@takis: Σε βλέπω σε κανά χρόνο να πουλάς shur' date=' univalve κλπ και να ψάχνεις στο ebay για καμιά 50's Esquire![]()
@gto: Αφού τελικά ΔΕΝ είσαι vintage τύπος, γιατί το παιδεύεις ?Πάρε ένα καρα-μοντέρνο όργανο να δεις την υγειά σου !!!
[/quote']
Μα καθόλου vintage δεν είναι αυτή η tele (μόνο στην εμφάνιση
Με 12ρι radius και 2 humbuckers είναι super μοντέρνο όργανο(και πανάλαφρη η συγκεκριμένη,την έχω παίξει :wink: )
θα μ βολεψει πολυ αν μπορεσεις να ερθεις αυριο απο το μεσημερι και μετα που ειμαι free και εχω και ρεπο απο την ομαδα :wink: παρε με τήλ ή στειλε μυνημα :wink:Τάκης πόσο καιρό θα την έχεις να έρθω για ένα τεστ;;;
@takis: Σε βλέπω σε κανά χρόνο να πουλάς shur' date=' univalve κλπ και να ψάχνεις στο ebay για καμιά 50's Esquire[/quote']
λες;; :lol: :lol:
βασικα θα γουσταρα πολυ να μπορουσα να βρω και να παιξω με μια esquire :wink:
Good news: Την Δευτέρα φεύγει παραγγελία για μια rockinger tele' date=' ναι κόλλισα κι εγώ τον ιό! :lol: , απλά είμαι ακόμη ανάμεσα σε μαύρο και candy apple red. Πάντως αν το rosewood στην ταστιέρα έρθει τόσο σκούρο όσο του elavd θα αναγκαστώ να παραγγείλω και extra maple ταστιέρα, γιατί δεν θα την συμπαθήσω ποτέ[/quote']
Πάντως μη φανταστείς ότι είναι και κατάμαυρη η ταστιέρα! Δε νομίζω να σε ξενίσει αυτό, ειδικά αν ακούσεις το σκάσιμο που έχει η κιθάρα!!!![]()
Όσο για το χρώμα, το C.A.R είναι τρομερό αλλά αν είχα λεφτά θα έπαιρνα και μια sunburst!!
Το μαύρο θα το έπαιρνα ΜΟΝΟ στην περίπτωση που είχε maple ταστιέρα έτσι για να σπάσει η μαυρίλα!!!![]()