Ποιών 3 album τη δημιουργία θα παρακολουθούσατε;

Χμμ

1.Deep Purple-Machine Head μεσα σε αυτό το παλιοδωμάτιο που τα γράψανε :P

2.Black Sabbath-Mob Rules για να καταλάβω πως στο καλό ο Iommi γράφει αυτές τις ριφάρες

3.Blue Oyster Cult-Blue Oyster Cult,απλώς γιατί έπρεπε να βάλω BOC μεσα... :P

Βέβαια ήθελα να βάλω και το Headless Cross,για να δώ πως στο καλό βγάζει αυτές τις νότες ο Martin και στο λαιβ τραγουδάει σε μία οκτάβα...(Take 30102:OK Martin,you got this, keep trying!) :P

Πολυ ενδιαφερον θεμα!

Σιγουρα θα ηθελα ναμαι στα

psychotic waltz - "a social grace"

οποιοδηποτε depeche mode  :P

οποιoδηποτε απο rainbow της εποχης dio/cozy powel

respect ομως στις επιλογες:

bouzoukleri είπε:
Angra - Holy Land (ειδικα στην παραγωγη/ενορχηστρωση του Make believe)

Demanufacture - Fear Factory

1. Nirvana - Nevermind

2. Radiohead - OK Computer

3. Rush - Moving Pictures ή Permanent Waves

ΠΟΛΥ περιοριστικο το 3. >:(

Α) SOCRATES DRUNK THE CONIUM -PHOS ( παραγωγη & πληκτρα Βαγγελης Παπαθανασιου )

Β) MILES DAVIS -TUTU

C) SPOCK'S BEARD -SNOW

Χωρίς σειρά:

Ι) A Night At The Opera (αν και θα με σκότιζε ο May για το τσιγάρο)

ΙΙ) Over - Nite Sensation (εδώ δε θα είχα κανένα πρόβλημα)

ΙΙΙ) Animals (δεν είμαι σίγουρος ότι μιλιούνταν μεταξύ τους αλλά ας είναι)

S9F είπε:
(Αν ξεκινήσω να γράφω το...γιατί δεν θα σταματήσω ούτε όταν η ολότητα των μουσικών συμπαντικών κυμάτων γίνει δεκτή με δάκρυα χαράς από τον theoctapus ;D  ;D 
Άντε ρε, σαχλέ  ;D ;D

Τώρα που το ξανασκέφτομαι θα ήθελα να είμαι παρών σε οποιαδήποτε ηχογράφηση δίσκου των Motley Crue κι ας μην μου αρέσουν καθόλου  ;) 8)

Σε μεγάλο βαθμό με καλύψατε.... Για πάμε

1) Wish You Were Here - Pink Floyd    και τι δεν θα έδινα λέμε...

2) Are You Experienced - Jimi Hendrix

3) Nuthin' Funcy - Lynyrd Skynyrd

ΥΓ Τα 2 Beck που ανέφερε ο Τερρυ (Blow by Blow και Wired), είναι τεράστιες, εξεπεραστες δισκάρες και φυσικά και τι δεν θα έδινα, για να ήμουν παρόν... Όπως φυσικά και στο Images And Words , όπως φυσικά και στο Appetite For Destruction και πάει λέγοντας....

1. Bad - Michael Jackson. Για να παρακολουθήσω τη διαδικασία ενορχήστρωσης / ηχογράφησης / εκτέλεσης ενός απο τα καλύτερα Pop album όλων των εποχών, απο κορυφαίους επαγγελματίες με παραγωγό τον Quincy Jones.

2. Songs in the key of life - Stevie Wonder. Για να απολαύσω τον κορυφαίο μουσικό - τραγουδιστή να τα παίζει σχεδόν όλα και να γίνεται σημείο αναφοράς το κάθε όργανο για τους ειδικούς (παίκτες, τραγουδιστές, συνθέτες).

