- Πόντοι
- 1,688
Γι'αυτόν λένε ότι τα σόλο του είναι σα να τραγουδάει φωνή. Προσπαθεί δηλαδή στο παίξιμο κιθάρας του να ακουστεί σαν τραγουδιστής. Τραγουδάει και ο ίδιος του, έχει πολύ ωραία φωνήO 2ος (Joey Landreth - πρωτη φορα τον ακουω).
Μακραν.
O 2ος (Joey Landreth - πρωτη φορα τον ακουω).
Μακραν.
"Μαμα μπορουμε να παρουμε Derek Trucks?"O 2ος (Joey Landreth - πρωτη φορα τον ακουω).
Μακραν.
Δεν είναι σαν τα προηγούμενα όμως ε? Δεν λες για καθέναν "τι βλακεία έπαιξε τώρα", ενώ στα προηγούμενα εύκολα το έλεγες για ορισμένους. Το μόνο που δε με ξετρέλανε στον Landreth είναι το tone του, αλλά αυτό είναι εντελώς personal tasteΤζοη Λαντρεθ νο 1 σ'αυτο
Νο 2 ο αγαπημενος Τζος Σμιθ αλλα δεν απειλει τον πρωτο ?
Οι αλλοι ολοι μπαραζ
Μπα κατεληξα πως δε μου φταινε αΦτοι. Ο Οικοδεσποτης κ οι τακτικες τους μου φταινε. Κ το κλικ μπεητςΔεν είναι σαν τα προηγούμενα όμως ε? Δεν λες για καθέναν "τι βλακεία έπαιξε τώρα", ενώ στα προηγούμενα εύκολα το έλεγες για ορισμένους. Το μόνο που δε με ξετρέλανε στον Landreth είναι το tone του, αλλά αυτό είναι εντελώς personal taste
Εεεμμ έτσι δουλεύει ο αλγόριθμος για τους full-time YouTubers Ουασίλημ (καιρό έχει να το πει ο Ali, δεν άντεξα ?). Αμα δεν ήταν της εμφάνισης και ήταν μόνο περιεχόμενο όλο ποιότητα θα ήταν στους 300κ Subs σαν το That Pedal ShowΜπα κατεληξα πως δε μου φταινε αΦτοι. Ο Οικοδεσποτης κ οι τακτικες τους μου φταινε. Κ το κλικ μπεητς
Καλά ναι συμφωναμε.Εεεμμ έτσι δουλεύει ο αλγόριθμος για τους full-time YouTubers Ουασίλημ (καιρό έχει να το πει ο Ali, δεν άντεξα ?). Αμα δεν ήταν της εμφάνισης και ήταν μόνο περιεχόμενο όλο ποιότητα θα ήταν στους 300κ Subs σαν το That Pedal Show
Όχι ρε Φιούζιε, δεν είδες Mateus
Μας εχουνε δωσει τα θεματα που θα πεσουν στο φροντιστηριο?Τι λες βρε Νέκκονα ...
Τον Λόταρ δεν είδα?
Παιχταράς μεγάλος, η κολόνα της Γερμανίας ήτανε.
EDIT: Α ρε Βρα, μαζί γράφαμε.