τους Orange .. δε τους έχω ακούσει χαμηλά ... και έχω την εντύπωση ότι πρέπει να τους ανοίξεις για να πάρεις αρκετό gain...πχ για μέταλ φάση...
αυτο ισχυει για ολους τους λαμπατους .ginargiros είπε:Ισχύει αυτό. Για να αποδώσουν καλά πρέπει να τους ανοίξεις
jkstigma είπε:αυτο ισχυει για ολους τους λαμπατους .
Ο rockerberb ειναι ο καλυτερος που εχω ακουσει στα w αυτα,,σε ενταση δωματιου!!
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό. Θα το επιβεβαιώσουν άλλα άτομα που γνωρίζουν πιό πολλά από εμένα. Ο boogie πάντως και σε χαμηλές εντάσεις αποδίδει εξίσου καλά.jkstigma είπε:αυτο ισχυει για ολους τους λαμπατους .
Ο rockerberb ειναι ο καλυτερος που εχω ακουσει στα w αυτα,,σε ενταση δωματιου!!
http://www.dv247.com/guitars/orange-rockerverb-50h-guitar-amp-head--41799pan12 είπε:και εγώ αυτό θέλω.... ;D
..αν και κάπου τον είδα σε αυτή τη τιμή brand new
παιξαμε με τον 200άρι και μείναμε @@κες...