Ποιόν ενισχυτή θα αγοράζατε αν είχατε 1000 Ευρώ;

Kαλα ο δευτερος Rivera, αν και ειμαι σιγουρος οτι θα ακουγεται παρα πολυ ωραια, ειναι απο τα πιο ασχημα κατασκευασματα που εχω δει.

odis13 είπε:
Kαλα ο δευτερος Rivera, αν και ειμαι σιγουρος οτι θα ακουγεται παρα πολυ ωραια, ειναι απο τα πιο ασχημα κατασκευασματα που εχω δει.
Ντροπή σου που μου τον βάφτισες άσχημο..... (Ο δικός μου είναι....)

studio54GR είπε:
Ντροπή σου που μου τον βάφτισες άσχημο..... (Ο δικός μου είναι....)
To ξερω οτι ειναι ο δικος σου! Αλλα ειναι ασχημουλης ;D

Aπο ηχο ομως φανταζομαι...μπισταει το μηχανισμα.

odis13 είπε:
To ξερω οτι ειναι ο δικος σου! Αλλα ειναι ασχημουλης ;D

Aπο ηχο ομως φανταζομαι...μπισταει το μηχανισμα.
Δεν ήρθε ακόμη.....

Αλλά 100watt με ένα 12άρι AVL ???

Για πολύ κακόν τον κόβω.....

το μηχανισμα.... μπισταει  ;D ΑΓΡΙΑ.... ;D  4 6L6,EVM12L & κατασκευη ικανη να αντεξει πυρηνικη ...μπομπα...(ζυγιζει αλλωστε οσο μια...) :)

42 kgr MONO!!!!

140 euro ταχυδρομικά πλέρωσα....

ΑΑΑΑ τέτοιος είναι???

Δεν το περιμενα να παίζει σε τέτοιες τιμές...

Στα 1300 τον περίμενα.

Άκουσα τα κλιπς..... ρε συ πολύ καλό ήχο βγάζει...

PEAVEY CLASSIC 50/212 ..........αυτον εχω.....τι???????οχι?

Αν και ξεπερνάει το budget κατά 179 ευρώ… δαγκωτό θα έπαιρνα αυτό:  http://www.thomann.de/gr/aer_bottom_line_amp_one.htm AER Bottom Line Amp One  13,4 κιλά πεντακάθαρα γκάζια, ευκολοκουβάλητα, που τα άκουσα σε live και δεν πίστευα ότι ένας τόσο μικροκαμωμένος ενισχυτής μπορούσε να παίξει τόσο καθαρά και τόσο δυνατά… Η χαρά του μπασίστα που σιχαίνεται να κουβαλά τα… κτηνώδη rig.

@ Evilnye τον έφερε από έξω ο ψυχασθενής κολλητός μου που σε λίγο θα βγει από το σπίτι του λόγο… υπεράριθμων μπάσων. Το μηχάνημα δεν έτυχε να το παίξω, αλλά το άκουσα δύο- τρεις φορές σε κάτι gig του και δεν σου κρύβω ότι με εντυπωσίασε… Βέβαια η τιμή του δαγκώνει.

Τους φέρνει ο Λογοθέτης-last minute info...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Με δεδομενο οτι εχω ηδη προενισχυτη:

Αυτον για τελικο και αυτην η καποια αλλη αντιστοιχη μικρη neo καμπινα. Και μετα μια δευτερη. ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back