3. Aja ή Gaucho - Steely Dan. Για να παρακολουθήσω τη δημιουργία reference recording με τους κορυφαίους session μουσικούς και ηχολήπτες, κάτω απο την επίβλεψη του τελειομανούς ντουέτου Donald Fagen, Walter Becker.

Ι)Joe Satriani-Flying In A Blue Dream...Απίστευτος πλουραλισμός και εικόνες.

ΙΙ)Def Leppard-Hysteria...Εξαιρετικές συνθέσεις και ασύλληπτος ήχος.

ΙΙΙ)Dream Theater-Awake...Απλά αξεπέραστο.

Εννοείται πως μένει τουλάχιστον μια ντουζίνα ακόμα στην απ'όξω. :)

Χμ.... δύσκολο ερώτημα!

Τα πρώτα που μου 'ρχονται στο μυαλό είναι:

1. Manowar (φυσικά  ;D ;D ) - Into glory ride

Απλά ότι πιο επικό έχει ακουστεί ποτέ..

2. King Diamond - The Graveyard

Θα θελα πάρα πολύ να ζήσω την δημιουργία αυτής της ατμόσφαιρας θρίλερ/παράνοιας που έφτιαξε ο Βασιλιάς Διαμάντης

3. Dream Theater - Metropolis Pt2

Ότι και να πούμε είναι λίγο...

Άλλα που αποκλείστηκαν στα προημιτελικά:

- Blind Guardian - Imaginations from the other side

- Savastage - Gutter ballet, A handful of rain, Wake of Maggelan,.......

- Queen - a night at the opera

- Queensryche - Operation mindcrime

- Gammaray - Land of the free

pericles είπε:
( παραγωγη & πληκτρα Βαγγελης Παπαθανασιου )
Χμμμ με αυτό μου θύμισες ότι θα είχε τρομερό ενδιαφέρον να έβλεπα τους Aphrodite's Child να γράφουν το 666 και ιδιαίτερα τον ύμνο: The Four Horsemen  8)

@Altone: Αρχικά εκτίμησα την μουσική σου. Τώρα βλέπω με χαρά ότι έχεις και τις σωστές επιρροές (αν και δεν φαίνονται στα κομμάτια που ανέβασες)- βλέπε Rush  ;)  

theoctapus είπε:
Άντε ρε, σαχλέ  ;D ;D

Τώρα που το ξανασκέφτομαι θα ήθελα να είμαι παρών σε οποιαδήποτε ηχογράφηση δίσκου των Motley Crue κι ας μην μου αρέσουν καθόλου  ;) 8)
Like!  ;) ;)

α) Μόνο 3 δεν παίζει.

β) Δεν είναι αυτά που μου αρέσουν περισσότερο από όλα αλλά αυτά που θα ήθελα να είμαι εκεί.

Πάμε.....

Beatles- Sgt Peppers Lonely Hearts…

Τι να λέμε. Θα πρεπε να είναι το default album προτίμησης. Δεν είναι το αγαπημένο μου αλλά είναι το άλμπουμ that changed the world από τους fabulous four.

Rolling Stones - Sticky Fingers

Το μεγαλύτερο ροκ συγκρότημα σε ένα καταπληκτικό blues rock album και πάνω στα ντουζένια τους. Ευτυχώς θα λείπει και ο Woods  ;D και θα ναι εκεί (Alabama και Λονδίνο) και ο Ry Cooder και ο Ian Stewart. Αν μάθει η Marianne πως θα μαι εκεί, θα έρθει και αυτή.

Lynyrd Skynyrd – One more from the Road

Μήνες στο δρόμο με τα καλύτερα παιδιά του Νότου. Κέρδισε από το πιο σοφιστικέ Fillmore των Allman καθότι είναι λιγότερο σοφιστικέ  ;D, r&r on the road και γραμμένο σε μεγαλύτερη χρονική διάρκεια (όχι ένα βράδυ)

Bruce Springsteen - The River

Κέρδισε στο τσακ από το Nebraska που θα μου έδινε πολλές ώρες κουβέντας με τον Springsteen σπίτι του και από το seminal Born to Run, μόνο και μόνο για την δεύτερη πλευρά του album στην οποία θα έπαιζα κι εγώ. Έστω και ντέφι. Uncredited.

