Tώρα εξηγείται το γιατί ο φίλος μου Audiokostas, μου ζήτησε να του δώσω την άσπρη strat μου και γιατί έκανε προσθετική μαλλιών.audiokostas είπε:ABBA
Πάντα ήθελα να παίζω χορευτική μουσική που θα ξετρελλαίνει τον κόσμο παρέα με έναν φίλο και δυο Σουηδέζες (που με θέλουν) στο γκρουπ.
Μου κανει εντυπωση που δεν συμπεριελαβες τον (φανταστικο) κο John Norum.freerock1974 είπε:Αυτοι που μ εκαναν να αγορασω ηλεκτρικη ηταν οι Dire Straits.
Αυτοι που με εβαλαν στον κοσμο της ροκ ως πορωμενο,οι Deep Purple.
Αυτοι που με εβαλαν στην αμερικανοπεντατονικη(κομβικο σημειο),οι Skynyrd.
Απο κει και περα με το περασμα των χρονων,εμπνεεσαι καθε μερα απο καινουρια πραγματα,σε ολους τους τομεις.
Tραγουδιanny Bowes,Warren Haynes
Kιθαρα:Mark Knopfler,Greg Howe,Vinnie Moore.
Συνθεση:Luke Morley(Ο πιο υποτιμημενος συνθετης στην ιστορια της ροκ),
Ritchie Kotzen,Ritchie Blackmore,Χατζηδακις.
Για να κανω την παραπανω επιλογη,πεταξα εξω ονοματα(αλλα και καλλιτεχνες απο άλλα μουσικα στυλ)με μεγαλη δυσκολια.. :-[marmelaki είπε:Μου κανει εντυπωση που δεν συμπεριελαβες τον (φανταστικο) κο John Norum.
Ακουγοντας τη μουσικη σου νομιζα οτι ειχες επηρρεαστει/εμπνευστει απο το στυλ του.
... ακριβώς έτσι.. Για ηλεκτρική όμως, γιατί ήδη έπαιζα κλασσική τότε..Minoru είπε:Προσωπικά η πρώτη φορά που ένιωσα πως θέλω να πιάσω μια κιθάρα και να παίξω ήταν όταν άκουσα το shine on you crazy diamond...
dvat είπε:Jeff Healey - Blue Jean Blues
ζdvat είπε:Ωστόσο το Shine On You Crazy Diamond ήταν και θα είναι το τραγούδι που έβαλε το μικρόβιο της ηλεκτρικής...
Τι ειπες τωρα...dvat είπε:Dire Straits - In The Gallery
Ειδες τι ξεχναει ο ανθρωπος αμα γερναει?Επίσης μου αρέσει πολύ η προσέγγιση Blackmore και Gallagher στο lead παίξιμο.