- Πόντοι
- 36
Γι' αυτό και λέω συνολική όχι σκέτο καλλιτεχνική.
σιγά μην ξυπνήσω ...... ;Daudiokostas είπε:Ρε ονειρευτείτε λίγο, τζάμπα είναι. ;D
Aν σου πω, ότι σκεφτόμουν το ίδιο;kwstas79 είπε:Και κάτι χαριτωμένο: τα live albums πιάνονται; Χοχοχο, αστειάκης.
Αργήσατεkwstas79 είπε:Και κάτι χαριτωμένο: τα live albums πιάνονται; Χοχοχο, αστειάκης.
Τσαμπατζή σε κόβω μάστορη .Δεν σε νοιάζει πως παράξαν τέχνη οι καλλιτέχνες ,αλλά να μπεις τσάμπα στη συναυλία ;Daudiokostas είπε:Αργήσατε
Εγώ έβαλα 3.
Θελει ο φλωρος να κρυφτει, αλλα η χαρα δεν τον αφηνει. ;D ;Ddigisilence είπε:Donna Summer - Bad girls
Nestoras είπε:3) Eat 'em and smile - David Lee Roth.
Μα το θέμα είναι ποιά θα 'θελα να παρακολουθήσω. Π.χ. πως το 1965 βγάλανε αυτόν το ήχο, πως δούλευαν τα φωνητικά κλπ κλπ κλπ.Terry RoscoeBeck5 είπε:![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό και αν είναι έκπληξη. Θα έχανα στοίχημα ότι θα έβλεπα το in the court of crimson king.
Όχι απαραίτητα νομίζω.. παρακολουθώντας τα making of classic albums ντοκυμαντέρ στο youtube, είδα την παραγωγή (και το στόρυ και τις συνθήκες αλλά δεν ειναι επί του παρόντος) πολλών άλμπουμ που δε θα τα έβαζα στα αγαπημένα μου, πολλά από αυτά όμως ανέβηκαν στην υπόληψη μου.. ακόμη πχ και πιο λάιτ άλμπουμ όπως το hysteria των leppard έχουν τρομερή δουλειά και όμορφες ιδέες απο πίσω που δεν γίνονται απαραίτητα εύκολα αντιληπτές κατά την ακρόαση του άλμπουμ λόγω του ότι είναι πολύ λεπτεπίλεπτες ή/και και όμορφα ενσωματωμένες. Επιπλέον, πολλά άλμπουμ έχουν τρομερές ιστορίες πίσω από την παραγωγή τους (πχ άκυρο, η random εμφανιση του (αγνώριστου πλέον) Syd Barret στα recording sessions του Wish you were here)sfaku είπε:Σε σχέση με τη διάκριση ανέμεσα σε α) αγαπημένα άλμπουμ και β) άλμπουμ που αξίζει κανείς να δει πώς έγινε η παραγωγή τους, θα έλεγα ότι για μένα τα β δεν μπορούν παρά να είναι υποσύνολο των α.
μ' έπνιξες κώστας! χαχαχαχαχαχΚαι κάτι χαριτωμένο: τα live albums πιάνονται; Χοχοχο, αστειάκης.
Δεν θα διαφωνήσω ότι έχει ενδιαφέρον να βλέπεις ντοκιμαντέρ με making of, να μαθαίνεις τεχνικές κλπ, το έχω κάνει κι εγώ.AuditoryDriving είπε:Όχι απαραίτητα νομίζω.. παρακολουθώντας τα making of classic albums ντοκυμαντέρ στο youtube, είδα την παραγωγή (και το στόρυ και τις συνθήκες αλλά δεν ειναι επί του παρόντος) πολλών άλμπουμ που δε θα τα έβαζα στα αγαπημένα μου, πολλά από αυτά όμως ανέβηκαν στην υπόληψη μου..
ΑΥΤΟ ειναι η πραγματικη παραγωγη,οσο και να το θεωρεις.....μειοψηφούσα σχολήΕγώ πάλι ανήκω στη (μειοψηφούσα) σχολή που λέει ότι η παραγωγή διαπλέκεται με την καλλιτεχνική αξία του αποτελέσματος και είναι δύσκολο να αφαιρεθεί χειρουργικά, σαν κάτι μεμονωμένο.