The Blues Brothers - Briefcase Full o Blues

Έχουμε και λέμε. Donald Dunn, Steve Jordan, Steve Cropper, Lou Marini, Tom Scott, Mat Murphy,  Belushi και Akroyd στο ίδιο δωμάτιο. Δεν μεταδίδω άλλο. Τέλος.

Shortlisted αλλά δεν τα κατάφεραν στο τσακ σήμερα

James Brown Live at the Appolo, Blonde on Blonde, U2-War, Led Zeppelin – II, Jam – Live, ίσως Ziggy Stardust……..

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Bruce Springsteen - Nebraska

Παρά λίγο να με προλάβει ο άλλος, αλλά το έχω ξαναπεί ότι είμαι φαν.

Θα έφτιαχνα καφέ στον Μπρους, θα άραζα σε μίαν ακρούλα και θα το βούλωνα.

Vangelis - Albedo O.39

Ο άνθρωπός μας. Άσε που μπορεί στα ενδιάμεσα να δεχόταν να πάμε για σουβλάκια.

Spice Girls - Spice

Πριν εμφανισθούν οι διάφοροι Μπέκαμ και τέτοια, θα είχα την ευκαιρία να μιλήσω στα κορίτσια για τις ελληνικές ομορφιές. Έτσι όπως είναι και πολλές, θα ήταν ΟΚ να εμφανισθεί και κάποιος φίλος, χωρίς να στραβομουτσουνιάσω.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Χμμμ με αυτό μου θύμισες ότι θα είχε τρομερό ενδιαφέρον να έβλεπα τους Aphrodite's Child να γράφουν το 666 και ιδιαίτερα τον ύμνο: The Four Horsemen  8)
Σωστός,ύμνος.

Lynyrd Skynyrd-Street survivors

Dire Straits-Making movies

Deep Purple-Machine head

Η πρωτη σκεψη δεν ειναι παντα η σωστη...

trolley είπε:
Spice Girls - Spice

Πριν εμφανισθούν οι διάφοροι Μπέκαμ και τέτοια, θα είχα την ευκαιρία να μιλήσω στα κορίτσια για τις ελληνικές ομορφιές. Έτσι όπως είναι και πολλές, θα ήταν ΟΚ να εμφανισθεί και κάποιος φίλος, χωρίς να στραβομουτσουνιάσω.
Είσαι τεράστιος.  ;D

Με 'βαλες σε σκέψεις. Kylie Minogue ίσως πρίν καμιά 15 χρόνια;

theoctapus είπε:
Είσαι τεράστιος.  ;D

Με 'βαλες σε σκέψεις. Kylie Minogue ίσως πρίν καμιά 15 χρόνια;
Όχι γιατί ήταν ήδη διάσημη με τον Jason Donovan από την πολύ επιτυχημένη Αυστραλέζικη σαπουνόπερα Neighbours και κουβάλαγε τον λάκη (και πολύ attitude) μαζί της.

Αν και πρωτότυπη η πρόταση του Τρόλευ, νομίζω ότι είναι άσκοπο χαράμισμα να παρεβρίσκεσαι με καλλιτέχνη. Εξάλλου σκέψου η πρόταση "ναι, μαζί με τους Stones/Beatles είμαι στο στούντιο. Sound Consultant." τι θα έφερνε κοντά σου. Άσε στα back stage με τους Skynyrd.  8)

Με μπυροποσία στα σκαριά... αναφέρεται το όνομα Rolling Stones?  ::) ::) ::)

Γιατί ρε Audiokostas, μου κάνεις τέτοια τώρα? Θα με βάλεις να ξαναποστάρω δηλαδή?

Εγώ φταίω που δεν ήθελα να ρίξω λάδι στη φωτιά... ;D ;D ;D ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
71
Εμφανίσεις
40K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back